Horoscopul săptămânii 24 – 30 decembrie 2018

Berbec

Săptămâna asta, aproape ca niciodată, te pui pe primul loc. Îți dai voie să te recuperezi, să-ți limpezești mintea și să te relaxezi în familie, alături de cei dragi. Pentru că o să fii mai relaxată ca oricând, o să ai chef de distracție. Vei surprinde pe toată lumea cu energia și cu ideile tale, și e foarte posibil să cunoști o persoană interesantă, la una dintre petrecerile de Crăciun.

Taur

O săptămână perfectă, după o perioadă plină de stres, frustrări, energie negativă. Asta te așteaptă zilele acestea. Ieși din starea proastă, îți limpezești mintea și îți stabilești noi priorități. O să te bucuri foarte mult de perioada petrecută alături de prieteni și familie, și o să uiți de toate grijile. Era și timpul!

Gemeni

Săptămâna aceasta mintea ta mai va fi mai limpede că oricând. O să ai energie bună, o să te recuperezi, o să reiei niște legături mai vechi și o să faci tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie și de vechii prieteni. Atmosfera relaxantă îți va stimula creativitatea. Notează-ți toate ideile care îți vin în minte zilele acestea.

Rac

Săptămâna aceasta o să te simți iubită și o să ai parte de afecțiunea la care visai de ceva vreme deja. Dacă ești într-o relație, urmează zile minunate pentru tine, pentru că o să ai timp să petreci timp de calitate cu partenerul. Dacă ești pe cont propriu, există șanse să cunoști o persoană interesantă, de care să te și îndrăgostești… Poate chiar la prima vedere!

Leu

O săptămână pozitivă poate face minuni pentru starea ta psihică. Începi săptămâna de Crăciun cu multă relaxare, întâlniri cu rudele, prietenii, mâncare bună, dar și somn. Toate aceste mici bucurii ale vieții ți-au lipsit. Pur și simplu nu ai avut timp de ele. Acum totul se schimbă, iar sfârșitul de săptămână te poate prinde chiar la o petrecere.

Fecioară

Atmosfera de Crăciun te prinde făcând planuri pentru anul care urmează. Te-ai străduit din răsputeri ca în 2018 să-ți atingi toate obiectivele și iată că o bună parte dintre ele au fost duse la bun sfârșit. Săptămâna aceasta faci liste peste liste, îți restabilești prioritățile, te odihnești și simți că îți recapeți energia pozitivă pe zi ce trece.

Balanţa

Săptămâna de Crăciun e pentru tine o perioadă perfectă pentru consolidarea relațiilor mai noi și pentru sudarea prieteniilor mai vechi. Chiar dacă, la fel ca toată lumea, zilele acestea te vei bucura de relaxare și de liniște, există posibilitatea să cazi victima unor planuri făcute de familie, planuri despre care nu știai. Dacă nu ai chef să faci ceva, acum e timpul să înveți să spui NU.

Scorpion

Săptămâna aceasta ai nevoie de puțină liniște. Atmosfera de sărbători te prinde într-o agitație maximă, iar asta te enervează la culme, pentru că tot ce îți dorești este să te relaxezi. Încearcă să mai anulezi din planurile făcute de familie sau de prieteni, stai acasă și dormi, și ai grijă de tine. E timpul să te gândești la sănătatea ta!

Săgetător

Pregătirile pentru Crăciun te agită și îți dau dureri de cap, la începutul săptămânii. Abia de miercuri încolo poți să începi să te relaxezi cu adevărat. Din fericire, finalul de săptămână te prinde la o petrecere de zile mari, acolo unde ai putea cunoaște și o persoană care îți va schimba viața! Partea interesantă este că tu nu vei știi acest lucru deocamdată…

Capricorn

Ca de fiecare dată pentru tine, săptămâna Crăciunului este una stresantă. Faci tot posibilul pentru a nu te enerva și mai mult, dar simți că oamenii din jur, chiar și cei din familie, te duc uneori pe culmile disperării. Partea bună este că prietenii sunt acolo pentru tine și vor veni cu niște idei foarte cool de distracție, astfel încât să te facă să uiți de toate problemele.

Vărsător

Ai o problemă, dragă Vărsător. De fiecare dată te pui pe ultimul loc, pentru că ai impresia că tu nu meriți mai mult. Cineva o să îți deschidă ochii, din fericire, zilele acestea și o să afli și tu că, în viață, prioritatea fiecăruia dintre noi ar trebui să fie propria persoană. Înveți această lecție acum, în săptămâna de Crăciun, dar mai bine acum, decât niciodată.  

Peşti

Chiar dacă săptămâna aceasta planurile pe care ți le-ai făcut tu s-ar putea să nu funcționeze, astrele te surprind plăcut. Ai parte de zile frumoase alături de prieteni și familie, muncești mai puțin, te stresezi mai puțin, te relaxezi mai mult și capeți încredere în forțele proprii. Te așteaptă niște zile liniștite, fără evenimente majore, în care tot ce contează e fericirea ta.