Horoscopul săptămânii 22-28 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018

Toată energia ta se îndreaptă asupra locului de muncă, unde niște proiecte noi îți pot acapara toată atenția. Nu te grăbi să iei decizii, ci lasă-ți timp de analiză. Totodată, o remunerație consistentă îți poate intra în portofel în această perioadă. În plan sentimental te vei bucura de toată susținerea partenerului de cuplu și viața sexuală se va îmbunătăți simțitor.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018

Vei avea ocazia ca prin prisma locului de muncă sau prin prisma unor proiecte extra job să întâlnești o persoană care să te incite. Nu este exclus să începi o nouă relație la Luna Plină care se formează în semnul tău, însă nu te aventura prea tare deoarece Venus, patronul zodiei Taur, este încă retrograd.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018

Vei reuși să calmezi spiritele la locul de muncă, să aplanezi niște conflicte între colegi și vei observa că cei din jur te vor privi cu alți ochi. Încearcă să nu te suprasoliciți deoarece s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate. Către finalul săptămânii, caută să petreci mai mult timp cu tine însăți și să-ți clarifici niște dileme personale, chiar sentimentale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018

Profită de energia Soarelui care-ți traversează casa creației pentru a-ți pune în valoare calitățile artistice. Pe de altă parte, este momentul să mai lași de la tine dacă-ți dorești reconciliere și armonie în relația de cuplu. Finalul săptămânii îți poate aduce un context defavorabil și o ceartă banală poate conduce la încheierea unei prietenii evchi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018

Săptămâna aceasta te preocupă din nou o situație legată de locuință sau de membrii familiei. Este momentul să preiei frâiele și să iei decizii în acest sens. În funcție de gradul de autoritate pe care-l ai vizavi de membrii familiei, te vei impune în fața acestora. Luna Plină din această perioadă va veni cu oportunități de avansare în carieră sau schimbarea locului de muncă cu unul mai bun.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018

Folosește-te de calitățile de comunicare pe care ți le pune la dispoziție tranzitul Soarelui din perioada aceasta pentru a obține ceea ce-ți dorești, pentru a câștiga teren în negocieri, dar și pentru a cuceri o persoană care-ți place din anturaj. O serie de nativi pot primi vești din străinătate sau pot relua legătura cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018

Tranzitele din această săptămână, inclusiv Luna Plină de acum, îți aduc multe oportunități financiare. Îți poți îmbunătăți considerabil veniturile, inclusiv pe termen lung, însă va fi nevoie de mai multă implicare în acest sens. Nu este exclus să primești bonusuri la salariu sau prime de merit.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018

Soarele va tranzita în această săptămână întocmai zodia ta și-ți va aduce energie în toate activitățile întreprinse, dar și o stare de bună dispoziție, veselie și poftă de viață. Profită de acest context astral pentru a te face remarcată la locul de muncă sau în viața personală. Pe de altă parte, către finele perioadei anaizate ai putea întâlni un partener care să-ți trezească interesul. Nu te arunca într-o nouă relație cu ochii închiși!

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018

Începi săptămâna cu o stare mai puțin bună, de interiorizare și meditație. Vei reflecta la ultimele evenimente din viața ta și vei căuta cea mai bună cale de rezolvare, de ieșire la liman. Posibil să stai în impas din cauza locului de muncă, însă dacă vrei să faci o schimbare în acest sens, acum este momentul oportun. Nu este exclus chiar să fii avansată în carieră în urma unei discuții cu superiorii.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018

Cineva din anturaj, un prieten îți poate propune o colaborare, un parteneriat de lungă durată și ar fi ideal să iei în calcul această ofertă pentru a-ți îmbunătăți veniturile pe viitor. Cei care sunt singuri și nu se află într-o relație vor avea ocazia la Luna Plină formată în acestă perioadă, să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă li se cere mai multă responsabilitate în luarea deciziilor pe acest segment de viață.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018

Este momentul să te pui mai mult în valoare la locul de muncă. Caută să te faci remarcată, să obții benefici din activitatea prestată și să ieși în evidență în fața șefilor. Soarele va fi de partea ta și-ți va da energie în acest capitol din viață, prin urmare nu ai niciun motiv să dai înapoi. Spre final de săptămână te vei preocupa în mod expres de activitățile care vizează locuința sau vei sări în ajutorul unui membru al familiei care te solicită.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018

Dacă visezi să-ți schimbi locul de muncă sau să studiezi peste hotare, acum este momentul să faci acest pas. Poți primi vești bune cu impact puternic din străinătate. Pe de altă parte, este posibil să cunoști o persoană care să-și pună amprenta asupra ta, să te cucerească imediat, însă nu te lăsa influențat de aparențe.