Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2019

Berbec

Te gândești din ce în ce mai serios să faci o schimbare în carieră. Posibil să-ți dorești chiar schimbarea locului de muncă sau a domeniului de activitate. Către finele săptămânii se va intensifica dorința de a sta alături de familie, de a-ți petrece timpul în brațele persoanei iubite, iar socializarea va cunoaște noi perspective.

Taur

Vei trece printr-o perioadă de revizuire a unor valori morale, a unor prejudecăți și concepții de viață și este important să-ți regăsești echilibrul interior. În plan sentimental, relația cu persoana iubită va fi supusă testelor de răbdare, însă nu te sfătuim să-ți canalizezi toată energia asupra locului de muncă, deoarece există riscul de supraepuizare. Perioadă favorabilp din punct de vedere financiar.

Gemeni

Din punct de vedere financiar, în această săptămână se întrevăd acțiuni menite să-ți aducă un venit în plus. Poate fi vorba de vânzarea unor bunuri materiale, unor terenuri sau, de ce nu, acțiuni menite să te ajute să întri în posesia unei moșteniri. În relația de cuplu, de asemenea, vor exista dialoguri pe tema banilor și ar fi bine să încerci să le administrezi cu calm și răbdare.

Rac

În plan sentimental, această perioadă poate fi tensionată pentru tine și poți fi pusă în fața unor teste, unor evenimente pe care cu greu să le poți administra. Te sfătuim să fii prudentă în decizii. De asemenea, evită să te suprasoliciți la locul de muncă deoarece te-ai putea confrunta cu unele probleme de sănătate.

Leu

Întreaga săptămână îți vei concentra atenția asupra muncii, însă te sfătuim să nu-ți neglijezi sănătatea. Este o perioadă destul de încercată la acest capitol. Posibile vești bune venite din partea familiei și nu este exclus să faci o călătorie alături de cei dragi. Atenție la sectorul amoros, deoarece există riscul de a intra într-o aventură sentimentală, iar dacă ești într-o relație nu va fi în avantajul tău.

Fecioară

Este o perioadă de reevaluări în plan sentimental și te sfătuim să dai dovadă de răbdare și calm în această direcție. Analizează chiar și de trei ori înainte de a lua o decizie pe care, ulterior, să o regreți. Te sfătuim să nu-ți reverși suferința și neîmplinirea în vicii, pentru că riscul de a cădea într-o dependență este mare în această perioadă.

Balanţa

Întreaga săptămână se întrevăd acțiuni, activități legate de locuință. De asemenea, familia va fi centrul interesului și tot ce vei face acum va fi pentru cei dragi, în favoarea și spre beneficiul lor. Pentru unii nativi contextul astrologic aduce o dorință profundă de a-și vizita locurile natale, locurile copilăriei și rudele pe care nu le-au mai văzut de mult.

Scorpion

Este o săptămână favorabilă recuperării unor sume de bani, însă te sfătuim să fii foarte atentă la cheltuirea și administrarea finanțelor deoarece poți rămâne fără bani imediat. Acest sector de viață cere reanaliză și reechilibrare. În pplan sentimental, este posibil să te întâlnești cu o fostă iubire, cu o persoană din trecut care și-a lăsat amprenta asupra ta în mod deosebit.

Săgetător

Nu este exclus ca niște planuri de vacanță să fie date peste cap din cauza situației financiare care impune niște restricții în această perioadă. Sfatul nostru este să încerci o renegociere a salariului sau a condițiilor de plată pentru activitățile întreprinse suplimentar. În weekend se întrevăd momente de liniște, de pace interioară, de întoarcere la spiritualitate.

Capricorn

Este o săptămână foarte impactantă pentru tine, atât din punct de vedere al trăirilor interioare, cât și din punct de vedere al vieții profesionale și sociale. Familia, locul de uncă și relația cu persoana iubită pot trece prin transformări și revizuiri, însă te sfătuim să nu-ți impui autoritatea atunci când nu este nevoie și mai ales să nu iei decizii pripite.

Vărsător

Se conturează o săptămână destul de dificilă pentru tine, sectorul subconștientului fiind foarte impactat acum de tranzite. De la frământări și gânduri și până la amărăciune și insomnie, totul este posibil să trăiești acum. Sfatul nostru este să te întorci cu fața către Divinitate și să cauți răspunsurile și în această sferă. Atenție mai multă la starea de sănătate care poate fi destul de sensibilă acum.

Peşti

Preocupările profesionale îți ocupă tot timpul și este momentul să iei în serios fie schimbarea locului de muncă, fie avansarea într-o funcție. Vedem să se contureze multe nemulțumiri la locul de muncă acum. Relația cu prietenii poate fi pusă la încercare în această săptămână, însă din zona sentimentală se întrevăd șanse de reechilibrare a relației.