Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai 2018

Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o perioadă în care se vor concentra pe carieră și pe responsabilitățile de la locul de muncă, care se pot dovedi epuizante. Este o săptămână bună pentru susținerea examenelor și pentru efectuarea deplasărilor scurte. După jumătatea săptămânii, nativii Berbec se pot confrunta cu ușoare probleme digestive, motiv pentru care se cere acordarea unei atenții deosebite dietei.

Taur

Nativii Taur se vor concentra pe rezolvarea unor probleme ce țin de familie și de locuință. Vor avea loc discuții cu părinții sau cu copiii și se vor restabili noi priorități legate de activitățile gospodărești. Pe de altă parte, nu vor lipsi preocupările legate de bani și cautarea soluțiilor inovatoare pentru rotunjirea veniturilor. O parte dintre nativi s-ar putea confrunta cu probleme și blocaje la locul de muncă, de natură chiar să-i facă să-și schimbe cariera. În plan sentimental pot fi acuzați de indiferență față de persoana iubită.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni săptămâna începe cu stări tensionate legate de locul de muncă. Agitația nu va dura mult și cei născuți sub semnul Gemeni se vor bucura de energie și vitalitate, în special după prima jumătate a perioadei analizate. Vor simți nevoia de a-și pune ordine în viață, în casă și în relațiile cu cei din jur și vor căuta noi modalități de relaxare, de petrecere a timpului liber. Finalul săptămânoo vine cu dorințe erotice, flirturi și tendința către aventură.

Rac

Nativii Rac vor pune preț în această săptămână pe trecutul lor, vor căuta răspunsuri legate de anumite decizii luate, își vor analiza sentimentele și vor căuta să descifreze sensul unor acțiuni consumate, dar care încă le impactează prezentul. Nu va fi vorba de interiorizare, însă meditația și introspecția s-ar putea să fie stările de bază, cu precădere în prima parte a săptămânii. Finalul perioadei analizate aduce în atenția nativilor Rac preocupări administrative și financiare și se pot lovi de mici obstacole în aceste privințe. Pe de altă parte, se pot afla la mijloc într-un scandal apărut în familie.

Leu

Nativii Leu vor trece printr-o perioadă în care se vor confrunta cu propriile stări confuze vizavi de relația de cuplu. Pot deveni orgolioși, răutăcioși și vor avea o atitudine greșită față de partener. De asemenea, stările conflictuale nu vor lipsi nici în relația cu prietenii și apropiații, aceștia manifestându-și un soi de mânie și agresivitate față de tot ce-i înconjoară. După jumătatea săptămânii starea generală se va ameliora, însă nu va lipsi preocuparea pentru mărirea veniturilor, fapt ce-i va stresa suplimentar. Se recomandă a nu fi luate decizii pripite în perioada analizată.

Fecioară

Nativii Fecioară se pot mândri cu o capacitate impresionantă de a-și susține ideile și punctul de vedere, fapt ce-i va surprinde pe cei din jur, care le vor da mai multă atenție și ascultare. Trebuie, însă, să aibă grijă să nu devină rigizi în opinii și neînduplecați atunci când vine vorba de o negociere. La locul de muncă pot interveni modificări majore, care însă nu-i afectează direct, dar le provoacă o stare de disconfort general. Pe plan sentimental, se anunță o săptămână cu deziluzii și dezamăgiri legate de persoana iubită sau de situația din cuplu. Nu sunt excluse nici despărțirile.

Balanţa

Nativii Balanță sunt înclinați către călătorii și nu sunt excluse mici deplasări în țară sau chiar minivacanțe în străinătate. Totodată, se reia sau reintră în vizor o relație cu o persoană aflată în străinătate și șansele de a se lărgi orizonturile de cunoaștere sunt foarte mari. Este foarte probabil să sufere o neîmplinire legată de un vis, de o dorință care nu s-a îndeplinit, însă nu trebuie să se dea bătuți. Finalul de săptămână aduce, de asemenea, blocaje, piedici și întârzieri cu privire la un plan pe care și l-au propus a-l realiza.

Scorpion

Interesul pentru carieră se accentuează la început de săptămână și nativii Scorpion vor pune mult suflet pentru a realiza un proiect, un plan propus. După jumătatea săptămânii se accentuează o stare de nervozitate pe fondul unor situații stresante, cu precădere legate de treburile gospodărești. Pe plan sentimental nu sunt excluse conflictele și reproșurile făcute partenerului.

Săgetător

Nativii Săgetător care au de semnat un contract sau au de demarat o colaborare vor fi susținuți astral în perioada următoare. Nu este exclus să fie puși în situația de a lua o decizie urgentă cu privire la un aspect ce ține de partea profesională. Chiar dacă vor avea alături prieteni și persoane de încredere, nu trebuie să scape din ochi niciun detaliu. Starea de sănătate poate fi afectată de ușoare probleme hormonale care le pot induce o proastă dispoziție către final de săptămână.

Capricorn

Se anunță o săptămână relativ bună pentru nativii Capricorn care vor reuși să tempereze și să mențină în echilibru relațiile cu cei din jur. Pot apărea, după prima jumătate a perioadei analizate, o serie de conflicte legate de locul de muncă, în special de salarizare, iar nativii Capricorn nu vor ezita să-și manifeste nemulțumirile. Toate acestea s-ar putea întoarce în sens pozitiv asupra lor și au șanse de a obține o nouă funcție sau noi responsabilități care vor fi răsplătite.

Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să aibă grijă la starea generală de sănătate, deoarece anumite afecțiuni cronice se pot acutiza în această perioadă. Se recomandă mai multă odihnă, o dietă echilibrată și petrecerea timpului liber într-un mod cât mai relaxant. După prima jumătate a săptămânii, nativii Vărsător se pot detașa de ceea ce este în jurul lor și vor începe să facă abstracție de reguli, legi și prejudecăți. Este o perioadă prielnică pentru a-și manifesta ideile revoluționare, în special pe parte intelectuală.

Peşti

Începutul de săptămână le aduce nativilor Pești ocazia de a rezolva niște chestiuni legate de casă și familie, aspect care, însă, nu le este la fel de favorabil și pe plan profesional. Situațiile de criză legate de partea financiară nu vor lipsi, aspect care îi va deprima și nemulțumi total pe nativii Pești. Se recomandă prudență în dialoguri și, în general, în orice fel de comunicare.