Horoscopul săptămânii 25 – 31 martie 2019

Berbec

Pentru tine va fi o perioadă bună, (re)confortantă din punct de vedere fizic, mental și emoțional. Poți depăși niște suferințe sentimentale, niște dureri și traume psihice și poți începe să vezi lumea cu alți ochi. Totodată, contextul astrologic format în această săptămână îți va aduce și ameliorarea unor probleme de sănătate mai vechi cu care te-ai tot confruntat în ultima perioadă.

Taur

Este o săptămână favorabilă pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și vei observa că, și fără să vrei, fără să cauți, vor veni către tine propuneri de colaborare greu de refuzat. Te sfătuim să semnezi cu încredere contractele și parteneriatele care ți se propun. Cei singuri au șansa de a începe o relație, o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul unui prieten sau, în unele cazuri, noul partener poate fi un vechi prieten.

Gemeni

Ai șanse mari de afirmare la locul de muncă în această săptămână și dacă vei avea întâlniri de afaceri, fără îndoială, vei reuși să semnezi contracte și să-ți atingi țelurile propuse. Pentru unii nativi, în funcție de harta natală, se întrevăd inclusiv avansări în funcție. Pe plan personal, ai parte de o schimbare majora si nu va fi una buna. Este posibil sa descoperi amanunte care iti vor frange inima, fie despre partenerul de viata, fie despre un prieten sau o ruda. Te asteapta zile triste, dar pe de alta parte, s-ar putea ca tot raul sa fie spre bine, caci astfel poti incepe o viata noua, o relatie noua...

Rac

Dacă ți-ai făcut planuri să te înscrii la niște cursuri de perfecționare profesională, acum este momentul să o faci. Contextul astrologic susține studiul și procesul de învățare, dar și susținereaa examenelor, a testelor și a interviurilor de angajare. Pe de altă parte, este un moment bun să semnezi acte, să obții aprobări, să clarifici contracte, contexte juridice și chiar să atragi investitori. Către finele săptămânii este posibil să fii mai tăcută, mai meditativă și mai contemplativă, iar sfatul nostru este să încerci să te odihnești mai mult.

Leu

Este o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar. Poți primi bani din diverse surse, fie sub formă de cadou, de moștenire, fie plăți întârziate ale unor proiecte, fie prime, bonusuri pentru munca depusă. Relația cu persoana iubită poate cunoaște o reală îmbunătățire. Te poți apropia mai mult de partener, însă dacă ești singură poți fi atrasă într-o aventură de moment. În weekend odihnește-te mai mult și evită activitățile riscante și solicitante fizic.

Fecioară

Din punct de vedere sentimental, vei observa o reală îmbunătățire a relației cu persoana iubită, în special din a doua parte a săptămânii, când, în relațiile solide și de lungă durată, se poate aduce în discuție conceperea unui copil. Cei singuri au șansa de a cunoaște o persoană cu care să înceapă o nouă poveste de dragoste. Pe de altă parte, sunt susținute activitățile artistice și nativii care lucrează în domenii ce presupun creație pot avea parte de succes.

Balanţa

Dacă până acum te-ai simțit obosită, cu energia scăzută sau te-ai confruntat cu diferite afecțiuni, vei observa o reală îmbunătățire a stării de sănătate în această săptămână. La locul de muncă îți vei îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile și nu este exclus să primești laude și aprecieri. Dacă ești în cautarea unui job, în această perioadă te poți angaja. Atenție la conflictele cu persoana iubită sau cu părinții care pot lua amploare către finele săptămânii.

Scorpion

Reușești în sfârșit să ajungi la același consens cu partenerul de viață și armonia se va reașterne în cuplu. Cei care au luat decizia de a se despărți de partener în această lună, s-ar putea ca acum să se împace și să descopere noi motive pentru a fi împreună. Dacă ești singură, acum ți-ai putea întâlni perechea, însă ai grijă să nu transformi totul într-o simplă aventură. Evită să intri în conflicte la locul de muncă, în special în a doua parte a săptămânii!

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a te împăca cu cei dragi, pentru a reașterne armonia în familie. Acum se pot lămuri situații, se pot clarifica neînțelegeri, mai laes dacă au legătură cu locuința. Nativii care au plecat de acasă se pot întoarce, însă unii pot lua decizia de a-și schimba domiciliul pentru binele lor. Perioadă benefică pentru a renova, reamenaja sau chiar pentru a cumpăra, a vinde un imobil. Pentru unii, momentul poate coincide cu venirea pe lume a unui copil. Atenție în weekend când pot apărea dispute în cuplu!

Capricorn

Este momentul să începi niște cursuri de dezvoltare profesională, să te apuci să studiezi domenii noi care să te ajute să evoluezi în carieră, să-ți schimbe o viziune, să-ți ofere o nouă perspectivă. Situația financiară pare să se mai îmbunătățească și poți primi bani din surse neașteptate. Pe de altă parte, te sfătuim să ai grijă la deplasările pe care le faci pe distanțe scurte sau în interes de serviciu. Către finele săptămânii te vei preocupa mai mult de sănătate și poți începe niște tratamente care să dea rezultate rapide.

Vărsător

Din punct de vedere financiar, vei avea parte de o perioadă benefică. Situația se va îmbunătăți și nu este exclus să primești bani din datorii, moșteniri, să ți se aprobe un credit. Vei avea parte de sprijinul partenerului în tot ceea ce vei întreprinde în această perioadă și care vizează banii la comun. Atenție! Ai tendința de a te lăsa furată de o idilă, de a intra într-o relație extraconjugală. Nu trebuie să te entuziasmezi prea tare. Va fi vorba, în majoritatea cazurilor, doar de o aventură.

Peşti

Va urma o perioadă favorabilă pentru tine, în primul rând din punct de vedere emoțional. Gândurile ți se vor așeza, vei simți că se așterne o pace interioară și parcă vei avea răspuns la toate frământările de până acum. Este un moment al vindecării sufletești, al iertării. Unii nativi se pot împăca cu partenerul, mai ales dacă despărțirea a avut loc în luna aceasta, în timp ce alții se pot îndrăgosti, vor avea curaj să-și dea frâu liber sentimetelor și vor începe o nouă poveste de dragoste.  În weekend va crește interesul pentru a face bani, dar și pentru a cheltui.