Horoscopul săptămânii 2 – 8 septembrie 2019

Berbec

Treci printr-o perioadă de confuzie, fie sentimentală, fie profesională, și nu este indicat să iei decizii majore și radicale. Lasă timpul să decidă care direcție te favorizează mai mult. În schimb, este o săptămână bună pentru a te ocupa de casă și familie, dar și de propria ta persoană. Poate a venit momentul să faci curățenie și să dai deoparte ceea ce nu-ți mai folosește și nu te mai reprezintă.

Taur

Este o săptămână bună din punct de vedere profesional. Poți avea parte de noi activități, menite să-ți deschidă noi orizonturi. De asemenea, te poți apropia foarte mult de atingerea unui țel, însă va trebui să dai dovadă de mai multă conștiinciozitate și răbdare. Pașii mici și siguri te pot propulsa în carieră.

Gemeni

Posibil să te confrunți cu niște probleme financiare și să nu găsești o cale de rezolvare, cel puțin nu rapidă și avantajoasă pe termen lung. Cineva te poate ajuta, îți poate oferi sprijin, poate chiar partenerul de viață, și ar fi indicat să-l accepți și să lași orgoliile deoparte. Dacă ești singură te poate încânta ideea de a începe o nouă relație.

Rac

Concentrează-te mai mult pe relația de cuplu, petrece mai mult timp cu persoana iubită și încearcă să vezi care sunt aspectele care te nemulțumesc din punct de vedere sentimental pentru a le rezolva. În plan financiar, este foarte probabil ca o situație neprevăzută să te facă să cheltuiești mai mult decât ești dispusă.

Leu

Crește interesul vizavi de carieră și te gândești serios să faci schimbări de direcție, însă te sfătuim să analizezi în amănunt situația și să nu te arunci cu capul înainte. Nu te încrede în promisiuni care nu au la bază nimic palpabil. În familie și în relația de cuplu pot interveni tensiuni, constrângeri și nemulțumiri. Tratează-le cu diplomație!

Fecioară

Renunță la a mai fi în slujba tuturor și concentrează-te mai mult pe propria ta persoană, pe satisfacerea propriilor tale nevoi. Este o săptămână bună să-ți faci o schimbare de look, să-ți reînnoiești garderoba, să mergi la sala de fitness și chiar să începi o dietă. Atenție la conflictele din familie. Cineva te poate manipula sentimental și ar fi bine să nu cazi în plasă.

Balanţa

Este foarte probabil să fii nevoită să faci scurte deplasări pentru a rezolva niște situații legate de acte, contracte, documente, avize. Este o săptămână destul de stresantă și te sfătuim să cauți acel echilibru caracteristic și să dai dovadă de răbdare în relațiile cu cei din jur. În plan financiar s-ar putea să ai parte de niște pierderi sau de niște cheltuieli neprevăzute care să-ți destabilizeze bugetul.

Scorpion

Este o săptămână foarte bună pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu sau, dacă ești singură, să începi o relație. Poți cunoaște o persoană cu care să simți o compatibilitate imediată, care să te cucerească la prima vedere, însă nu trebuie să te entuziasmezi prea mult, ci să dai dovadă de răbdare și prudență. În plan profesional, ai șansa de a primi niște avantaje materiale la locul de muncă, de a face unele schimbări benefice pe termen lung.

Săgetător

Este o săptămână în care, dacă dai dovadă de conștiinciozitate și determinare, vei reuși să-ți îndeplinești un obiectiv, să-ți împlinești un vis. Ai grijă să nu devii prea mândră și orgolioasă pentru că atoitudinea asta îți poate periclita imaginea și relația cu cei din jur. Dacă ești singură te poți îndrăgosti de o persoană din străinătate sau care este de altă cultură sau pe care ai cunoscut-o într-o călătorie.

Capricorn

Vești bune sosesc din zona profesională. Poți reuși negocierea avantajoasă și semnarea unui contract, a unui parteneriat de durată sau poți închega o afacere personală. Artiștii pot avea succes acum. De asemenea, grație capacității de comunicare de care dai dovadă acum îți poți îmbunătăți relația cu persoana iubită. Unii nativi pot lua decizia să devină părinți acum.

Vărsător

Este o săptămână în care contextul astrologic te susține să te înscrii la cursuri și seminarii de dezvoltare profesională, să obții niște diplome și atestate, să înveți o limbă străină. Tot ceea ce faci acum va contribui la o avansare în carieră ulterior. Așteaptă-te, însă, ca cineva de la locul de muncă, poate un coleg invidios, să te vorbească de rău și să-ți pună bețe în roate.

Peşti

Nu este o perioadă bună pentru investiții, tranzacții, achiziții și cheltuieli. Poți pierde bani, poți afla că ai plătit mai mult decât merită un produs sau serviciu și cel mai bine este să apelezi la cumpătare. Tensiunile în cuplu se pot accentua și nu este exclus ca o fostă poveste de dragoste să revină în actualitate. Poți primi vești bune din străinătate sau poți face planurile pentru o călătorie.