Horoscopul săptămânii 24 – 30 octombrie 2016

Berbec

Săptămâna aceasta a venit vremea bilanțului pentru tine. Vei începe săptămâna făcând socoteli, vei pune la îndoială tot ce simți în suflet și mai ales dacă ceea ce cauți este ceea de ce ai nevoie. O săptămână a  întrebărilor existențiale. Se cere puțină ordine în gânduri și suflet. Pe parcursul acestei săptămâni, aveţi şansa de a învăţa multe lucruri noi. Nu numai din situaţii concrete de viaţă şi din interacţiunea cu ceilalţi, ci chiar prin participarea la diferite cursuri.

Taur

Se anunţă o săptămână cu multe evenimente pe plan financiar, mai ales în ultimele zile ale intervalului. Pe de o parte vei cheltui mai mult decât te-ai fi aşteptat, dar pe de altă parte şi câştigurile vor fi suficiente pentru a acoperi aceste cheltuieli neprevăzute. Ca să îi faceţi pe plac persoanei iubite, trebuie să faceţi o schimbare importantă în regimul dumneavoastră de viaţă. Nu vă va fi uşor, dar dragostea trebuie să fie mai puternică decât vechile obişnuinţe.

Gemeni

Conversaţia cu dumneavoastră este una extrem de plăcută şi, tocmai de aceea, sunteţi un partener de discuţie căutat şi apreciat de multă lume. Şi în această săptămână, se anunţă diferite întâlniri şi invitaţii la evenimente mondene. Vă vine greu să vă ţineţi în frâu sentimentele, mai ales atunci când cineva susţine, de faţă cu dumneavoastră, opinii total contrare celor în care credeţi. De aici poate rezulta o explozie soldată cu pagube apreciabile pentru cei care vă supără.

Rac

În această săptămână, diferenţa va fi făcută de micile amănunte şi avantajat va fi cel care va fi capabil să observe mai multe detalii. Atuul dumneavoastră principal trebuie să fie tocmai atenţia acordată amănuntelor. E nevoie de maximă atenţie la locul de muncă. Vă sfătuim să ajungeţi la timp la program, să nu comentaţi dispoziţiile şefului şi să vă îndepliniţi sarcinile cât mai bine cu putinţă. Altfel, este posibil să aveţi probleme.

Leu

n majoritatea timpului, sunteţi familistul convins, care munceşte din greu pentru a-i fi bine lui şi celor dragi. Aveţi însă şi momente de derivă, în care uitaţi de tot şi vă gândiţi numai şi numai la distracţia proprie. Sfaturile unui prieten vă sunt de mare folos în această săptămână, ajutându-vă să rezolvaţi o situaţie pe care o consideraţi extrem de complicată. Într-adevăr, prietenul la nevoie se cunoaşte.

Fecioară

Dacă veţi participa la prea multe evenimente mondene, veţi sfârşi prin a vă plictisi şi prin a face tot felul de remarci supărătoare pentru cei din jur. Cel mai bine este să nu mergeţi decât acolo unde ştiţi că veţi fi bine primit şi că vă veţi simţi bine.  Vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă iniţiativă în materie de afaceri. Dacă cineva vine cu o propunere concretă în acest sens, ar fi bine să vă implicaţi, deoarece pot să apară câştiguri importante.

Balanţa

Aveţi o săptămână aglomerată, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Se ivesc ca din senin multe sarcini de rezolvat. Majoritatea dintre acelea sunt mărunte şi relativ uşoare, dar asta nu înseamnă că nu vă vor ocupa foarte mult timp. Vă îndepliniţi îndatoririle mai mult jucându-vă, deoarece aţi înţeles perfect ce trebuie să faceţi şi totul vi se pare foarte uşor.

Scorpion

Trebuie să aveţi răbdarea necesară pentru a vă ocupa inclusiv de sarcinile care nu sunt pe placul dumneavoastră, la serviciu. Relaţiile cu colegii de la serviciu se îmbunătăţesc tot mai mult, astfel că treptat principalul punct de interes al zilei încep să îl reprezinte discuţiile cu aceştia, nu munca propriu-zisă. Week-end-ul va fi dedicat în mare măsură familiei, care începe să capete un loc tot mai important, atunci când vă faceţi programul.

Săgetător

Viaţa dumneavoastră amoroasă se îmbunătăţeşte, datorită faptului că prindeţi curaj şi începeţi să faceţi declaraţii de dragoste. La serviciu, deveniţi treptat un angajat extrem de ordonat, care îşi îndeplineşte toate îndatoririle cu maximă responsabilitate. Intraţi în competiţie cu diferite persoane, iar dorinţa de a le depăşi vă face să daţi tot ce aveţi mai bun. Această competiţie se dovedeşte cea mai bună sursă de motivare, pentru a reuşi.

Capricorn

Relaţia dumneavoastră de cuplu cunoaşte zile foarte frumoase, amintind de romantismul existent în primele zile după ce v-aţi cunoscut.  Spre sfârşitul perioadei, ar fi bine să evitaţi excesele de orice fel, pentru că organismul dumneavoastră nu e chiar în formă maximă. Prietenii joacă un rol important în viaţa dumneavoastră pe parcursul acestei săptămâni. Poate chiar mai important decât ar trebui. Aveţi grijă să nu neglijaţi propriile interese, având grijă mai degrabă de ale altora!

Vărsător

Trebuie să fiţi prudent în relaţiile cu prietenii, deoarece nu aveţi de unde să ştiţi cum vor folosi informaţiile pe care le aud de la dumneavoastră. şi trebuie să recunoaşteţi că uneori chiar sunteţi o gură spartă cum nu s-a mai văzut. Trebuie să faceţi mai multe deplasări scurte, dar destul de solicitante. Reuşiţi să vă elaboraţi programul în aşa fel încât să vă onoraţi toate obligaţiile şi să fiţi de fiecare dată la locul potrivit, în momentul potrivit.

Peşti

Munca pe care o desfăşuraţi în această săptămână nu dă rezultate imediate foarte satisfăcătoare, dar veţi planta câteva seminţe al căror rod va fi foarte bogat, deşi va încolţi mai greu. O veste de la o persoană de departe tulbură apele în a doua jumătate a acestei săptămâni. După prima impresie destul de puternică, se dovedeşte însă că lucrurile fuseseră mult exagerate.