Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2 - 8 aprilie 2018

Faci faţă cu brio acestei săptămâni destul de dificile, mai ales din punct de vedere al carierei. Anumite situaţii limită de la serviciu te cam dau peste cap. E posibil să te cerţi şi cu nişte colegi, dar până vineri veţi reveni la sentimente mai bune. Concentrează-te mai mult pe ceea ce ai tu de făcut şi mai puţin pe treburile altora.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2 - 8 aprilie 2018

Ai mare grijă la modul în care comunici cu partenerul săptămâna aceasta, pentru că pot apărea conflicte în cuplu. Dacă simţi că nu ajungeţi la un punct comun, poate că ar fi cazul să-ţi calci pe inimă şi să faci nişte compromisuri, care v-ar putea salva relaţia. Tu decizi. La locul de muncă sunt posibile situaţii limită, cu mult stres.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 - 8 aprilie 2018

E o săptămână destul de agitată, dar norocul tău este că la finalul ei urmează câteva momente de linişte, de regăsire, de relaxare. Familia îţi e aproape, simţi că eşti o persoană norocoasă din acest punct de vedere şi cumva, asta te apropie mai mult de Dumnezeu zilele acestea. Ai pentru ce să-i mulţumeşti... duci o viaţă lipsită de griji.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2 - 8 aprilie 2018

Ai o săptămână agitată, pe care o închei însă cu multă linişte în suflet şi cu calm. Din fericire, pentru că mai aveai puţin şi cedai nervos, partenerul de cuplu îşi schimbă şi el părerea într-o privinţă, iar acum sunteţi din nou pe aceeaşi pagină. Ai nevoie de susţinere săptămâna asta, de afecţiune şi de protecţie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2 - 8 aprilie 2018

Lucrurile încep să se aşeze mai bine în viaţa ta săptămâna asta, comparativ cu cele trecute. O să rezolvi ceva legat de starea ta de sănătate, fapt care te va mulţumi şi te va linişti. O invitaţie la un eveniment major, de familie, nu ar trebui să te surprindă. Apropiaţii îţi ţin partea în tot felul de conflicte în care ajungi să fii implicată, fără voia ta.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 - 8 aprilie 2018

Pune bani într-un cont de rezervă săptămâna asta, mai ales dacă reuşeşti să obţii o sumă neaşteptată. O să ai nevoie în viitorul apropiat şi vei vedea că, dacă faci asta, o să-ţi fie de mare folos. Cineva din familie te sprijină mai mult ca oricând în această săptămână, fapt care te emoţionează până la lacrimi.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 2 - 8 aprilie 2018

Te aşteaptă o săptămână plină, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Vrei să termini totul cât mai repede, să te bucuri de zilele libere de la finalul săptămânii, dar pe măsură ce finalizezi ce ai de făcut, mai apare câte ceva. Mici conflicte cu familia sau cu partenerul de cuplu sunt posibile, la fel cum există şi posibilitatea de a rămâne fără bani.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 - 8 aprilie 2018

Eşti în culmea fericirii săptămâna asta, iar acest lucru te motivează şi mai mult. E posibil să primeşti o sumă de bani chiar înainte de minivacanţă, bani pe care îi vei folosi în familie, mai mult pentru distracţie şi relaxare. O mică excursie la finalul săptămânii s-ar putea să îţi reîncarce bateriile, pentru că îţi doreai de mult asta.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 - 8 aprilie 2018

Te străduieşti să fii pe placul şefilor săptămâna aceasta, dar şefii nu sunt foarte uşor de mulţumit, drept urmare nici orele peste program, nici munca ta asiduă nu îi vor impresiona. Până la urmă, trebuie să te gândeşti dacă toate acestea merită efortul şi sacrificiul vieţii personale. Tu decizi asta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 - 8 aprilie 2018

Ai o săptămână plină de mici reuşite, ceea ce te face să crezi că urmează o lună bună, exact aşa cum plănuiai. Totul decurge liniştit şi în familie, iar relaţia cu partenerul de cuplu este şi ea din ce în ce mai apropiată. Liniştea sufletească este motivaţia ta pentru viitor, iar acum simţi că eşti într-o perioadă care te mulţumeşte pe deplin.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 - 8 aprilie 2018

Săptămâna aceasta o problemă birocratică îţi va ocupa o bună parte din timp. Un contract, o moştenire, nişte drepturi de proprietate - indiferent de ce este vorba, trebuie să rezolvi asta înainte de zilele libere. Spre finalul săptămânii acesteia agitate, te bucuri în sfârşit de linişte şi de dragostea celor apropiaţi.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 2 - 8 aprilie 2018

Te aşteaptă o săptămână plină! Pentru a-ţi putea lua liber câteva zile, la sfârşitul ei, va trebui să munceşti mult mai mult şi mult mai eficient ca până acum. Oboseala se acumulează şi ea şi devine din ce în ce mai palpabilă, drept urmare trebuie să ai grijă să nu-ţi afecteze starea de sănătate. Echilibrul este cheia succesului.