Horoscopul săptămânii 20 – 26 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, dar grație Soarelui care le activează acest segment, nativii vor reuși să facă față cu brio cererilor și sarcinilor. Pe de altă parte, Berbecii vor fi încercați la capitolul sănătate și ar trebui să nu facă excese de niciun fel. Posibile stări de interiorizare către finele săptămânii.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână de vis alături de partenerul de cuplu, iar nativii care sunt singuri își pot întâlni sufletul pereche, Soarele fiindu-le alături în casa iubirii și oferindu-le tot suportul necesar pentru a începe o nouă poveste de iubire. Spre finalul săptămânii, nativii Taur ar putea fi dezamăgiți de unii prieteni și ar putea încheia o relație.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de reorganizarea sarcinilor în casă, dar și de reamenajarea locuinței. O parte dintre nativi s-ar putea să-și schimbe domiciliul. Totodată, relația cu membrii familiei devine una armonioasă și este susținută de energia pozitivă a Soarelui în tranzit prin acest sector. Către finalul săptămânii se accentuează interesul pentru sfera profesională, sector unde nativii vor simți nevoia să facă schimbări.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de energia benefică a Soarelui în sectorul financiar, acolo unde nativii pot primi bonusuri, măriri de salariu sau avansări în funcție cu remunerație pe măsură. Finalul perioadei analizate le aduce acestora evenimente cu puternic impact emoțional, care le pot da peste cap niște principii și mentalități și le pot dizolva niște prejudecăți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia în această săptămână, grație Soarelui care le este alături, să-și îmbunătățească considerabil veniturile, iar nativii sunt sfătuiți să nu rateze nicio oportunitate care vine spre ei în acest sens. Spre finalul săptămânii, nativii Leu vor primi vești bune din partea persoanei iubite și chiar vor primi susținere financiară din partea acesteia.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui întocmai în zodia lor, în sectorul personalității, iar nativii vor da dovadă de stăpânire de sine, încredere în propriile forțe, curaj și determinare pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile primite. Spre final de săptămână, nativii Fecioară trebuie să aibă grijă la modul în care interacționează cu cei din jur, deoarece pot apărea rupturi de relație și despărțiri favorizate de aspectul de Lună Plină format acum.

Balanţa

Nu se anunță o săptămână tocmai bună pentru cei născuți în zodia Balanță, aceștia confruntându-se cu frământări și stări de interiorizare, aspecte care vor favoriza retragerea nativilor din viața socială și izolarea. Finalul de săptămână aduce acțiune pe casa muncii, iar nativii Balanță pot primi o ofertă de a-și schimba jobul sau se pot bucura de o avansare în funcție. Începând din weekend, se cere mai multă prudență la capitolul sănătate și evitarea exceselor de orice fel.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpăion petrec săptămâna alături de prieteni. Nativii, fie pleacă într-o vacanță împreună cu aceștia, fie stabilesc întâlniri de grup. Cu Soarele alături, aceștia ar putea pune bazele unor proiecte pe termen lung prin intermediul cunoștințelor. În weekend, nativii Scorpion sunt sfătuiți să fie mai deschiși către socializare, deoarece au ocazia să cunoască un partener. Aspectul de lună Plină format acum poate aduce edspărțiri și rupturi în relațiile de lungă durată care nu mai funcționează.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să profite de energia Soarelui pentru a se pune în evidență la locul de muncă. Nativii sunt favorizați astral să obțină o avansare în funcție sau să-și schimbe jobul și nu ar trebui să rateze această oportunitate care se întinde pe aproximativ o lună de acum înainte. Spre finalul săptămânii atenția nativilor Săgetător se îndreaptă către casă și membrii familiei, sectoare unde aceștia pot lua niște decizii surprinzătoare și radicale.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă intens întreaga săptămână de zona financiară. Nativii caută modalități noi pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar soluțiile pot veni din zona colaborărilor extra sau a moștenirilor. Finalul de săptămână îi va surprinde pe nativi în mijlocul familiei, încercând să rezolve o situație ce ține de bunurile comune. Nu este exclus să demareze un proiect în care să implice niște rude.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu discuții, unele mai aprinse, altele mai calme, cu partenerul de cuplu în vederea clarificării situației financiare comune. Dacă o parte dintre nativi se pot bucura de sprijinul acestuia, o altă parte poate trăi deziluzia de a deveni sponsor pentru mofturile persoanei iubite. Luna Plină formată în weekend aduce culegerea roadelor dintr-un proiect sau demararea unuia nou, aducător de profit.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de energia benefică a Soarelui în sectorul parteneriatelor, aspect care poate traduce o îmbunătățire a relației, atât cu partenerul de cuplu, cât și cu asociații. Luna Plină din weekend se formează în semnul lor, iar nativii Pești vor avea ocazia să culeagă roadele muncii lor de până acum, aspect care poate atinge nu doar sfera personală, ci și cea profesională.