Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19 - 25 martie 2018

Săptămâna aceasta ai șanse mari să primești o ofertă interesantă de job, de colaborare sau de un parteneriat care îți va aduce o sumă importantă de bani. Profită de orice îți iese în cale și gândește-te cât de multe lucruri vei putea face cu acei bani, de care ai oricum atât de multă nevoie. Dacă o să stai mult pe gânduri, oferta s-ar putea să nu mai fie valabilă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19 - 25 martie 2018

Săptămâna aceasta astrele ți-au rezervat o mulțime de surprize. Mai întâi, s-ar putea să primești niște vești bune legate de sănătatea unei persoane dragi. Asta va fi oricum vestea care va conta cel mai mult pentru tine. Apoi, spre finalul săptămânii, joi sau vineri, sunt șanse mari să cunoști o persoană foarte sexy, foarte inteligentă, care te va cuceri de la primele vorbe. Și ăsta e doar începutul!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 - 25 martie 2018

Pe plan profesional, o să ai mai multe întâlnirii în scopul perfecționării, săptămâna aceasta. Fie că mergi la niște workshop-uri, fie că mergi la niște cursuri sau te trimite angajatorul la un curs de calificare, o să ai multe de învățat, dar și multe drumuri de făcut. Bucură-te de momentele libere, pentru că sunt puține și pentru că chiar vei avea de muncit săptămâna asta. Nu-ți va fi ușor!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19 - 25 martie 2018

O să ai o săptămână plină! Chiar dacă ți-ai luat sau visezi să-ți iei niște zile libere, doar pentru tine, săptămâna aceasta te vei axa pe proiectele neterminate și pe toate lucrurile pe care le ai de pregătit pentru a-ți putea lua zile libere. Acasă atmosfera e tensionată, pentru că o schimbare majoră e pe cale să aibă loc, iar actorii nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19 - 25 martie 2018

Săptămâna aceasta e o săptămână în care tu va trebui să te gândești la viitor și la stilul tău de viață. S-ar putea să iei niște decizii cu scopul de a fi mai sănătoasă pe viitor - să te lași de fumat, să te apuci de sport sau să intri la dietă. Oricum ar fi, ai șanse mari de reușită pentru că schimbările sunt favorizate săptămâna aceasta, iar astrele te susțin.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 - 25 martie 2018

Bucură-te de această săptămână plină de energie pozitivă și de întâmplări frumoase. Dacă aveai probleme cu partenerul de cuplu, acum ele se vor rezolva, dacă plănuiai o mutare, cu jobul sau cu domiciliul, aceasta e favorizată tot acum. Ai tot sprijinul energetic al astrelor și poți realiza lucruri minunate săptămâna aceasta fără prea mare efort. Bucură-te, pentru că ai toate motivele!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 19 - 25 martie 2018

Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte obositoare, dar mai ales una care îți va pune nervii la încercare. În primul rând, la serviciu s-ar putea să ai niște probleme legate de comunicarea proastă, apoi nici acasă lucrurile nu vor fi prea roz, pentru că sunt șanse să te cerți cu partenerul de cuplu și, de parcă n-ar fi fost de ajuns, un conflict în mijlocul grupului de prieteni nu ar fi imposibil. Ai grijă cum treci prin toate acestea!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 - 25 martie 2018

Încearcă să respiri un moment! După o perioadă extrem de agitată, săptămâna aceasta ar trebui să te relaxezi un pic, să îți iei câteva zile doar pentru tine, de odihnă, de petrecut timpul alături de oamenii dragi... dar sunt șanse destul de mici să faci asta, în condițiile în care tu vrei să obții și mai multe lucruri! Să știi că dacă nu o să faci o pauză sunt șanse mari să cedezi la un moment dat, ori să-ți cedeze organismul, ori să cedezi psihic.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 - 25 martie 2018

O săptămână reușită se cunoaște de luni, drept urmare, ai toate șansele să ai o săptămână grozavă, pentru că luni vei avea parte de niște vești bune și mai ales de un pas important la locul de muncă. Sunt șanse mari ca șefii să-ți răsplătească eforturile săptămâna aceasta și nu e vorba numai de bani acum, ci de o poziție mai importantă în companie. Ai grijă joi, în schimb, zi în care ai risc mare de accidente!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 - 25 martie 2018

O săptămână plină se vede la orizont. Concentrează-te pe aspectele legate de casă și astfel vei reuși să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus. Echilibrul tău emoțional contează acum mai mult ca oricând, iar dacă vrei să ai rezultate la locul de muncă, va trebui să ai un psihic puternic. Partenerul de cuplu te susține în tot ceea ce faci, iar asta e foarte important, dar o problemă de familie te neliniștește.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 - 25 martie 2018

Astrele te susțin din umbră săptămâna asta. Chiar dacă în primele zile nu prea o să le simți susținerea, de joi încolo surprizele se vor ține lanț și vei avea parte de un sfârșit de săptămână palpitant și plin de surprize. Să nu te surprindă dacă vei pleca din localitate, sau chiar din țară, pentru că drumurile lungi sunt favorizate pentru zodia ta. Cine știe ce te așteaptă?!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 19 - 25 martie 2018

Săptămâna aceasta e o săptămână importantă pentru tine și pentru partenerul tău de cuplu. Un eveniment major se va întâmpla în viețile voastre, iar astrele favorizează acest lucru. Fie că aflați că veți deveni părinți, fie că vă căsătoriți sau aflați că familia voastră extinsă... se extinde la rândul său, veștile sunt bune, sunt frumoase și sunt binevenite!