Horoscopul săptămânii 25 – 31 decembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 - 31 decembrie 2017

Te așteaptă o săptămână liniștită, marcată de întâlniri cu oameni dragi, de petreceri, dar și de relaxare. Pentru că ești o persoană dependentă de muncă, nu vei putea sta toată săptămâna fără să faci nimic... cel mai probabil miercuri sau joi te vei întoarce la muncă, dar asta pentru că vrei, nu pentru că ai fi obligată. Oricum ar fi, ai timp pentru toate săptămâna aceasta. Și pentru job, și pentru relaxare și distracție, iar asta e cel mai important!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 - 31 decembrie 2017

Surprizele se țin lanț săptămâna aceasta, iar asta te bucură nespus. Aveai nevoie să uiți de problemele zilnice și să te relaxezi puțin. Meritai asta! După câteva zile în care probabil că nu vei face nimic altceva decât să dormi, să mănânci și să te uiți la filme, vei simți nevoia de puțină mișcare. Așa că nu e de mirare dacă miercuri sau joi ajungi direct la locul de muncă și/ sau la sala de sport. Ești o persoană activă și nu ai cum să stai locului prea mult.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 - 31 decembrie 2017

Săptămâna aceasta te întorci la oamenii și la locurile dragi ție. Te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, stai la gura sobei și spui povești, visezi cu ochii deschiși și deschizi cadouri după cadouri. Partea și mai frumoasă a acestei perioade e că te vei vedea cu cineva foarte important pentru tine, cu care aproape că nu mai aveai nicio speranță să te vezi, dar uite că există magie de Crăciun și mai ales... miracole!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 - 31 decembrie 2017

Te așteaptă o săptămână exact așa cum îți doreai. O să ai parte de multă relaxare, o să încerci să recuperezi din somnul pe care nu ai apucat să-l dormi în ultima perioadă și o să te vezi cu oameni importanți pentru tine. Ca orice miracol însă, nici miracolul Crăciunului nu va ține mai mult de trei zile pentru tine, așa că cel mai probabil joi te vei întoarce la locul de muncă, până la următoarea minivacanță. Măcar te vei fi odihnit, ceea ce contează mult!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 - 31 decembrie 2017

Bucură-te de o perioadă plină de veselie, entuziasm, întâlniri cu oamenii dragi și multă, multă dragoste. Cel mai probabil o să muncești mult pentru a pregăti o atmosferă de vis acasă, vei găti, vei deretica chiar și în zilele în care ar trebui să te relaxezi, însă tu faci asta cu drag, pentru că știi că o faci pentru oamenii pe care îi iubești. Week-end-ul te-ar putea prinde pe o pârtie la munte sau undeva la țară, într-un decor de poveste.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 - 31 decembrie 2017

Un Crăciun fericit! Asta ți-ai dorit, asta ai visat, ai sperat și iată că acum... asta trăiești! Crăciunul acesta te prinde sănătoasă, veselă și parcă cu mai mult entuziasm ca oricând, ceea ce nu poate fi decât de bine. Ai parte de Sărbători frumoase alături de cei dragi și nimic nu-ți poate umbri această bucurie. O răceală ar putea să apară pe neașteptate în viața ta, dar nici măcar nu te interesează. Un motiv în plus să stai în pat la căldură și să te uiți la filme!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 25 - 31 decembrie 2017

Zilele acestea te bucuri de relaxare, de dragoste și de ceea ce îți doreai, de fapt, cel mai mult. De un flirt exact ca în adolescență. Trăiești o poveste de iubire în vacanța de Crăciun, poveste care s-ar putea prelungi apoi și în viața de zi cu zi, dacă tu vei dori să încerci măcar asta. Dar cum tânjeai de multă vreme după o relație, e posibil să nici nu te mai poți gândi la altceva, decât la cel care ți-a furat inima!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 - 31 decembrie 2017

Zilele acestea, drumurile între rude și între prieteni nu mai sunt obositoare. Magia plutește în aer și, chiar dacă tu sperai să ai parte de multă zăpadă de Sărbători, cel puțin în secret, te mulțumești oricum cu magia perioadei și uiți de faptul că nu avem un Crăciun alb. Energia acestor zile e specială și toată lumea simte asta, iar pe tine te îndeamnă să pornești la drum, spre cele mai importante persoane din viața ta - familia și prietenii.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 - 31 decembrie 2017

Dacă luni și marți asculți colinde, dormi și mănânci, miercuri începi să simți nevoia de puțină mișcare. O petrecere anunțată în ultima clipă pică fix la țanc, iar asta te bucură mult. Joi e posibil să te întorci la muncă, dar doar pentru două zile, înainte de o nouă minivacanță. Ești veselă, faci planuri, ai energie și entuziasm și nimeni sau nimic nu îți poate strica cheful. 2018 poate deja să vină, tu ai atitudinea potrivită!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 - 31 decembrie 2017

Bucură-te de câteva zile în care poți uita de muncă și te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine - iubirea față de partenerul de cuplu și față de familie și prieteni. Refuzi să te mai gândești la lucrurile pe care le ai de făcut, uiți parcă de toți și de toate și te concentrezi pe această perioadă plină de magie. Ai toate șansele să cunoști o persoană interesantă, care să-ți ofere o colaborare inedită, dar asta undeva joi sau vineri.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 - 31 decembrie 2017

Perioada aceasta te gândești la viitor, îți faci o mulțime de planuri mărețe și refuzi să te concentrezi pe ce mai ai de făcut pentru la job. O să ai suficient timp joi și vineri să rezolvi toate problemele restante. Până atunci însă, vei vrea să te relaxezi, să dormi, să mănânci bunătăți și să stai alături de oamenii dragi ție. E foarte bine, exact de asta aveai și nevoie!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 25 - 31 decembrie 2017

Bucură-te de o vacanță ca în povești! Ai tot ce ți-ai dorit vreodată - sănătate și dragoste - iar asta te bucură până la lacrimi, în momentele de introspecție. Altfel, o s-o ții din petrecere în petrecere, ai să dormi mai mult ca oricând și există chiar și un strop de aventură în viața ta - e posibil ca joi sau vineri să ajungi la medic, fie cu o durere de măsea, fie cu o răceală agresivă. Ai parte de o perioadă cu de toate, dar până la urmă ăsta e farmecul vieții!