Horoscopul săptămânii 22 – 28 ianuarie 2018

Berbec

Începi săptămâna cu multă energie şi cu planuri mari, dar miercuri sau joi, astrele îţi dau planurile peste cap şi o ceartă cu cineva din familie te va aduce la punctul la care vei simţi că ai o cădere nervoasă. Ar trebui să analizezi bine situaţia şi să vezi dacă într-adevăr tu ai dreptate sau ceilalţi. Oricum ar fi, e obligatoriu să ieşi din această stare. Apelează la un prieten pe umărul căruia poţi să plângi, descarcă-te şi porneşte din nou la drum. Week-end-ul ţi-ar putea aduce o aventură în afara oraşului, undeva la munte.

Taur

E timpul să nu te mai plângi şi să treci la fapte. Săptămâna aceasta începe cu dorinţa ta de a-ţi schimba total stilul de viaţă, iar asta nu poate fi decât un lucru pozitiv. Faci mai multă mişcare, poate chiar o să-ţi cumperi şi un abonament la o sală de sport, începi să mănânci mai echilibrat şi schimbările nu se lasă mult aşteptate. De joi începi să simţi diferenţa, iar în week-end o laudă venită din partea unei persoane necunoscute te motivează şi mai mult. Eşti pe drumul cel bun!

Gemeni

Începi săptămâna cu energie şi entuziasm, dar agitaţia şi nervii de la locul de muncă nu întârzie să apară. Ai nevoie de o schimbare şi începi să iei în considerare schimbarea job-ului. Poate că e cam devreme pentru asta, dar e bine să ai opţiuni, aşa că o privire asupra ofertelor de muncă nu are cum să-ţi facă rău. Joi sau vineri, o să te hotărăşti asupra viitorului tău şi orice decizie vei lua, să ştii că astrele îţi sunt favorabile.

Rac

Începi săptămâna cu gândul de a o încheia cât mai repede, pentru a te bucura de distracţie şi relaxare. Cumva, zielele acestea ţi-ai schimbat total priorităţile şi ai ales să te pui pe tine pe primul plan, ceea ce nu e rău deloc pentru. Vei vedea că, dacă acorzi mai multă atenție lucrurilor care îți fac plăcere, va fi o săptămână minunată.  Dacă te vei concentra mai mult la locul de muncă, pentru a fi mai eficientă, atunci totul chiar ar fi grozav. Toate merg bine în viaţa ta săptămâna aceasta!

Leu

Ai toate şansele să câştigi o sumă importantă de bani săptămâna asta, mai ales că ai muncit mai mult şi mai intens ca oricând. O să te foloseşti de aceşti bani, în cazul în care ei vor veni, pentru a-ţi planifica concediul de anul acesta, drept urmare pe la mijocul săptămânii e foarte posibil să cauţi oferte de vacanţă. În week-end-ul care urmează o să afli o veste excelentă legată de sănătatea ta sau de nişte analize medicale.

Fecioară

Te aşteaptă o săptămână marcată de întâlniri cu oameni dragi, unii pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Pregăteşte-te să râzi şi să plângi, să-ţi aduci aminte de momente frumoase şi, cine ştie, chiar să porneşti la drum, mai spre week-end, într-o scurtă aventură, cu una dintre aceste persoane. Astrele îţi sunt favorabile zilele acestea, aşadar ai toate şansele să te bucuri de o săptămână plină de momente frumoase.

Balanţa

Începi săptămâna fără prea multă energie, fără chef de muncă sau entuziasm, dar pe măsură ce week-end-ul se apropie, şi entuziasmul tău revine. Chiar de pe la mijlocul săptămânii ai parte de vești bune și de multă atenție din partea celor din jur, așa că lucrurile se schimbă complet pentru tine. Te vei simți mai bine ca oricând! Poate că nu ţi-ar strica zilele acestea să iei nişte vitamine şi să faci puţină mişcare. Astfel vei avea mai multă energie și la locul de muncă, unde şefii te aşteaptă cu idei şi cu soluţii interesante.

Scorpion

Săptămâna aceasta se remarcă prin faptul că vei călători mai mult ca de obicei, cel mai probabil în interes de serviciu. E posibil să mergi şi la nişte cursuri sau traininguri, iar asta începe să-ţi placă pentru că e ocazia perfectă de a cunoaşte oameni noi, de a afla informaţii noi şi de a socializa cu persoane care au aceleaşi interese ca şi tine. E o săptămână grozavă pentru dezvoltare profesională, dacă te interesează acest aspect.

Săgetător

Veștile sunt proaste pe plan sentimental, din păcate. Mulți Săgetători au probleme în dragoste, mai ales spre sfârșitul acestei săptămâni. Cei care au o relație de durată vor începe discuții care pot merge până la despărțire sau divorț - relația nu se va termina acum, dar acum va apărea mărul discordiei în relație. Nativi care sunt în tatonări cu o persoană de sex opus s-ar putea să descopere că altcineva s-a mișcat mai repede decât ei și le-a ”suflat” relația de sub nas.  

Capricorn

Ai o săptămână plină, dar partea bună este că te aşteaptă o mulţime de lucruri noi, interesante, care îţi vor stârni atenţia. O să mergi la un training sau la un curs unde vei afla multe lucruri noi, ai şanse mari să-ţi faci şi câţiva noi prieteni, iar familia îţi va da o veste grozavă, care ţine de bani. Aşadar ai toate şansele să ai o săptămână bună, astrele sunt de partea ta, iar entuziasmul tău e molipsitor.

Vărsător

Zilele acestea ai toate şansele să cunoşti nişte oameni noi, poate chiar din afara ţării, care să-ţi propună un proiect interesant, o colaborare la care nu te-ai fi gândit, dar pe care începi să o iei în considerare acum. Familia te susţine în toate demersurile, iar partenerul de cuplu îţi e mereu aproape cu sfaturi şi cu afecţiune. Asta te ajută să treci peste orice, chiar şi peste zilele mai proaste, aşa cum vor fi, cel mai probabil, joi şi vineri.

Peşti

Ai o săptămână plină, marcată de o petrecere sau de o întâlnire grozavă cel mai probabil miercuri, în ziua liberă. Sunt şanse mari să te îndrăgosteşti zilele acestea, chiar dacă nu aveai asta în plan, dar uite că astrele au alte gânduri pentru tine. O să reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele profesionale, pentru că vei avea mai multă energie ca oricând, iar asta te va surprinde şi pe tine.