Horoscopul săptămânii 22 – 28 iulie 2019

Berbec

Zilele acestea treci printr-o schimbare majoră în viață. Ar putea fi o despărțire, o ruptură, ceva ce îți va frânge inima și te va lăsa pe cont propriu. O să fie greu la început, dar ușor-ușor ai să vezi că îți vei reveni. Nu ai de ales, practic... Poate că ar fi bine să-ți iei și niște zile libere de la locul de muncă, pentru că oricum nu vei putea munci în perioada asta.

Taur

Te concentrezi pe familie și pe sectorul amoros săptămâna asta. Totul merge bine, e liniște și pace în universul vostru, iar pe la mijlocul săptămânii s-ar putea chiar să vă bucurați și mai mult, pentru că apare ideea unei vacanțe neplanificate în prealabil. Week-end-ul vă va prinde pe drum, bucurându-vă de compania celor dragi și de multă voie bună.

Gemeni

Te așteaptă o săptămână plină de momente frumoase alături de partenerul de cuplu, dar și de câteva încercări, la nivel de familie. Vei reuși însă să treci peste toate obstacolele, pentru că ai oamenii dragi aproape, iar jumătatea ta îți dă toată energia de care ai nevoie. În week-end însă va trebui să muncești, cel mai probabil, din cauza unui eveniment neplanificat.

Rac

Sunt șanse mari să primești mulți bani săptămâna aceasta, însă ai mare grijă ce faci cu ei. Astrele te testează, iar dacă îi vei cheltui iresponsabil s-ar putea să nu mai primești o sumă atât de mare prea curând. Investițiile sunt favorizate, la fel cum și plata datoriilor ar trebui să se numere printre prioritățile tale. Pregătește-te să primești și alte vești bune!

Leu

E timpul să faci un prim pas spre o schimbare. O schimbare a ta, personală, intimă, de care poate că ți-a fost teamă, dar pe care nu o mai poți amâna. Vorbește cu partenerul de cuplu despre asta, deschide-ți sufletul în fata prietenilor sau apelează la un specialist. Dar ieși din această stare de tristețe și melancolie, pentru că nu acesta este răspunsul.

Fecioară

Ai o săptămână marcată de distracție și... timp liber. Fie că îți iei concediu, fie că se întâmplă ceva la locul de muncă și muncești mai puțin, sau pur și simplu termini mai repede, cert e că o să ai mai mult timp pentru tine, iar asta îți va deschide noi orizonturi. O să fii mai calma, mai relaxată, mai eficientă în tot ceea ce faci.

Balanţa

Săptămâna aceasta ai putea primi o ofertă de colaborare foarte interesantă. Pregătește-te să rămâi mută de uimire la primirea acestei propuneri. O să accepți probabil din prima, fără să stai pe gânduri, pentru că e vorba de ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna să faci, dar nu mai aveai nicio speranță. Asta îți înseninează toată săptămâna, iar în week-end cel mai probabil vei sărbători această reușită.

Scorpion

Ai o săptămână plină de activități și de planuri. Ai putea începe să-ți planifici și vacanța, chiar dacă vara a început deja de ceva vreme, însă cel mai probabil că programul nu ți-a permis până acum. O vizită la medic, la începutul săptămânii, îți va aduce liniște și o stare generală mai bună, iar joi sau vineri sunt șanse mari să fii invitată la o petrecere pe cinste, unde vei primi multe complimente.

Săgetător

Săptămâna asta ar trebui să te concentrezi pe sănătate și mai ales pe partea de odihnă. Ai neglijat acest aspect din viața ta în ultima perioadă, iar efectele au început deja să se vadă. Înceargă să găsești un echilibru între viața profesională și viața personală și acordă-ți mai mult timp. La mijlocul săptămânii sunt șanse să te vezi cu mai mulți oameni dragi, iar în week-end vei avea ocazia să-ți ceri iertare de la cineva.

Capricorn

Săptămâna aceasta sunt șanse mari să pleci la drum, fără să fi planificat asta dinainte. O deplasare în scop de serviciu, o moștenire sau ceva ce are legătură cu familia te-ar putea pune pe drumuri. Oricum ar fi, e un lucru bun care iti va aduce bucurii, deci nu trebuie să te îngrijorezi. Vineri sau sâmbătă s-ar putea să primești o sumă mare de bani.

Vărsător

Din fericire pentru tine, săptămâna aceasta îți aduce numai lucruri bune. De la o apropiere față de partenerul de cuplu și până la stadiul unei promovări la locul de muncă, totul pare să meargă excelent în viața ta zilele acestea. Era și cazul, după o perioadă mai întunecată, mai ales din punct de vedere psihic, ca lucrurile să se echilibreze.

Peşti

Săptămâna aceasta te gândești la familie și la persoanele apropiate. Te cuprinde o oarecare stare de melancolie și vrei să faci schimbări în viața ta, reorganizându-ți prioritățile. A venit timpul să-ți acorzi mai mult timp, să acorzi mai mult timp relațiilor și apropiaților și să muncești poate nu chiar mai puțin, dar sigur mai puțin intens. Schimbi cu totul stilul de viață, iar efectele se vor vedea imediat.