Horoscopul săptămânii 20 – 26 mai 2019

Berbec

Este o săptămână favorabilă cunoașterii, comunicării și învățării, iar cei care au de susținut examene, interviuri se vor bucura de succes acum. La locul de muncă se va dori o reorganizare a sarcinilor și responsabilităților avute, iar în plan personal, relația cu cei apropiați se va îmbunătăți semnificativ.

Taur

Este o săptămână favorabilă pentru a semna contracte de colaborare, pentru a renegocia termeni și condiții, inclusiv pentru a-ți crește considerabil veniturile din asocieri și parteneriate extra-job. Pot apărea dialoguri tensionate cu persoana iubită din cauza cheltuielilor sau a proastei administrări a banilor. Pe de altă parte, este un moment favorabil pentru a continua niște cursuri, pentru a studia.

Gemeni

Ai parte de o săptămână foarte bună, ba chiar putem spune că ești favorita perioadei din toate punctele de vedere. Vei observa că un văl ți se ridică de pe ochi și reușești să vezi totul în jurul tău într-un mod pozitiv și optimist. Din punct de vedere al sănătății te vei simți energizată, veselă, cu chef de distracție, însă nu trebuie să faci abuz. La nivel psihic te vei reechilibra, însă încearcă să eviți dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită.

Rac

Întri într-o perioadă de interiorizare și meditație, iar rațiunea ta va fi bulversată de o sertie de gânduri. Sfatul nostru este să încerci să te reechilibrezi și să vezi partea plină a paharului. Atenție la conflictele pe care le poți avea cu cei dragi, în special cu persoana iubită. Pentru tine este un moment karmic puternic în zona de familie care-ți cere să te întorci în trecut și să conștientizezi mai mult deciziile luate, acțiunile întreprinse astfel încât să le poți vindeca și astfel să evoluezi.

Leu

Este o săptămână favorabilă întâlnirilor și ieșirilor cu grupul de prieteni. Poți primi sfaturi înțelepte și îți poți reconsolida relația cu aceștia. Dacă ai fost în conflict cu cineva drag, acum te poți împăca. Fă-ți cu încredere planuri de viitor atâta timp cât sunt raționale și argumentate. Atenție mai multă, către finele săptămânii, la deplasări, călătorii și dialogul cu persoana iubită.

Fecioară

Din punct de vedere profesional, această săptămână își scoate în cale oportunități remarcabile. Ai grijă la imaginea ta și dă dovadă de mai multă încredere în abilitățile profesionale. Poți primi o funcție importantă, o avansare în carieră. Nu la fel de roz va fi situația în plan sentimental unde se întrevăd dispute și neînțelegeri cu persoana iubită. Fii mai conștientă de atuurile tale, de sentimentele tale și încearcă să reeechilibrezi situația în cuplu.

Balanţa

Este o săptămână favorabilă pentru călătorii, plecări în străinătate, dar și pentru cursuri și studii. Dacă te gândești la o avansare în funcție sau la schimbarea locului de muncă, ia în calcul înscrierea la niște cursuri de dezvoltare profesională. Atenție la dialogurile cu membrii familiei care pot fi tensionate și pot duce într-o zonă neplăcută, mai ales dacă este vorba de părinți. Se întrevăd mutări, schimbări de domiciliu.

Scorpion

Este o săptămână nu neapărat tensionată, dar foarte agitată pentru tine. Încearcă să eviți certurile și dialogurile în contradictoriu, mai ales dacă sunt legate de bani, moșteniri, avere. În unele cazuri se poate aduce în discuție divorțul și partajele. Cei singuri pot fi tentați să intre într-o aventură. Dacă ai o relație de lungă durată, atunci poți deschide cu încredere discuții legate de căsătorie sau de conceperea unui copil, însă fă-o către finele săptămânii.

Săgetător

Este o săptămână favorabilă semnării contractelor și parteneriatelor de afaceri care-ți pot aduce venituri considerabile în viitor. Unii nativi chiar pot primi o cerere în căsătorie și pot semna un astfel de contract. Dacă ești singură, norocul îți va surâde pe parte sentimentală și poți începe o nouă relație. Din punct de vedere al stării de sănătate vei observa o îmbunătățire remarcabilă, însă ai grijă cum îți gestionezi energia.

Capricorn

Ai parte de multă acțiune la locul de muncă și în afaceri. Este operioadă bună să demarezi proiecte noi și să le consolidezi pe cele vechi, ba chiar să negociezi și să semnezi noi parteneriate. În plan sentimental, poți fi atrasă de un partener din trecut, poți relua o astfel de legătură și de aici pot apărea conflicte și disloguri tensionate cu partenerul de viață. Sfatul nostru este să fii mai responsabilă în cuplu.

Vărsător

Săptămâna aceasta te vei uimi pe tine în plan sentimental deoarece vei fi mult mai deschisă la propunerile partenerului de cuplu, vei fi mult mai comunicativă și vei face cu mai multă ușurință declarații de dragoste. Dacă ești la început de relație, te sfătuim să-ți dozezi acest entuziasm pentru a nu speria. La locul de muncă încearcă să devii mai responsabilă și să eviți să te suprasoliciți pentru a nu-ți afecta sănătatea.

Peşti

Săptămâna aceasta toată atenția ta cade asupra familiei și locuinței. Relația cu cei dragi se va îmbunătăți, iar dacă au fost certuri în trecut, acum vei reuși să te împaci. Interesul pentru renovarea, reamenajarea casei va crește, însă nu te sfătuim să investești sume mari de bani în această direcție, doar dacă ai economisit niște bani pentru acest scop. Dacă-ți cauți un loc de muncă, acum te poți angaja. În orice caz, din punct de vedere profesional lucrurile par să intre pe o traiectorie ascendentă.