Horoscopul săptămânii 24-30 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 septembrie 2018

Vei începe săptămâna cu o ușoară stare de melancolie care se va accentua la Luna Plină din data de 25 septembrie, care se formează întocmai în semnul Berbec.  Pentru tine este o perioadă grea în care vei lua decizii importante în plan personal, cu precădere în plan sentimental. Tot ceea ce  nu te mai mulțumește, vei căuta să înlături din viața ta.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 septembrie 2018

Îți dorești să faci niște schimbări în viața ta, în special în plan profesional, și analizezi  situația la modul general. Dacă nu ești mulțumită de locul de muncă poate ar trebui să te reorientezi. Este o perioadă de introspecție și meditație care poate veni cu schimbări de principii.Din punct de vedere financiar, lucrurile merg satisfăcător, însă cauți în continuare noi surse de venit.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 septembrie 2018

Se anunță o săptămână bună din punct de vedere financiar. Ai putea primi o sumă de bani mult așteptată, o remunerație în urma unui proiect desfășurat. Pe de altă parte, poți întâmpina neplăceri în relația cu prietenii și nu este exclus să pui punct unei legături cu o persoană din anturaj care nu te mai reprezintă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 septembrie 2018

Este o săptămână bună din punct de vedere profesional. Ai ocazia să te faci remarcată la locul de muncă și nu este exclus să fii propusă pentru avansare. Încearcă să menții relațiile cu superiorii într-o stare cât mai bună și nu te retrage din activitățile de grup. Totodată, încearcă să-ți conturezi o imagine cât mai serioasă în fața tuturor.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 septembrie 2018

Este posibil să primești o invitație în străinătate și să-ți pregătești bagajele, însă ai grijă la condițiile de drum. Pe de altă parte, cei care dau examene, teste și interviuri în această perioadă sunt favorizați astral. Săptămâna aceasta ai ocazia să întâlnești o persoană care să te atragă mai mult decât te-ai fi așteptat.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 septembrie 2018

Vei avea ocazia să-ți îmbunătățești considerabil veniturile și ar trebui să faci tot ce-ți stă în putință pentru asta. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau o remunerație mai veche, în urma unui comision făcut. Partenerul de cuplu este de partea ta și te va sprijini în noi demersuri pentru îmbunătățirea situației financiare.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 septembrie 2018

Analizează-ți la rece situația sentimentală și vezi dacă merită să mergi în aceași direcție și de acum înainte. Dacă nu ești mulțumită de partenerul de cuplu, s-ar putea să iei o decizie radicală și să pui punct relației. Pe de altă parte, dacă totul merge perfect între voi, atunci așteaptă-te la o cerere în căsătorie sau la ducerea relației într-un alt nivel, oficializarea acesteia.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 septembrie 2018

Atenția ta ar trebui să se îndrepte mai mult către sănătate. Dacă te confrunți cu afecțiuni, atunci este momentul să cauți un remediu, un tratament și vei observa că va da roade. La locul de muncă se anunță o perioadă in tensă, cu multe proiecte, dar și remunerație pe măsură. Nativii care-și doresc schimbarea jobului, acum pot avea ocazia să facă pasul.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 septembrie 2018

Îți zboară gândul către distracție și cu greu te concentrezi pe sarcinile de muncă. Mare atenție în plan sentimental, unde se întrezăresc schimbări remarcabile. Poate fi vorba despre o despărțire, dar și despre oficializarea relației, totul depinde de tine, de voi și de starea în care se află relația voastră. Nativii care au copii ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția asupra acestora.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 septembrie 2018

Dacă locuiești cu părinții s-ar putea ca această săptămână să aducă schimbări remarcabile la acest capitol. Te poți muta în casă nouă sau, ca urmare a unui conflict în familie, poți pleca de acasă o perioadă pentru a locui singură. Activitățile domestice îți vor ocupa mare parte din timp, însă ai grijă să nu-ți neglijezi sarcinile de la locul de muncă.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 septembrie 2018

Este momentul să culegi roadele unui proiect mai vechi și să te faci mai mult remarcată la locul de muncă. Colegii și superiorii vor fi de partea ta, însă nu te aștepta ca altcineva să-ți rezolve sarcinile. Dacă îți cauți un loc de muncă, în această săptămână poți avea ocazia să participi la teste și interviuri și chiar să te angajezi.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 septembrie 2018

Este momentul să faci economii și să devii mai responsabilă cu privire la cheltuieli. Cu toate că tranzacțiile financiare sunt favorizate în această perioadă și ți se pot returna sume de bani împrumutate, nu este momentul să mergi la shopping. Dacă aștepți un credit, săptămâna aceasta ai putea avea surpriza că ți se aprobă, însă, din nou, prudență la modul în care administrezi fondurile.