Horoscopul săptămânii 23 – 29 septembrie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta te vei strădui să găsești soluții la o problema mai veche, care nu-ți dă pace mental. A venit momentul s-o rezolvi, pentru că nu mai poți trăi așa. Cere ajutorul unei persoane apropiate dacă e nevoie, sau măcar cere sfaturi, dar concentrează-te pe acest aspect până când reușești să-ți regăsești echilibrul.

Taur

Săptămâna aceasta te-ai putea afirma la locul de muncă mai mult ca oricând până acum. Acceptă că și ceilalți pot avea idei bune, inspiră-te din ele, analizează oportunitățile și riscurile și acționează. Dacă vei reuși, ar putea fi reușita care îți va marca acest an. Dacă nu, vei ști măcar că ai încercat. Nu abandona planul, pentru că ești la un pas de succes.

Gemeni

Traversezi o perioadă de regăsire de sine, de analiză interioară și, chiar dacă nu e cea mai bună perioadă a ta de până acum, trebuie să știi că te va ajuta mult pe viitor. Sunt șanse mari ca din toată această explozie de energie pe care ai internalizat-o până acum să iasă ceva bun, ceva extraordinar. Îndrăznește să-ți dai frâu liber imaginației.

Rac

Săptămâna aceasta te concentrezi mai mult ca oricând pe muncă, deși gândul îți e la o nouă vacanță. Da, odată cu încheierea vacanței de vară, tu visezi acum la o vacanță... de toamnă. Străduiește-te să-ți organizezi puțin mai bine timpul, să termini tot ceea ce ai de făcut pentru la serviciu mai eficient, să-ți pui în ordine și casa, și apoi, de ce nu, te poți gândi și la următoarea escapadă.

Leu

Săptămâna aceasta îți e marcată de tot felul de activități pentru sănătate. Asta nu înseamnă că te îmbolnăvești, ci doar că te-ai putea gândi mai mult la starea ta fizică și psihică și ai putea investi mai multe resurse pentru a fi într-o formă excelentă. Fie că mergi la masaj, la un centru de recuperare, la psiholog sau la înot, o să te bucuri foarte repede de beneficii. Investiția în tine e mereu o investiție potrivită!

Fecioară

Fecioarele se pot bucura săptămâna aceasta de reușite în sectorul profesional, cu precădere creșteri financiare. Dacă te numeri printre norocoși, ai grijă să investești cu cap profitul și să nu fugi imediat la cumpărături. Nu uita că suntem la un pas de noile colecții de sărbători din magazine, atunci când vei vrea să cumperi multe lucruri și pentru tine și pentru cei dragi, drept urmare ține cât poți de bine de banii câștigați acum.

Balanţa

E timpul să spui clar ce-ți dorești, chiar dacă pentru tine asta a fost și va fi mereu o provocare, însă cei din jur nu au de unde să știe ce-ți dorești tu, dacă tu nu verbalizezi exact nevoile și dorințele tale. Așa că spune lucrurilor pe nume și renunță la așteptările incredibil de puerile pe care le ai de la cei din jur, mai exact să-ți citească gândurile. Trăim în lumea reală, nu într-un film romantic.

Scorpion

Săptămâna aceasta e posibil ca tu, în calitate de nativ Scorpion, să primești niște vești bune legate de o posibilă plecare în afara țării. Fie că ți se oferă cadou o călătorie, fie că pleci în interes de muncă, cert e că o să te bucuri de o aventură pe cinste dacă vei accepta această propunere. Așa că nu mai sta pe gânduri și spune tare și răspicat DA!

Săgetător

Pentru nativii Săgetători se anunță o săptămână marcată de dragoste fierbinte. Dacă te numeri printre cei care vor simți cel mai intens energia astrelor, pregătește-te pentru flirturi așa cum n-ai mai experimentat până acum, pentru o posibilă aventură amoroasă, pentru emoții, trăiri intense, interzise și adrenalină la maximum!

Capricorn

Încearcă să comunici mai mult și mai bine cu cei din jur săptămâna aceasta, dragă Capricorn, pentru că oamenii s-au săturat să ghicească ce ai tu nevoie sau ce ar trebui să te mulțumească. Chiar și persoanele cele mai apropiate din viața ta se confruntă cu această atitudine neplăcută a ta, chiar dacă nu-ți spun. Fii mai deschisă, arată că ai suflet și dezvăluie-ți, chiar și pentru câteva momente, latura sensibilă și comunicativă.

Vărsător

Oportunitățile de carieră de săptămâna aceasta nu sunt chiar cele la care visai tu - în cazul în care ești în căutarea unui job nou - dar ar putea fi ceea ce astrele îți trimit în cale pentru că știu cu adevărat nevoile tale. Așadar nu spune NU din prima, analizează-ți puțin opțiunile și acceptă micile compromisuri. Nu ai de unde să știi ce oportunități pot să ascundă!

Peşti

O schimbare majoră în stilul de viață sau poate chiar în viața ta direct - dragoste, serviciu, casă - te va duce într-un punct nou. O să realizezi niște lucruri la care până acum poate că nici nu te-ai gândit. Sunt șanse mari să iasă bine toată această nebunie, chiar dacă la început nu vezi nimic bun în asta din cauza stresului sau din cauza frustrărilor. Dar ai puțină răbdare pentru a vedea lucrurile mai clar!