Horoscopul săptămânii 19 – 25 noiembrie 2018

Berbec

Se anunță o săptămână favorabilă pentru nativii care au de dat examene, teste, interviuri sau care se pregătesc pentru examene. Este o perioadă în care se recomandă reluarea studiilor sau înscrierea la cursuri de perfecționare profesională. Atenție la unele deplasări, călătorii care pot veni cu surprize și răsturnări de situație.

Taur

Ai ocazia să-ți îmbunătățești situația financiară, așa că acceptă propunerile de colaborare care ți se fac. Partenerul de cuplu te poate sprijini în acest scop. În plus, la locul de muncă poți primi un bonus sau o mărire de salariu, însă va trebui să știi cum să pui problema pentru a se materializa mai repede.

Gemeni

Atenția ta se va îndrepta asupra relațiilor parteneriale, indiferent că vorbim de relația cu persoana iubită sau relațiile cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Acest sector va cunoaște o îmbunătățire remarcabilă a comunicării în perioada următoare, însă atragem atenția asupra conflictelor care pot apărea din neant și care pot tulbura apele, fără a avea, însă, repercusiuni grave.

Rac

Se anunță o săptămână bună la locul de muncă, în care îți vei îndeplini cu ușurință toate sarcinile. Însă, trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciți deoarece sănătatea este pusă ușor la încercare. Este momentul să-ți faci un control de rutină și să iei atitudine vizavi de unele afecțiuni mai vechi care te pot sâcâi.

Leu

Vin zile formidabile pentru nativii din Leu. Întreaga săptămână te vei simți atrasă de activitățile artistice și de creație, iar unele talente ascunse pot ieși acum la iveală. În sfera sentimentală lucrurile par să se așeze la locul lor și vei da dovadă de o comunicare excepțională cu partenerul de viață. La locul de muncă este posibil să apară o surpriză plăcută.

Fecioară

Este posibil ca cineva din familie să-ți ceară sprijinul și ajutorul într-o situație. Posibil să fie vorba de un context care să-ți acapareze mai multe zile, însă este de preferat să-ți oferi umărul. Niciodată nu se știe când roata se întoarce. De asemenea, dacă vrei să vinzi, cumperi sau să te muți într-o casă nouă, acum este momentul. Către finele săptămânii vei avea ocazia ed a te pune mai mult în evidențp la locul de muncă și chiar ed a culege unele aprecieri.

Balanţa

Ai norocul de a te bucura de o capacitate de comunicare excepțională în această perioadă și este indicat să o folosești pentru a-ți atinge scopurile în sectorul profesional. Ești mai sociabilă edcât de obicei, iar acest aspect te poate ajuta să legi mai ușor prietenii de durată. Către finele săptămânii ai ocazia să pleci într-o vacanță.

Scorpion

Atenția ta se îndreaptă către sectorul financiar unde trebuie să profiți de fiecare oportunitate care vine spre tine. Te sfătuim să nu ratezi propunerile de colaborare, ba chiar să vii tu cu oferte către parteneri. Dacă te afli într-un proces de partaj, s-ar putea ca în această perioadă să obții o moștenire, un bun material.

Săgetător

Ai ocazia în această săptămână să te apropii mai mult de persoana iubită și să va consolidați relația. Dacă te afli într-o relație de lungă durată, atunci pregătește-te pentru o cerere în căsătorie, însă dacă lucrurile nu funcționează cum trebuie între voi, va fi momentul să puneți punct. La locul de muncă pot apărea tensiuni între tine și colegi sau între tine și superiori, prin urmare încearcă să-ți menții calmul.

Capricorn

Nu vei fi în cea mai bună perioadă din viața ta, dar nici în cea mai rea. Treci printr-o etapă de metamorfozare interioară și este posibil să te lași măcinată de gânduri și amintiri. Dacă aștepți răspunsuri, ar trebui să le cauți în interiorul tău înainte de toate. În planul sănătății, vei observa o ameliorarea a unor afecțiuni, însă nu te culca pe o ureche.

Vărsător

Ai ocazia să socializezi mai mult în această săptămână, să participi la evenimente de amploare unde vor apărea nenumărate ocazii de a-ți face noi cunoștințe. Profită de context pentru a te împrieteni cu oameni de valoare, persoane cu funcții care te-ar putea ajuta în ascensiunea profesională. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, este momentul să excelezi. Mai mult curaj în manifestarea talentului. Îndrăznește să fii creativă!

Peşti

Este momentul ca atenția ta să se îndrepte către membrii familiei după o perioadă în care i-ai cam neglijat. Petrece-ți mai mult timp cu cei dragi și ocupă-te să rezolvi niște chestiuni legate de administrarea locuinței. Stresul de la locul de muncă nu trebuie adus acasă, deoarece poți da naștere la critici și conflicte. Pe de altă parte, în zona profesională vei avea ocazia să te faci remarcată, iar ideile tale să fie apreciate ed cei din jur.