Horoscopul săptămânii 21 – 27 august 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec:  21 – 27 august 2017

Pune pauză planurilor tale măreţe săptămâna aceasta, dragă berbec, şi bucură-te puţin de oamenii şi de energia care te înconjoară. Ai prietenii aproape, ai o stare de sănătate bună, ai multă energie şi ai chiar şi bani. E timpul să te bucuri la maxim de vară şi de viaţă în general. Planifică o escapadă undeva, fă-i o surpriză persoanei pe care o iubeşti, dacă există o astfel de persoană în viaţa ta, şi renunţă, cel puţin pentru câteva zile, să te mai gândeşti la îndatoririle de serviciu, la facturi, la rate, la responsabilităţi. O să ai timp să le rezolvi pe toate. Acum e momentul să-ţi îndrepţi atenţia spre tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur:  21 – 27 august 2017

Decizii, decizii, decizii... asta e săptămâna în care va trebui să iei foarte multe decizii, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa personală. Te pregăteşti de o schimbare majoră în viaţa ta şi vrei să pregăteşti totul înainte de a face pasul cel mare. Ai păstrat totul secret până acum, dar acum va fi nevoie să vorbeşti despre asta, pentru ca oamenii din jur să înţeleagă procesul tău de transformare şi deciziile pe care le-ai luat. Te aşteaptă o săptămână grea, dar după saptămâna aceasta îţi vei găsi în sfârşit liniştea.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni:  21 – 27 august 2017

Săptămâna aceasta vei rezolva multe probleme restante şi vei reuşi în sfârşit să ajungi într-un loc în care îţi propusesei de multă vreme să ajungi. Vei avea şi câteva momente de respiro, mai ales seara, ocazii cu care vei reîntâlni oameni dragi, pe care nu îi mai văzusei de mult. Te organizezi în aşa fel încât reuşeşti să împaci cu brio viaţa profesională cu cea personală şi realizezi că schimbările mici, precum trezitul mai de dimineaţă, pot face mari diferenţe uneori.  

Rac

Horoscop săptămânal Rac:  21 – 27 august 2017

Săptămâna meditaţiei. Cam aşa va fi această săptămână pentru tine, dragă rac. Dincolo de căutarea interioară spre care porneşti, realizezi multe lucruri pe plan profesional, dar şi pe plan amoros. S-ar putea ca o persoană din cercul de prieteni să-ţi cadă cu tronc, dintr-o dată, şi să începi s-o priveşti altfel. Deschide-ţi inima şi deschide ochii. Te aşteaptă multe lucruri bune, dar trebuie să fii pregătită să îmbrăţişezi schimbările.

Leu

Horoscop săptămânal Leu:  21 – 27 august 2017

Lucrurile nu mai sunt aşa cum erau odată, iar asta te face să cazi pe gânduri adesea. Te gândeşti mult şi săptămâna aceasta la schimbările prin care ai trecut şi la schimbările prin care urmează să mai treci. Eşti în mijlocul unei metamorfoze, poetic vorbind, şi n-o să te opreşti decât atunci când vei ştii sigur că acela este locul în care vrei să fii, fizic, psihic şi emoţional. Te aşteaptă un drum lung, uneori plăcut, alteori teribil de greu, dar nu eşti singură pe acest drum, iar asta îţi dă puterea necesară să-l continui.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară:  21 – 27 august 2017

Derapajele sunt normale, chiar şi în viaţa unei persoane super calculate, aşa ca tine. Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multe derapaje, din păcate, dar nu e cazul să intri în panică, totul se va rezolva. Dacă simţi că nu mai faci faţă la serviciu, vorbeşte cu superiorii şi spune-le că ai nevoie de o pauză. Sănătatea psihică nu e un subiect tabu, ci unul cât se poate de serios şi de actual. La fel, dacă simţi că relaţia de cuplu nu mai merge nicăieri sau că partenerul pur şi simplu nu-şi mai dă silinţa să facă ceva pentru ca relaţia să meargă mai bine, evadează undeva. Prietenii te aşteaptă.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă:  21 – 27 august 2017

Descoperi câteva lucruri noi despre tine săptămâna asta, dragă balanţă, cum ar fi faptul că te-ai săturat să mai aştepţi ca lucrurile să se întâmple singure şi iei atitudine pentru a grăbi procesul, de orice tip ar fi acesta. Aşadar, săptămâna aceasta ţi se poate întâmpla orice - profită de acest curaj nebunesc şi cere-ţi partenerul în căsătorie, dacă asta îţi doreşti, sau cere o mărire de salariu. Şansele sunt ca orice îţi propui să-ţi iasă şi să ai rezultate chiar mai bune decât cele la care visai tu. Îndrăzneşte!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion:  21 – 27 august 2017

Speranţele tale s-ar putea să se năruiască săptămâna aceasta. Ai făcut nişte greşeli majore, iar acum e timpul să ţi le asumi, să recunoşti şi să accepţi consecinţele. Nu se mai poate să te prefaci, toată lumea ţi-a văzut adevărata faţă şi toată lumea aşteaptă explicaţii. La jumătatea săptămânii aşteaptă-te la nişte situaţii stresante, pe care tu singură le-ai provocat, şi pe care tu singură va trebui să le depăşeşti. Ai dezamăgit multă lume din jurul tău şi - momentan - nimeni nu vrea să te mai sprijine. Dar dacă vei arăta şi vei dovedi mai ales că-ţi pare rău, lucrurile s-ar putea îndrepta în viaţa ta.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător:  21 – 27 august 2017

Săptămâna aceasta e săptămâna în care tu îţi îndrepţi atenţia către tine, către corpul tău şi către sănătatea ta mentală. Începi o dietă sau pur şi simplu un stil de viaţă mai sănătos, renunţi la haosul de care erai conştientă şi te axezi pe alegeri sănătoase, mai multă mişcare şi mai multă odihnă. Vei întineri săptămâna aceasta, pentru că îţi vei da seama cât de mult poate face diferenţa un stil de viaţă mai echilibrat, mai cumpătat, mai calm. De fapt, săptămâna aceasta abia începe schimbarea ta, pentru că te aşteaptă lucruri minunate în viitor, dacă vei continua aşa. Perseverenţă!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn:  21 – 27 august 2017

Săptămâna aceasta descoperi lucruri noi despre o persoană apropiată, lucruri fascinante, care te vrăjesc într-un fel. E foarte posibil să te îndrăgosteşti de această persoană, chiar dacă până acum aţi fost doar prieteni buni, timp de mulţi ani. Viaţa are o supriză majoră pentru tine! Altfel, te vei bucura de mai multă pace interioară, şi asta deoarece vei hotărî că a venit momentul să mai spui şi NU. Odată ce vei reuşi să faci acest lucru, programul tău se va relaxa dintr-o dată şi stresul se va diminua şi el. Bravo ţie!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător:  21 – 27 august 2017

Pregăteşte-te pentru o săptămână surprinzătoare. O să ai parte de o mulţime de întâmplări inedite în zilele ce urmează, întâmplări care te vor lăsa cu zâmbetul pe buze la final, indiferent de cât de stresante ţi se vor părea pe moment. Ai toate şansele să şi cunoşti o persoană interesantă în zilele care urmează, în tot acest haos, şi să te îndrăgosteşti nebuneşte. Aşadar, o săptămână plină, imprevizibilă, dar frumoasă!

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti:  21 – 27 august 2017

Săptămâna ta va debuta cu nişte nelinişti, dar se va încheia cu petreceri, zâmbete şi muuultă bună dispoziţie. Pregăteşte-te să munceşti mult, cel puţin până joi, şi să petreci la nivel înalt în zilele care urmează. În toată această nebunie, încearcă să nu uiţi totuşi de tine. Străduieşte-te să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, mai echilibrat, dacă vrei ca totul să decurgă bine. Altfel, e posibil să închei săptămâna cu o vizită la medic.