Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie 2017

Berbec

Nativii Berbec își vor concentra atenția pe studiu și vor da dovadă de o capacitate excepțională de a învăța. Vor lua legătura cu o rudă sau cunoștință din străinătate care le va propune o ofertă de nerefuzat. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să intre în conflict cu partenerul de viață, dar cu calm și răbdare vor depăși momentul.

Taur

Nativii Taur vor trece prin îndoieli sufletești și vor face scene de gelozie care vor deranja peste limite partenerul. Nu se anunță o săptămână prea bună păentru aceștia. Vor fi mânați de îndoieli și trăiri interioare puternice și vor răbufni în sânul familiei. Vor fi nemulțumiți de destin, în general, și vor avea senzația că nu o vor scoate la capăt niciodată.

Gemeni

Este o săptămână importantă pentru nativii Gemeni, acești fiind surprinși în mijlocul unor negocieri importante. Oboseala ultimelor săptămâni își va spune cuvântul și vor avea tendința de retragere din activitățile sociale. In weekend se vor liniști și vor căuta sa iasă din casă și să se relaxeze în compania familiei.

Rac

Săptămâna aceasta veți fi puși la încercare cu răbdarea și capacitatea de a face schimbări importante. Solicitările de la locul de muncă continuă să vă obosească și in weekend veți fi epuizați și fără chef de nimic.

Leu

Nativii Leu se află într-o stare fizică și psihică de invidiat. Au chef să facă sport și să-și petreacă timpul cu cei dragi, iar optimismul pe care-l afișează va fi invidiat de toți. Este posibil ca la locul de muncă să existe contradicții care să le provoace ușoare stări de nervozitate, însă trebuie să le ignore și să-și păstreze zâmbetul larg în continuare.

Fecioară

Nu este o săptămână bună pentru deplasări, indiferent de natura acestora. Contextul astral nu vă este favorabil și ar fi indicat să amânați orice călătorie. Sentimente uitate și trăiri din trecut se pot întoarce în viața nativilor Fecioară și fără un psihic puternic s-ar putea să-i lase într-o pasă depresivă.

Balanţa

Pentru nativii Balanță, aceasta este săptămână socializării. Sunt bine-dispuși, fac glume cu prietenii și se preocupă de cheltuit banii. Aspectul mai puțin plăcut al acestei săptămâni este predilecția către scandaluri în familie. Cei care se află într-o relație pot fi tentați să aibă o aventură, așa că este recomandat să cântărească bine situația.  

Scorpion

Nativii Scorpion se concentrează pe partea financiară și se vor axa pe modalitatea prin care pot face rost de bani suplimentari. Vor căta variante și vor apela la cuboscuți, iar într-un final, atunci când se vor aștepta mai puțin vor descoperi și varianta mult așteptată. Trebuie, însă să nu se lase duși de nas mai ales de o rudă apropiată care le-ar putea pune în pericol bugetul pe viitor. Învestițiile trebuie gândite bine înainte.

Săgetător

Nativii Sagetător se vor bucura de o perioadă bună și plină de energie pozitivă. Aceștia vor avea curaj sa preia inițiativa, vor da dovadă de o încredere mare în propria lor persoană și vor fi capabili să comunice în condiții optime cu cei din jurul lor. Niște asocieri cu persoane importante se prevăd în săptămână aceasta.

Capricorn

Nativii Capricorn se vor confrunta cu diferite chestiuni de natură juridică și acest aspect le va răpi toată energia pe care o aveau. Contectul astral le cere atenție la persoanele cu care semneză acte și care au o influență mare asupra lor. Spre final de săptămână vor da dovadă de calm și chiar o ușpară indiferență față de problemele cotidiene.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt puși pe distracție săptămâna aceasta. Se anunță întâlniri cu prietenii, ieșiri în oraș sau, in weekend, chiar în afara orașului. Este o ocazie bună să se reîntâlnească cu oameni pe care nu i-au mai vazut de ceva vreme, cu atât mai mult cu cât contextul astral îi favorizează. Comunicarea se află la cote înalte și nu vor pierde ocazia să afle toate secretele celor din jur.

Peşti

Nativii Pești vor fi ajutați de astre să-și valorifice talentele și creativitatea și vor da naștere unor adevărate opere de artă, în funcție de sectorul de interes, cu condiția să-și aloce timpul necesar acestor proiecte pline de inspirație. Totuși, există și o avertizare: trebuie să aibă grijă să nu intre in combinații dubioase, căci riscul de a pierde bani este destul de mare.