Horoscopul săptămânii 19 iunie – 25 iunie 2017

Berbec

Începutul de săptămână nu este prea grozav, când vine vorba de relația cu partenerul de viață. Nici colaborările de la locul de muncă sau din afaceri nu sunt prea grozave, oricât de mult te-ai strădui să păstrezi o oarecare stare de echilibru. Debordezi de energie creativă, de spontaneitate, mentalul funcționează la cote maxime iar dacă ți-ai pus în minte să finalizezi un proiect important, pe la jumătatea acestei săptămâni ai șansa de a reuși acest lucru. Tot în această perioadă poți primi oportunități de dezvoltare, de evoluție în plan profesional. Discuți mult, vii cu tot felul de idei, care de care mai ingenioase, implicându-te în proiecte care îți stârnesc interesul de a învăța lucruri noi. La sfârșitul perioadei analizate te implici mai mult în viața socială, simțindu-te foarte bine alături de prieteni, punând la cale împreună evenimente interesante. Este timpul potrivit să strălucești și să atragi succesul de partea ta, în plan profesional.

Taur

Ești pus pe treabă și se pare că nimeni și nimic nu te poate da înapoi, mai ales când este vorba despre valorificarea propriilor talente, abilități. La locul de muncă te poți confrunta acum cu atacuri venite din partea unor colegi, situație care te-ar putea destabiliza, la nivel emoțional. Nu te lăsa angrenat în intrigi și urmează-ți țelul, indiferent la comentariile răutăcioase ale celorlalți. Pe la jumătatea acestei săptămâni te poți bucura de un câștig financiar, oarecum neașteptat, poți afla chiar de o moștenire sau de câștigarea unor bani de pe urma unui proces mai vechi. La sfârșitul perioadei în discuție ești mult mai preocupat de studiu, de aflarea unor informații care te vor ajuta la evoluția ta din planul profesional. Simți acum o chemare interioară pentru cunoaștere, explorare și lărgirea propriilor orizonturi. Lasă-te ghidat de intuiție!

Gemeni

Se pare că lucrurile nu stau prea bine în relația de dragoste sau în privința relației cu propriul copil. Astfel că, săptămâna aceasta debutează oarecum „cu stângul”, neavând chef să te implici prea mult în anumite activități care țin de casă sau de locul de muncă. Pe la jumătatea săptămânii în analiză aici, vei avea șansa de a-ți împlini un obiectiv mai vechi, legat de afaceri, parteneriate sau chiar de oficializarea unei legături amoroase, asta în ciuda avertizărilor primite din partea unor prieteni sau chiar a familiei. Sfârșitul săptămânii în discuție este destul de promițător, în ceea ce privește primirea unor bani sau aflarea veștii prin care ești anunțat de o avansare în plan profesional. Nu te lăsa amăgit totuși, de promisiunile venite din partea prietenilor!

Rac

Încă din primele zile ale acestei săptămâni este posibil să fii luat prin surprindere de unele probleme legate de gospodărie, se poate strica un aparat electrocasnic prin casă, astfel că nu te vei simți prea bine. Pe la jumătatea perioadei analizate se pare că vei reuși să te faci remarcat de către superiori, astfel că ai toate șansele de a obține o mărire de salariu, o primă sau poate chiar un post de conducere. Este recomandat să nu renunți la această ofertă, doar pentru că nu vrei să fii invidiat de către colegi. Spre sfârșitul săptămânii în discuție relația cu partenerul de viață poate deveni destul de încordată. Controlează-ți cu mai multă atenție starea de nervi și nu mai arunca vorbe care pot răni în mod profund!

Leu

Te-ai cam săturat să te justifici în fața celorlalți, chiar nu mai ai timp și nici chef de explicații. Încă din primele zile ale săptămânii analizate ești prins în tot felul de comisioane pe care trebuie să le rezolvi urgent. Relația cu străinătatea, cu persoane aflate la mare distanță, îți poate da serioase bătăi de cap. Nici atunci când vine vorba despre examene, studii superioare, nu te simți tocmai în largul tău, fiind pus în situația de a face unele alegeri care te vor solicita la maxim. La jumătatea acestei săptămâni, relația cu persoana iubită este trăită cu intensitate, în ciuda opoziției venită din partea familiei. Este recomandat să fii foarte atent, întrucât ești predispus la a fi furat sau vei fii nevoit să plătești o amendă. La sfârșitul săptămânii în discuție te simți în formă, așa că vei lucra și acasă pentru a putea finaliza unele lucrări, care trebuiau realizate la locul de muncă. Este timpul să te mai și relaxezi!

Fecioară

Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți gestionezi propriile venituri sau pur și simplu vei fii nemulțumit din cauza multitudinii de plăți urgente pe care trebuie să la faci acum. Deși dispui de multe resurse financiare, fie că ele vin din partea partenerului, fie de pe urma unor investiții, trebuie să fii totuși mai chibzuit, atunci când vine vorba de cheltuieli. Pe la jumătatea săptămânii în discuție îți încarci sufletul cu energie, cu poftă de viață, alături de cei dragi, bucurându-te de susținerea acestora. Tot în această perioadă ai șansa de a achiziționa un obiect important pentru gospodărie. La sfârșitul săptămânii analizate sărbătorești alături de persoana iubită și/sau împreună cu copiii. Atenție la micile altercații care pot apărea între tine și partenerul de viață, mai ales în ultima zi a perioadei.

Balanţa

Cine spune că nu te străduiești să menții armonia și echilibrul în relația de cuplu? Încă din primele zile ale perioadei analizate aici te simți bulversat de atitudinea colaboratorilor sau chiar a partenerului de viață. Poate chiar și propria instabilitate din plan sentimental va provoca acum o adevărată furtună în relația de cuplu. Reușești totuși să aplanezi situația tensionată ivită. Pe la jumătatea acestei săptămâni ești nevoit să pleci la drum sau să contribui la un proiect important, alături de partener. Fii deschis, comunicativ, întrucât oportunitățile care țin de împlinirea unor idealuri au mari șanse să apară acum. Este nevoie însă de calm, răbdare și deschidere către nou. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să-ți petreci timpul alături de familie. Te poți reîntâlni acum cu rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Scorpion

S-au adunat atât de multe nemulțumiri în sufletul tău, încât reușești cu mare greutate să-ți regăsești o oarecare stare de echilibru. Încă din primele zile ale săptămânii în discuție te „lovești ” de remarcile usturătoare venite din partea mamei. Preferi să te retragi în lumea ta, găsindu-ți resurse în lucruri, activități care simți că dau un sens propriei existențe. Pe la jumătatea acestei săptămâni parcă mai apare o rază de lumină, atât timp cât îți este recunoscut talentul, dând dovadă acum de multă inspirație, de creativitate. Este timpul să ieși în lume, să-ți spui punctul de vedere. Ai multe de povestit, de împărtășit, poate te gângești să scrii o carte, să te implici mai mult în tot ceea ce înseamnă artă, publicistică, teatru. La sfârșitul săptămânii în analiză comunici mai mult cu persoana iubită, punând astfel la cale o drumeție sau o altă activitate pe care să o desfășurați împreună.

Săgetător

Ești destul de precaut, mai ales în relația cu prietenii. Ai acum tendința de a fi prea retras, poate prea rigid, fiind perceput acum de către grupul din care faci parte ca o persoană îngâmfată. Este, de fapt, o perioadă de oboseală, de epuizare fizică și mentală, încercând astfel să te protejezi, dorind să nu atragi prea mult atenția asupra ta. Pe la jumătatea săptămânii în discuție reușești să te mai destinzi puțin, să fii mai comunicativ, mai sensibil, chiar să empatizezi cu ceilalți oameni. Sfârșitul de săptămână îl poți valorifica în mod fericit prin abilitățile tale creative, fapt care îți va aduce o stare de împlinire sufletească profundă. Ar cam fi timpul să iei o pauză de la grijile zilnice și să te relaxezi, alături de familie!

Capricorn

Ar trebui să ai mai multă încredere în capacitățile tale organizatorice. Ai acum tendința de a complica lucrurile, atunci când vine vorba de cariera proprie. Ai înclinația de a alege starea de solitudine, din teama de a nu fi judecat greșit de către ceilalți. La jumătatea săptămânii în analiză ești mult mai sensibil la suferința celor din jur, încercând să intervii pentru a ajuta cumva. Poate este vorba de o acțiune de voluntariat, în care te vei implica destul de mult. Nu este exclus să fii nevoit să-ți ajuți propria mamă, într-o problemă de sănătate. La sfârșitul acestei săptămâni încerci să te exprimi în mod autentic, împărtășind cu rudele apropiate momente foarte plăcute. Dai dovadă acum de deschidere, de generozitate, reușind astfel să fii o gazdă foarte primitoare.

Vărsător

Încă din primele zile ale acestei săptămâni ai sentimentul că nu te poți concentra pe subiecte elevate și nu reușești să asimilezi informații importante pentru tine. Poate că este doar o stare de epuizare, o oboseală la nivel mental, datorată efortului depus în ultimele 2 – 3 săptămâni. Se recomandă atenție la modul în care comunici cu colegii de la serviciu. Chiar dacă de simți în formă, plin de optimism, gata să faci glume pe seama oricărui lucru mărunt, poate că ceilalți nu vor accepta glumele tale. La jumătatea perioadei în discuție poți avea o dispoziție fluctuantă, poate că nu mai ai chef să te implici atât de mult în organizarea unui grup, a unei asociații. Ceva te nemulțumește, poate chiar vei avea o discuție mai aprinsă cu unul dintre amici, în legătură cu banii primiți. Cert este că nu te simți motivat să mai continui lucrul la proiect. La sfârșitul acestei săptămâni preferi starea de retragere, refugiindu-te într-o lume a ta, bogată, sublimă.

Peşti

Nici nu începi bine săptămâna, că te și trezești „tras de mânecă” pentru a plăti niște taxe, impozite, poate chiar o amendă. Ai acum șansa de a aduce lumină printre lucruri importante din trecut. Se pare că au rămas multe probleme de rezolvat, în legătură cu anumiți prieteni. Prin tact și diplomație vei reuși să depășești cu brio anumite disensiuni de la locul de muncă. Nu prea te simți în largul tău, atunci când este vorba de unele modificări care pot să apară acum, în planul profesional. La sfârșitul perioadei analizate reușești să le vii în ajutor prietenilor, devenind astfel un real suport moral și emoțional pentru aceștia.