Horoscopul săptămânii 24 – 30 iunie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta va trebui să ai mare grijă să nu cazi în ispită. Da, e vorba de o ispită amoroasă... Fie că ești într-o relație, fie că nu, astrele te supun la un test. S-ar putea ca o persoană să-ți facă ochi dulci și să încerce să te seducă. Depinde doar de tine dacă o să accepți acest joc al seducției sau nu, însă trebuie să știi că, dacă îl vei accepta, vor exista consecințe. Pe lângă grija pe care trebuie să o acorzi laturei sentimentale, astrele îți oferă o perioadă de creativitate maximă de joi încolo, așa că profită! Notează-ți toate ideile și strălucește la job! Meritai asta de multă vreme!

Taur

Ai putea fi tentată săptămâna aceasta să cheltuiești mai mulți bani decât îți poți permite. Da, e minunat să le faci celor dragi cadouri, e frumos să ajuți oamenii aflați la nevoie și să faci fapte bune, dar încearcă să nu te autosabotezi și să ajungi la sapă de lemn doar pentru că ai vrut să faci cadouri scumpe și fapte bune. Trebuie să cântărești bine lucrurile și să-ți stabilești prioritățile. În plus, tu nici nu ai economii. Ce-ar fi să-ți stabilizezi mai întâi situația financiară și apoi să faci fapte bune și cadouri? Zilele acestea sunt despre lecții învățate sau neînvățate la timp, iar lecția banilor ar trebui să fie cea mai importantă pentru tine.

Gemeni

Dacă simți că nu mai ai chef de nimeni și de nimic zilele acestea, să știi că de vină ar putea fi și astrele... Încearcă să te reîntorci la pasiunile tale, încearcă să te redescoperi... E timpul să te pui pe tine pe primul plan, pentru că numai așa vei reuși să faci treabă bună la job și să fii o persoană de încredere în familie, cineva pe care apropiații tăi să se poată baza cu adevărat. În plus, partenerul de cuplu are și el nevoie de atenția ta, iar tu ai fost cam distantă în ultima perioadă. Acordă-ți puțin timp pentru a vedea toate aceste lucruri și apoi acționează spre ce e cu adevărat important pentru tine.

Rac

A venit momentul să înveți să spui NU, dragă Rac, iar această săptămână e momentul perfect pentru a învăța această lecție. Cineva profită de tine, dar nu știi cum să ieși din această situație? Spune NU data viitoare când îți cere un favor și mergi mai departe. Ai prea multe lucruri de rezolvat și nu mai ai timp de tine? Nu-ți mai pune lucruri suplimentare pe listă, spune NU și ocupă-te de tine. Stabilește-ți prioritățile și străduiește-te să te ții de acest plan. Ai să vezi că asta te va echilibra psihic și vei avea altă stare de spirit de îndată ce te vei întoarce în spațiul tău sigur.

Leu

Săptămâna aceasta tu va trebui să înveți o lecție importantă despre prietenie, dragă Leu. O să îți redescoperi niște prieteni mai vechi și ai putea constata că nimic nu s-a schimbat în relația voastră, ceea ce te va bucura nespus, și ai putea realiza că oamenii pe care îi credeai cei mai apropiați de sufletul tău nu sunt chiar așa... Da, e posibil să suferi puțin, dar să știi că la final o să fie mai bine că ai aflat adevărul. Lecțiile vieții nu sunt ușoare, dar uite așa creștem ca și persoane și reușim să evoluăm. La finalul acestei săptămâni sunt șanse mari să călătorești, așa că pregătește-te de distracție!

Fecioară

Săptămâna aceasta ai putea avea una dintre cele mai frumoase surprize din viața ta și, mai mult decât atât, te-ai putea îndrăgosti... Cum e posibil așa ceva? Simplu! Ți-ai putea da seama că o persoană pe care ai catalogat-o la prima impresie ca fiind neinteresantă sau poate pur și simplu "nu genul tău", să se dovedească a fi, de fapt, o persoană minunată, exact genul tău... Da, vei avea nevoie de niște timp de gândire, de analiză, dar pregătește-te pentru surpriza vieții tale. Pentru că nu, nu ar trebui să te mire dacă vei rămâne toată viața de acum încolo cu această persoană de care nu ți-a plăcut deloc în momentul în care v-ați cunoscut.

Balanţa

Zilele acestea trebuie să te concentrezi pe promisiunile făcute. E foarte important să te ții de ele, pentru că altfel ar putea să apară tot felul de reproșuri din partea persoanelor dragi ție... Și mai trebuie să știi ceva săptămâna asta - e extraordinar de important, pentru cariera ta, să-ți asumi și câștigurile, nu numai pierderile. Da, ai putea crede că nu e ok, pentru că tu ești o persoană extrem de modestă, dar dacă tu nu accepți că ai făcut un lucru grozav, dacă tu nu te mândrești cu realizările tale, cine vrei s-o facă în locul tău?... Gândește-te bine la asta!

Scorpion

A venit momentul să lași garda jos, dragă Scorpion. Da, așa ești tu... analizezi mult înainte de a lua o decizie, mai ales una pe termen lung, însă a venit momentul să te convingi că persoana care îți tot făcea ochi dulci te place cu adevărat și chiar vrea o relație serioasă alături de tine... Acceptă că cineva vrea să-ți ofere iubire, nu te mai gândi la toate dezamăgirile din trecut, și asumă-ți riscuri. N-o să trăiești niciodată o poveste de iubire ca-n filme dacă ție ți-e frică și de umbra ta. Puțin mai multă încredere nu ți-ar strica!

Săgetător

Pentru tine, săptămâna aceasta e despre echilibru... Va trebui să-ți găsești sau să-ți regăsești echilibrul emoțional. După o perioadă plină, foarte agitată, a venit momentul să intri și tu în spiritul verii, să te bucuri de zilele însorite, de oamenii dragi și să pui munca și responsabilitățile pe planul secundar. E momentul să îți deschizi inima și să nu mai ai atâtea temeri ca până acum. Partenerul de cuplu sau un prieten apropiat îți e aproape pentru orice ai nevoie, așa că siguranța emoțiilor tale e asigurată. La locul de muncă lucrurile merg bine, oricum, așa că încearcă să mai scapi puțin de stresul care ți-a tot dat bătăi de cap.

Capricorn

Ai grijă la comportamentul tău săptămâna aceasta, dragă Capricorn. Ciocnirea destul de agresivă a energiilor lui Venus și Neptun, chiar în zodia ta, ar putea însemna o schimbare drastică și neașteptată a comportamentului și a personalității tale. Ai putea deveni destul de nesuferit, ai putea face comentarii acide atunci când nu e cazul și ai putea supăra - pe nedrept - destul de multă lume. Gândește-te înainte de a spune ceva și mai ales acționează cu grijă, fără să iei decizii impulsive, pe care le-ai putea regreta multă vreme de acum încolo. Evită și certurile cu partenerul, pentru că ar putea degenera!

Vărsător

Energiile astrelor de săptămâna aceasta te-ar putea determina să iei decizii proaste pentru tine și pentru cariera ta, așa că ai mare grijă cum acționezi zilele acestea. Din păcate, ai putea avea tot felul de idei super aventuroase, ai putea lua hotărâri impulsive, cum ar fi să-ți dai brusc demisia, să te desparți de partenerul de cuplu și să o iei pe un drum nou. Ai putea crede chiar că asta e cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat în ultima perioadă și că o viață nouă te așteaptă. Însă mirajul acesta nu va dura mai mult de săptămâna în curs, așa că ai mare, mare grijă la deciziile pe care le iei pentru că le-ai putea regreta multă vreme de acum încolo.

Peşti

Intuiția ta va fi la cote maxime săptămâna aceasta. Profită de ea pentru a te afirma la locul de muncă, pentru a termina lucruri pe care le-ai tot amânat, pentru a lega sau dezlega relații. Ai putea obține foarte multe lucruri bune zilele acestea, pe toate planurile, ți-ai putea pune bazele chiar și unui venit suplimentar generos... însă pentru toate acestea va trebui să te bazezi pe instinct. Nu e ceva ce nu ai mai făcut până acum, însă acum astrele te vor face puțin mai temătoare. Ai încredere în tine și ai să vezi că totul se va termina cu bine. Săptămâna aceasta e despre asumarea riscurilor pentru tine.