Horoscopul săptămânii 2 – 8 octombrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2 - 8 octombrie 2017

Săptămâna aceasta fii atentă la detalii, atât în viata profesională, cât şi în cea personală. Detaliile fac diferenţa mereu, ele îţi pot deschide ochii asupra unor lucruri şi tot ele îţi pot da indicii despre cum ar trebui să procedezi mai departe. Încearcă să ignori persoanele care vor să-ţi pună beţe-n roate, pentru că vor fi câteva, şi concentrează-te asupra lucrurilor în care tu crezi cu adevărat. Week-end-ul aduce provocări şi distracţie, pregăteşte-te!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2 - 8 octombrie 2017

Începi săptămâna cu nişte planuri îndrăzneţe, cu tot felul de idei şi de proiecte, dar s-ar putea ca până miercuri, joi, toată această situaţie să te obosească şi să începi să te simţi copleşită. Poate că nu ţi-ar strica o pauză, chiar şi în mijlocul săptămânii de lucru, pentru a-ţi pune ordine în idei. Oricum ar fi, nu vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus zilele acestea, dar energia ta te va duce departe, aşa că nu renunţa imediat, pentru că ai şanse mari să faci măcar o parte din ce ţi-ai propus.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 - 8 octombrie 2017

Va fi o săptămână plină de adrenalină pentru tine, mai ales în sectorul amoros, unde ai şansa de a cunoaşte oameni noi, interesanţi, iar unul sau mai mulţi s-ar putea să şi flirteze cu tine, aşa că vei fi în culmea fericirii, extazului chiar, mai ales că una dintre aceste persoane îţi căzuse cu tronc de multă vreme. Totuşi, nu îţi neglija atribuţiile de serviciu, cu toate aceste flirturi, dacă nu vrei să ai probleme la locul de muncă. Week-end-ul va fi unul cu peripeţii.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2 - 8 octombrie 2017

O să începi săptămâna cu planuri legate de casă - vrei să schimbi, vrei să renovezi, vrei să redecorezi. Poate că nici tu nu ştii exact ce vrei, dar vrei să schimbi ceva şi să-ţi faci casa mai confortabilă, mai primitoare, aşa cum toate casele ar trebui să fie în prag de sezon rece. Doar că, dată fiind natura zodiei tale, tu vei pune mai mult accent pe asta decât oricine altcineva şi chiar te vei agita să iasă totul perfect. O să te împarţi între casă şi muncă, să rezolvi cât mai multe lucruri în ambele părţi, iar în week-end vei culege roadele: relaxare, distracţie, pauză!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2 - 8 octombrie 2017

Începi săptămâna cu un super apetit de muncă, care te surprinde chiar şi pe tine. De miercuri încolo, accentul va fi pus pe viaţa personală. Vrei să îmbunătăţeşti nişte lucruri în familie, în viaţa de cuplu, dacă eşti într-o relaţie, şi te pregăteşti pentru un week-end plin de aventură, pe care l-ai planificat sau urmează să-l planifici în ultimul moment. Ai o stare psihică bună, iar asta îţi permite să faci tot ce ţi-ai propus.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 - 8 octombrie 2017

Te gândeşti la o schimbare de multă vreme, dar săptămâna aceasta începi concret să-ţi analizezi opţiunile. Vrei să ai parte de provocări mai mari în viaţa profesională, simţi că actualul job nu te mai provoacă şi s-ar putea să începi cu asta. Dacă îţi va ieşi, o să-ţi doreşti şi mai mult, pentru că aşa eşti tu, perfecţionistă! Nu ignora sfaturile celor din jur zilele acestea, pentru că s-ar putea să primeşti unele extrem de utile!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 2 - 8 octombrie 2017

Săptămâna aceasta s-ar putea să ţi se întâmple lucruri la care până acum doar visai. Cum ar fi să primeşti o mărire de salariu sau, în plan personal, să fii surprinsă cu un cadou inedit - o vacanţă minunată, exact atunci când te aşteptai mai puţin. Meriţi toate acestea, chiar dacă tu nu realizezi, pentru că ai muncit mult pentru ele şi era momentul ca munca să-ţi fie răsplătită la adevărata valoare. Acceptă schimbările şi fii mai optimistă!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 - 8 octombrie 2017

E vremea schimbărilor pentru tine, schimbări care vor începe chiar din această săptămână. Te pregăteşti să faci un pas în spate în carieră, s-ar putea să ai nevoie de o mică pauză, dar un pas înainte în viaţa personală. E o săptămână bună pentru a-ţi cere scuze, pentru a relua legături şi pentru a socializa mai mult, capitol la care - trebuie să recunoşti - mai ai mult de lucrat. Dar e bine că eşti pe drumul cel bun!

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 - 8 octombrie 2017

Săptămâna aceasta sunt favorizate relaţiile profesionale în echipă. Profită de asta şi afirmă-te la locul de muncă, cu ajutorul colegilor. Toţi veţi avea de câştigat. Nu te băga în relaţiile altora, asta în plan personal, pentru că rişti să ajungi cea de-a treia roată la căruţă, cum se spune la noi, loc care nu îţi face deloc cinste. Mai bine te retragi, dacă simţi că e posibil să ajungi într-o astfel de situaţie.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 - 8 octombrie 2017

Săptămâna aceasta ai noroc pe toate planurile, ceea ce nu poate decât să te bucure. Din fericire ai muncit destul până acum încât să îţi permiţi o pauză, fie ea şi o pauză activă. O să primeşti şi o sumă de bani sau poate chiar vei fi promovată, dar asta spre sfârşitul săptămânii, iar în viaţa personală vei avea parte de mai multe surprize, care mai de care mai frumoase. E o săptămână bună, fără doar şi poate.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 - 8 octombrie 2017

Dacă ţi se va propune un nou proiect la locul de muncă sau o nouă funcţie, săptămâna aceasta, să nu fii surprinsă. Ai toate şansele de a primi chiar şi nişte bani în plus, dacă ai disponibilitatea de a deveni mai autoritară. Se pare că nu toţi cei din jur te respectă aşa cum ar trebui, iar asta îţi pune în pericol statusul profesional. Încearcă să nu mai ţii cont de prietenii când vine vorba de muncă.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 2 - 8 octombrie 2017

În sfârşit te trezeşti şi tu la realitate săptămâna aceasta. Ai fost destul de absentă din viaţa ta în ultima perioadă şi toată lumea şi-a dat seama de asta. E momentul să acţionezi, să ieşi în evidenţă, să nu-ţi mai fie teamă că toţi sunt cu ochii pe tine. Demonstrează-le tuturor că ai ceea ce trebuie la locul de muncă, iar în familie, arată-le celor dragi că îţi pasă, că nu eşti indiferentă la schimbări. Un pic de empatie te poate duce departe!