Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie 2019

Berbec

O săptămână cu multe provocări stă să înceapă. Acordă o atenție specială proiectelor de serviciu și relațiilor cu familia. Sunt posibile certuri cu părinții, așa că ai grijă la cum comunici. În cuplu pot să apară mici discuții legate de bani, dar ar trebui să puteți trece peste ele până la finalul săptămânii.

Taur

Zilele acestea te concentrezi pe viața personală și pe organizarea casei. Micile certuri cu partenerul de cuplu se vor rezolva repede, dacă vei lăsa și tu puțin de la tine. Compromisurile nu sunt niciodată plăcute, dar te pot ajuta să treci peste anumite momente mai eficient. Altfel, până la finalul săptămânii poți face rost de o sumă importantă de bani.

Gemeni

O persoană din trecutul tău apare din nou în viața ta, deși nu-ți doreai asta deloc. Ar putea să apară conflicte în cuplu sau în familie din cauza acestei persoane, așa că ai grijă. Prietenia ta cu o femeie mai în vârstă se va dovedi de ajutor săptămâna aceasta, când vei avea nevoie de sfaturi și de susținere morală.

Rac

Săptămâna aceasta te pui pe tine pe primul plan și încerci să faci mici schimbări în stilul tău de viață. Ar putea fi o săptămână în care să te regăsești, să te simți mai în armonie cu propria-ți persoană și să înveți să blochezi energiile negative care vin în calea ta. Mici griji pot să apară în legătură cu sănătatea unei persoane dragi.

Leu

Săptămâna aceasta lupți pentru a te afirma. La locul de muncă vrei și mai mult prestigiu, vrei să-ți fie recunoscute eforturile la nivel înalt și nu te lași până când nu vei reuși. Mici discuții pot să apară în familie, mai degrabă cu rudele decât cu partenerul de cuplu, dar situația se va stabiliza până la finalul săptămânii.

Fecioară

Zilele acestea te hotărăști să mai dai o șansă cuiva, iar relația voastră începe să meargă mai bine, în sfârșit. Reluarea comunicării te ajută și pe tine mult, pentru că aveai multe lucruri pe suflet, multe lucruri pe care acum le poți spune. O să te simți mult mai bine la sfârșitul acestei săptămâni, mult mai împăcată, mai liniștită, mai relaxată.

Balanţa

Cineva din familie îți pune bețe-n roate, pentru că nu îi place cum acționezi. E timpul să aveți o discuție sinceră și să îți impui punctul de vedere. La locul de muncă totul decurge bine, ba chiar ai șanse mari să primești o sumă de bani săptămâna aceasta și niște laude binemeritate.

Scorpion

E o săptămână a contrastelor pentru tine. Pe de o parte în familie totul decurge minunat și ai parte de momente frumoase, și pe de altă parte, la locul de muncă apar situații foarte stresante, care necesită atenția ta un timp îndelungat. Munca peste program o să te epuizeze până la finalul săptămânii, așa că un week-end prelungit undeva în afara orașului ar putea fi o soluție.

Săgetător

Te așteaptă o săptămână plină de provocări, mai ales la locul de muncă. Alege-ți cu grijă colegii cu care vei lucra îndeaproape zilele acestea, pentru că există șanse mari de neînțelegeri, în cazul unui proiect important. Altfel, acasă ai putea avea parte de câteva surprize de proporții din partea partenerului de cuplu.

Capricorn

Săptămâna aceasta te dedici muncii, dar nu ignori planurile făcute cu partenerul de cuplu, drept urmare un week-end prelungit în afara orașului e încă în discuțiile voastre. O să planifici totul ca de obicei, în detaliu, însă cineva din familie v-ar putea da planurile peste cap. Încearcă să-ți păstrezi calmul.

Vărsător

Zilele acestea nu prea ai energie pentru la muncă și nici deschidere către socializare, dar din fericire prietenii îți sunt alături și te sprijină moral. Urmează o săptămână destul de grea pentru tine, însă la finalul ei vei avea parte de multă distracție, așadar o să uiți de toate problemele.

Peşti

E timpul să uiți de trecut și să te concentrezi pe posibilitățile din viitor. Săptămâna aceasta ai putea începe un drum nou - o relație nouă, un job nou - ceva ce te va entuziasma peste măsură și îți va reda energia pe care o aveai mai de mult. O să fie o perioadă foarte bună pentru tine.