Horoscopul săptămânii 22 – 28 mai 2017

Berbec

Lucrurile ar fi mult mai frumoase în această săptămână, dacă nu te-ai crampona prea mult de carieră, de prestigiul tău în plan social. Încă din prima zi te lași atras în discuții inutile legate de locul de muncă, de bârfe și conversații epuizante. Ai face bine să te preocupi mai mult de propria sănătate. Nici relația cu partenerul de viață nu este prea grozavă, pe la jumătatea săptămânii. Profită de starea de bine alături de prieteni, petrecând împreună, posibil într-un local select. Este vremea să întâlnești o persoană interesantă, atrăgătoare, poate chiar la mare distanță de casă, într-o excursie organizată așa, pe neașteptate, în ultima zi a acestei săptămâni.

Taur

Te bucuri de momente plăcute, romantice alături de partenerul de viață. Este timpul vostru, dedicându-vă relației de cuplu, așa cum nu ați mai făcut-o de mult timp. La locul de muncă îți faci datoria cu conștiinciozitate, reușind să atragi aprecierea colegilor. Este o săptămână importantă, în care poți semna un parteneriat de lungă durată. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți bucura de susținere financiară, venită în mod neașteptat. Ar cam fi timpul să petreci o seară romantică, alături de persoana iubită.

Gemeni

Începi săptămâna alături de familie, de cei dragi, făcându-ți planuri de viitor. Nu stai prea bine la capitolul comunicare, preferând să stai retras în lumea ta. Cu toate astea, vor veni multe informații importante către tine, legate de locul de muncă, de colegi. Ar fi timpul să te implici mai mult în ceea ce înseamnă colaborare, implicare în viața de grup. Vin bani, dar care trebuiesc cheltuiți cu măsură. Așteaptă-te la o colaborare frumoasă, la încheierea unui parteneriat important care îți va aduce reale beneficii. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să te întâlnești cu colegii într-un club. Ar fi timpul să accepți o nouă persoană în viața ta, care poate să apară în mod neașteptat, spre sfârșitul acestei săptămâni. Odihnește-te mai mult!

Rac

Începi săptămâna plin de energie, implicându-te mai mult în afaceri, schimburi comerciale. Ești mai tot timpul pe drumuri, telefoanele sună des. Nu te implica prea mult în colaborări la mare distanță sau fii mai reținut, dacă trebuie să pleci la drum lung. La jumătatea săptămânii poți afla de un eveniment important în familie așa că programezi o petrecere. Te simți foarte bine alături de părinți, de copii împărtășind cu aceștia cele mai profunde emoții. Este momentul să te detașezi de problemele care țin de latura socială sau de profesie. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să-ți dorești să petreci momente minunate alături de persoana iubită, eventual la o piesă de teatru.

Leu

Te bucuri de primirea unor bani de la locul de muncă. Este un moment prielnic pentru a investi într-un proiect important sau să achiziționezi o casă, un obiect valoros. La jumătatea acestei săptămâni poți trece cu succes un interviu sau un concurs, norocul fiind de partea ta. La locul de muncă ești plin de energie, așa că ai grijă la riscul crescut de rănire. Poți fi implicat în altercații cu colegii, așa că ferește-te de tot ce înseamnă conflict. Sfârșitul de săptămână preferi să-l petreci alături de familie.

Fecioară

Te poți confrunta cu minciuni din partea partenerului sau a colaboratorilor. Este o perioadă bună, în care vei descoperi multe lucruri despre tine dar și despre ceilalți. Pot apărea conflicte cu copiii, când vine vorba de cheltuieli peste buget. Fii atent la modul cum gestionezi banii și nu te lăsa angrenat în orice afacere. Spre sfârșitul săptămânii pleci la drum cu partenerul de viață, comunicați mult mai eficient. Este timpul să te implici mai mult în relația de iubire, viața devenind mai plină de culoare, mai echilibrată. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să faci o plimbare relaxantă.

Balanţa

Îți prinde bine să petreci începutul acestei săptămâni cercetându-ți mai mult sufletul. Este o perioadă de introspecție, preferând să stai în umbră, să-ți faci o strategie pentru a-ți desfășura în mod eficient activitatea la locul de muncă. Spre sfârșitul acestei săptămâni ar trebui să ai grijă de propriul organism. Nu este exclus să te pricopsești cu o infecție, o viroză așa că ai face bine să te relaxezi mai mult. În ultima zi a săptămânii citești mai mult, vizionezi un film sau pur și simplu te delectezi cu o carte bună.

Scorpion

Prietenii știu de ce nu prea ai mai avut timp de ei în ultima vreme, așa că nu te vor refuza dacă este vorba să organizezi o petrecere chiar la începutul acestei săptămâni. La jumătatea săptămânii ești luat prin surprindere de atacuri venite din partea unor dușmani care te-au tot urmărit din umbră. Este vremea adevărului, fiind aduse la lumină acum lucruri oarecum neplăcute, agasante, legate de locul de muncă. Te simți nedreptățit și cauți alternative, o cale de a ieși din situația neplăcută în care ești pus de oamenii pe care îi credeai amici. Sfârșitul de săptămână îl petreci alături de persoana iubită, luând o decizie importantă legată de relația voastră.

Săgetător

Începi săptămâna cu dreptul, în privința finanțelor, încasarea unor bani care te vor ajuta să te redresezi. Ești susținut de prieteni în demersurile pe care le faci acum, în plan financiar. Nu ar strica să fii mai atent la ce-ți propui acum, căci va avea efect pe termen îndelungat așa că ai grijă la starea ta emoțională. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai introvertit, ceilalți percepându-te ca și cum ți s-ar fi înecat „corăbiile”. Preferi să stai retras, să faci o analiză serioasă a viitorului, în privința locului de muncă, a sănătății sau a copiilor. Ultima zi a acestei săptămâni o poți petrece vizionând un film la un cinematograf.

Capricorn

Ești foarte hotărât să-ți urmezi visul așa că ai toate șansele să primești susținere din partea unei persoane mai în vârstă, în demersurile pe care le faci, încă de la începutul săptămânii. Primești banii de care ai nevoie pentru a urma un nou curs de perfecționare, poate chiar te decizi să începi o nouă afacere. Ai tot ce-ți trebuie pentru a atrage persoana potrivită, dacă chiar cauți să ai alături de tine pe cineva care să împărtășească aceleași idealuri. La sfârșitul săptămânii comunici mult, socializezi, ai multe idei pe care vrei neapărat să le pui în practică. Un loc ideal de întâlnire cu prietenii îl vei găsi în ultima zi a săptămânii.

Vărsător

Ești conștient de puterea ta de a-i convinge pe ceilalți că ideile tale sunt cele mai bune. Ai curaj, te implici într-un domeniu necunoscut tocmai din dorința de a-ți depăși propriile limite. Confruntările de la locul de muncă, de la începutul săptămânii, nu fac decât să te mobilizeze și mai mult pe drumul tău. Ai șansa acum să te faci remarcat la nivel înalt. Mare atenție la felul cum vorbești și ferește-te să jignești interlocutorii. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil să ieși la plimbare cu o persoană de sex opus. Este timpul să simți din nou fiorul iubirii, moment care poate fi îndulcit cu o prăjitură.

Peşti

Idealul tău este să aduci permanent armonia, pacea și iubirea în viața ta. Încă de la începutul săptămânii te dedici mai mult relației cu partenerul de viață. Te simți iubit și respectat, fapt care te motivează să vrei mai mult de la tine, de la viață. Micile sincope, problemele care țin de comunicarea cu prietenii, pot fi trecute cu vederea mult mai ușor, atât timp cât familia este de partea ta. Este posibil să pierzi niște bani, din cauza unor prieteni neserioși. Detașează-te de tot ce-ți creează neliniște, agitație inutilă. Relația cu străinătatea este foarte importantă, îndeosebi la sfârșitul acestei săptămâni.