Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec traversează o săptămână în care gândurile li se vor îndreapta către familie, mai exact către copilărie. Nu este exclus ca unii nativi să plece într-o călătorie prin locurile dragi, să-și revadă rudele și să se întâlnească cu persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte multă vreme. Întâlnirile pot fi șocante, pline de emoții și pot avea un impact puternic la nivelul psihicului.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de mai multă sensibilitate în această săptămână și vor deveni mai romantici în relația de cuplu. Se preocupă mai mult de partener și de situația acestuia și încearcă să-i fie pe plac. Nu sunt excluse conflictele, însă vor fi administrate cu mult tact de către nativii Taur.

Gemeni

Este o perioadă benefică pentru cei născuți în zodia Gemeni, iar nativii vor pune foarte mult accent pe imagine și pe statut. Nu este exclus să-și schimbe look-ul, să-și reînnoiască garderoba, să se apuce de o dietă sau de mers la sală. Capacitatea de comunicarea de care dau dovadă îi va ajuta să stabilească noi relații, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Rac

Chiar dacă nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional și financiar, cei născuți în zodia Rac reușesc să se mențină pe linia de plutire și chiar să demareze proiecte noi, însă nu este indicat să facă investiții. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea simți extenuați și copleșiți de niște activități extraprofesionale. Relaxarea în sânul familiei poate fi cel mai bun remediu.

Leu

Chiar dacă din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Leu nu trec prin cea mai bună perioadă, dacă vor reuși să acorde mai multă atenție relaxării, situația s-ar putea îmbunătăți considerabil. În cuplu vor edveni mai înțelegători cu partenerul, riscul de conflicte existând pe parte financiară, unde nativii Leu își fac griji în privința unei sume de bani sau chiar în legătură cu achitarea unei vacanțe.

Fecioară

Dacă la locul de muncă cei născuți în zodia Fecioară au tendința să se impună și să devină agresivi verbal, în relația cu partenerul de viață situația va sta întocmai pe dos. Mai exact, nativii Fecioară vor fi indiferenți, chiar plictisiți de compania acestuia și vor prefera liniștea, singurătatea. Majoritatea nativilor Fecioară trec prin stări sentimentale confuze, sunt nemulțumiți și chiar dezamăgiți de partener.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de ocazii importante la locul de muncă și trebuie să profite de acestea pentru a-și pune în evidență atuurile. Nu este exclus să fie remarcați de un superior și să li se propună un nou post cu mai multe responsabiltăți, dar și cu venituri pe măsură. Alți nativi pot primi un proiect nou sau o propunere de schimbare a locului de muncă. Relații bune cu membrii familiei, context de care nativii se pot folosi pentru a obține niște beneficii.

Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion poate urma o perioadă în care nemulțumirile pe plan financiar, grija pentru ziua de mâine, să le afecteze starea generală de sănătate. Stresul, oboseala și frământările le-ar putea aduce un dezechilibru fizic și emoțional și ar fi recomandat să petreacă mai mult timp cu familia și cu prietenii. Detensionarea îi poate ajuta să găsească soluții benefice pentru îmbunătățirea veniturilor.

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta poate veni cu vești bune legate de carieră. Nativii pot primi oferte de schimbare a locului de muncă, colaborări importante care să le îmbunătățească situația financiară sau chiar poate fi vorba de o avansare în funcție.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi foarte preocupați de partea spirituală a vieții. Vor căuta sensuri noi pentru anumite experiențe trăite, vor avea nevoie de răspunsuri concrete la întrebările existențiale și nu este exclus să apeleze la un duhovnic, dacă sunt înclinați către credință, sau la un psiholog, dacă sunt înclinați către știință. Au nevoie de confirmări pentru a fi sigură că se îndreaptă pe drumul corect sau către decizia corectă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de mici noroace săptămâna aceasta. Pot primi un cadou, o sumă de bani de la un membru al familiei, un bonus de la locul de muncă, o invitație pentru a petrece câteva zile cu prietenii, departe de agitația orașului, dar poate fi vorba și de o ofertă de colaborare care să le rotunjească veniturile pe viitor.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești își vor concentra toată atenția pe sarcinile primite la locul de muncă, aspect conturat cu precădere în prima parte a săptămânii, și vor încerca să se pună în valoare cât mai mult, vor dori să demonstreze că sunt cei mai buni și că merită să fie apreciați. În weekend vor prefera să petreacă timpul alături de partener, departe de agitația orașului și vor observa o îmbunătățire a dialogului în cuplu.