Horoscopul săptămânii 21 – 27 octombrie 2019

Berbec

Te așteaptă o săptămână plină de aventuri, care mai de care mai amuzante. Vei începe săptămâna crezând că te vei plictisi, din nou, însă astrele îți vor scoate în cale, zi după zi, situații care mai de care mai haotice, mai amuzante, mai explozive. O să ai parte de o mulțime de momente neprevăzute, dar o să te distrezi.

Taur

Săptămâna aceasta stă, pentru tine, sub semnul situațiilor neprevăzute. Ai putea da nas în nas cu foști șefi, cu care nu ai fost chiar în cele mai bune relații, cu foști iubiți de care te-ai despărțit acum mult timp sau cu persoane din trecutul tău pe care le credeai uitate acolo. O să te trezești brusc la realitate, dar din toate situațiile acestea vei avea ceva de învățat.

Gemeni

Săptămâna aceasta ai putea primi o lecție importantă de la viață, o lecție despre responsabilitate, valori și speranță. O să ai o săptămână plină, o săptămână neașteptat de bună, dar care te va dezechilibra puțin mental. Încearcă să duci un stil de viață cât mai sănătos, pentru a nu ajunge la epuizare. Mănâncă echilibrat și dormi suficient!

Rac

Zilele acestea trebuie să înveți o lecție. O lecție despre organizare, limite și echilibru mental. Dacă vei face tot ce ține de tine, pentru ca viitorul tău să arate mai bine, atunci vei reuși. Dacă o să tot ignori anumite impulsuri, detalii, sfaturi... atunci va trebui să-ți asumi nereușita. Ține de tine dacă ți-ai învățat lecțiile trecutului sau nu.

Leu

Săptămâna aceasta ai putea primi tot felul de sfaturi. Trebuie să fii atentă la cuvinte, mai atentă ca niciodată, și la cele pe care le rostești tu, și la cele pe care le rostesc cei din jurul tău. Încearcă să te concentrezi mai bine pe ceea ce ai de făcut, să nu te mai pierzi în detalii și evită, dacă poți, multitaskingul. Ar fi trebuit să te convingi până acum că nu e de tine.

Fecioară

Săptămâna aceasta ai putea primi vești din străinătate sau vești despre o plecare în străinătate. Fie că e vorba de serviciu, fie că e vorba de prieteni sau familie, ar trebui să fii deschisă oricărei provocări, pentru că vei avea numai de câștigat. Bucură-te de ceea ce viața îți scoate în cale și acceptă toate oportunitățile.

Balanţa

E timpul să înveți să spui NU. Dacă simți că ai ajuns într-un punct în care cei din jur profită de bunătatea ta, la muncă sau acasă, e timpul să pui piciorul în prag și să îți impui punctul de vedere. Până la urmă, ai o singură șansă, de care ar trebui să profiți cum știi mai bine. Nu te mai lăsa convinsă, sau manipulată, dacă simți că te abați de la drumul tău.

Scorpion

Zilele acestea sunt șanse mari să primești oferte bănoase de serviciu. Ceea ce trebuie să ai mereu în minte este întrebarea - merită sau nu? Merită timpul tău? Merită toate sacrificiile? Ești dispusă la compromisuri? Tu ești singura persoană care are răspunsul la aceste întrebări. Dacă banii sunt importanți pentru tine acum, alege să faci lucrurile acestea. Dacă ai alte priorități, spune cu încredere NU!

Săgetător

Săptămâna aceasta e timpul să descoperi sau să redescoperi ceva despre tine. Poate că vrei să faci o schimbare în stilul tău de viață. Poate că vrei să schimbi ceva la look-ul tău sau la locul tău de muncă. Ai în față o mulțime de oportunități, însă va trebui să știi cum să navighezi printre ele, pentru a obține cele mai satisfăcătoare rezultate și pentru a te simți împăcată cu alegerile tale.

Capricorn

O persoană din trecut își face apariția în viața ta zilele acestea, dar nu pentru a răscoli niște amintiri, cum ai putea crede tu, ci pentru a crea altele noi. Toată lumea are nevoie și merită o a doua șansă, așa că nu te sfii să i-o acorzi acestei persoane. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe mai departe, cert e că ai putea avea parte de o surpriză frumoasă la final.

Vărsător

Urmează o săptămână plină de romantism și momente frumoase pentru tine. Fie că începi o nouă relație, fie că îți consolidezi actuala relație, cert e că o să simți fiorii dragostei mai puternic ca oricând. O să ai parte de momente romantice, clipe de apropiere emoțională și împreună veți face planuri pentru pasul următor sau pentru o aventură în doi de neuitat...

Peşti

E timpul să faci pace cu o persoană care aștepta asta de multă vreme de la tine, doar că nu știa cum să ți-o spună. Fă tu primul pas și arată-i că ai trecut peste momentul care v-a fracturat relația. Îndrăznește să-ți ceri scuze, dacă e cazul, să renunți la orgoliu și să te arunci din nou în această relație - de iubire, de prietenie sau familială - fără prejudecăți.