Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie 2018

Berbec

Nativii Berbec își vor îndrepta toată atenția pe sectorul muncii, unde vor dori să se afirme sau să facă niște schimbări remarcabile. Sunt sfătuiți să nu intre în conflict cu colegii sau șefii decât dacă sunt 100% convinși că au dreptate și-și pot susține argumentele. Pe planul sănătășii trebuie să aibă grijă la nivel hepato-biliar, oboseala începând să-și spună cuvântul.

Taur

Pentru nativii Taur se întrevăd mici îmbunătățiri la capitolul financiar, este posibil să apară noi surse de venit sau să-și renegocieze salariul în condiția primirii unor sarcini și responsabilități noi. Pe parte administrativă se întrevăd blocaje legate de instituții sau comunicarea cu oameni din instituții. Sănătatea va fi ușor afectată către finalul săptămânii cand se vor simți extenuați și vor avea tendința de a deveni nervoși și agitați.

Gemeni

Nativii Gemeni se vor simți în al noulea cer săptămâna aceasta, vor fi bine dispuși, vor avea energia necesară să rezolve sarcini și vor da dovadă de un sex-appeal ieșit din comun, situație de care ar fi bine să profite la maxim. Pe de altă parte, în plan sentimental vor deveni frivoli și vor căuta aventura, distracția și jocul erotic. La locul de muncă se vor simți neglijați, sfidați și vor încerca să-și manifeste autoritatea într-un mod agresiv. Grija trebuie să li se îndrepte și asupra sferei financiare, unde vor avea tendința de a face speculații greșite.

Rac

Daca vor fi atenți în jurul lor, nativii Rac vor reuși să pună mâna pe o oportunitate care le va îmbunătăți veniturile sau vor avea ocazia să afle o informație, un secret, de care să se poată folosi pentru a obține ceea ce-și doresc, fără însă a șantaja. Nu li se recomandă să vorbească în public, să țină conferințe sau interviuri, iar la muncă să încerce să nu se suprasolicite. Posibile discuții în contradictoriu cu membrii familiei.

Leu

Nativii Leu vor simți dorința și nevoia de a se afirma, de a ieși în evidență, însă nu neapărat se vor folosi de metode care să-i avantajeze, fapt ce îi poate pune într-o lumină mai puțin favorabilă. Vor avea prietenii aproape și chiar se vor folosi de aceștia pentru a rezolva o situație. La locul de muncă vor fi răsplătiți, dar vor fi și tentați să ia niște decizii în grabă. Consultarea cu membrii familiei la acest capitol este recomadată.

Fecioară

Nativii Fecioară se vor manifesta în sfera publică, unde vor încerca să-și impună statutul, funcția și autoritatea pentru a obține anumite avantaje. Cu sănătatea vor sta bine și vou căuta să-și îmbunătățească stilul de viață, să ajungă la un echilibru interior. Vor fi tentați să facă niște cheltuieli suplimentare, dar se vor agita să astupe gaura din buget. Este recomandat să trateze cu calm și răbdare relația cu membrii familiei și să nu intre în dispute inutile.

Balanţa

Nativii Balanță își vor concentra atenția asupra locului de muncă, unde vor încerca să facă progrese și să obțină o funcție sau un statut mai bun decât cel actual. Se anunță oportunități noi în sfera profesională. Este favorizată o plecare în străinătate, fie pentru o vacanță cu dublu rol, fie pentru un proiect care le va aduce satisfacție și, posibil, și bani. Nu este recomandat să facă împrumuturi, să împrumute sau să inițieze tranzacții financiare importante.

Scorpion

Șansele de a-și îmbunătăți veniturile cresc considerabil la începutul acestei săptămâni și nativii Scorpion trebuie să fie atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor pentru a nu rata nicio oportunitate. Nu sunt excluse stările de nervozitate, insomniile și agitația, iar sfatul nostru este să nu intre în conflicte nefondate la locul de muncă. Trebuie să fie prevăzători în tot ceea ce intreprind în această săptămână.

Săgetător

Noi parteneriate și oportunități de asociere cu persoane importante se anunță la începutul săptămânii. Este posibil să se soluționeze niște situații legate de acte sau să se semneze un contract care părea sortit eșecului. Este recomandat ca nativii Săgetător să fie atenți la imaginea lor, să stea retrași în discuțiile care nu-i privesc în mod direct și să încerce să nu iasă în evidență prea mult. Spre finalul săptămânii vor fi favorizate certuri în familie sau conflicte serioase cu partenerul de cuplu.

Capricorn

Nativii Capricorn vor primi răspunsări și rezolvări la multe dintre situațiile cu care se confuntă în prezent, inclusiv pe parte de sănătate, unde vor afla remediul pentru o problemă care i-a afectat în ultima perioadă. Sunt favorizați și la locul de muncă, unde vor putea beneficia de un context prielnic obținerii unei funcții importante. Spre final de săptămână vor trece printr-o stare generală proastă care le va activa manifestări negative legate de cei din jur.

Vărsător

Nativii Vărsător se vor bucura la începutul acestei săptămâni de o intuiție ieșită din comun, aspect pe care ar fi indicat să-ș folosească în favoarea lor, dar și de o creativitate și inspirație artistică deosebită. Pe plan amoros, lucrurile evoluează în bine și pot avea ocazia schimbării statutului. Vor predomina activitățile administrative și intelectuale și se întrevăd mici deplasări aflate sub semnul imprudenței. Se recomandă să nu fie superficiali și să nu acționeze în grabă, indiferent de domeniu.

Peşti

Nativii Pești vor avea ocazia să se împace cu persoanele cu care s-au aflat în conflict până acum și vor excela la capitolul comunicare. De asemenea, vor găsi soluțiile și resursele necesare pentru a ajunge la echilibrul interior mult dorit. Sunt tentați să se impună și să nu mai permită nimănui să le calce în picioare principiile, însă vor beneficia de calitatea de a se face înțeleși fără să facă compromisuri și să intre în dispute. Vor avea energia necesară pentru a se implica în activități menite să le îmbunătățească considerabil veniturile.