Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19 - 25 februarie 2018

Intri într-o perioadă de nelinişte sufletească, te tulbură ceva, te gândeşti numai la acest lucru. Poate că a venit momentul să le spui tuturor adevărul, dacă tu ştii un adevăr... Nu uita că totul iese la iveală mai devreme sau mai târziu, aşa că nu are rost să te chinui degeaba. Acum e momentul să dai cărţile pe faţă. Săptămâna aceasta te vei gândi mult la acest subiect şi cel mai bine ar fi să ajungi şi la o concluzie...

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19 - 25 februarie 2018

Cineva din familie îţi acordă tot sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste o perioadă delicată din viaţa ta. Săptămâna aceasta nu vei fi deloc în apele tale, dar nu uita că timpul le rezolvă pe toate. Încearcă să uiţi şi să ierţi, încearcă să iei viaţa aşa cum e, cu bune şi cu rele, şi să priveşti mai mult spre viitor decât spre trecut. Din păcate, nu prea ai cum să schimbi trecutul acum, oricât de mult ţi-ai dori.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 - 25 februarie 2018

Te trezeşti la realitate săptămâna aceasta şi simţi că ai nevoie de o schimbare majoră în viaţa ta pentru a putea continua. Lucrurile s-au tot schimbat în ultima perioadă în jurul tău, oamenii au plecat şi au venit, dar tu simţi că ai rămas în acelaşi punct. Poţi face atâtea lucruri cu viaţa ta dacă îţi pui asta în minte! Nu mai accepta compromisuri, nu te mai plânge, acţionează! Acum e momentul.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19 - 25 februarie 2018

Începi săptămâna cu o stare de depresie, de angoasă. Ai nevoie de o pauză în această rutină în care simţi că te afunzi pe zi ce trece. Şi nu, nu de o pauză de câteva zile, ai nevoie de o vacanţă adevărată şi poate chiar şi de o schimbare în viaţă. Începi să te gândeşti la asta pe zi ce trece, dar parcă toţi şi toate sunt împotriva ta. E timpul să nu-ţi mai pese de părerile altora şi să te gândeşti la binele tău.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19 - 25 februarie 2018

Pentru cei mai mulți nativi din Leu, este o săptămână de cotitură. Vor avea de luat decizii care își pun amprenta asupra vieții lor pentru următorii ani. Fără să știe, mulți Lei își decid destinul în această săptămână. Poate fi vorba de alegerea unui loc de muncă ce va avea un impact major în viața lor. Poate fi vorba de o întâlnire care îi va marca din punct de vedere personal. Este important să gândiți în perspectivă atunci când decideți ceva. De asemenea, Leii vor descoperi mai multe lucruri care ţin de starea de sănătate. În primul rând, s-ar putea să primească rezultatele unor analize, care să indice că au într-adevăr o problemă şi că trebuie să ia măsuri cât mai curând.  

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 - 25 februarie 2018

Cineva îţi spune un adevăr dureros săptămâna aceasta, adevăr care te va pune pe gânduri. Vei încerca să iei măsuri numaidecât, dar efectele nu se vor vedea imediat. Problemele de cuplu îţi dau şi ele bătaie de cap. Simţi că relaţia cu partenerul nu mai merge aşa cum mergea odată, dar niciunul dintre voi nu are răbdarea şi energia necesare pentru a repara asta. Poate că o vacanţă nu v-ar strica.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 19 - 25 februarie 2018

O săptămână bună se vede de luni dimineaţa. Încă de la primele ore ale zilei o să afli nişte veşti excelente, legate de o problemă imobiliară în care eşti implicată de ceva vreme. Astfel, săptămâna aceasta s-ar putea să semnezi nişte acte, să primeşti o moştenire sau să cumperi o proprietate. Astrele sunt de partea ta în această schimbare, aşadar orice ai face, ai şanse de reuşită. Bravo ţie!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 - 25 februarie 2018

Încerci să planifici un buget, fie că e vorba de un buget de vacanţă, de unul de criză sau pur şi simplu de bugetul familiei, săptămâna aceasta banii vor fi în mintea ta şi vei încerca să găseşti soluţii legate de bani sau pentru a face şi mai mulţi bani. E o săptămână bună pentru planuri şi pentru acţiuni, dar nu pentru investiţii foarte, foarte mari. Aşa că ai mare grijă cum cheltuieşti banii.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 - 25 februarie 2018

Zilele acestea pui la cale o surpriză pentru cineva sau lucrezi pentru un eveniment major, eveniment care va schimba viaţa cuiva. Vrei să ajuţi una sau mai multe persoane şi, dacă poţi, este o idee excelentă desigur. Astrele vor fi de partea ta atâta timp cât e vorba de făcut bine, chiar şi pentru o singură persoană. Totuşi, nu te neglija. Dacă te pui pe ultimul plan rişti să ai probleme, aşa că încearcă să ai grijă şi de tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 - 25 februarie 2018

O săptămână bună se arată la orizont pentru tine, dragă Capricorn, mai ales dacă vei înceta să te mai concentrezi pe problemele altora şi vei începe să te ocupi de ale tale. Ai decizii foarte importante de luat. Chiar dacă acum nu îți dai seama pe deplin de impactul lor, deciziile luate săptămâna aceasta își vor pune amprenta asupra destinului tău. Mai multă deschidere, mai multă comunicare sunt secretele care te vor ajuta să ajungi departe, chiar şi atunci când tu nu vei mai avea speranţă că se poate întâmpla. Deschide ochii şi acordă atenţie detaliilor din jur.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 - 25 februarie 2018

Ai o săptămână plină de reuşite mici, mai ales în domeniul profesional, unde eşti pe care de a-ţi împlini un vis, dacă totul va merge exact aşa cum ai planificat. Astrele te susţin necondiţionat, însă va trebui să ai grijă la felul în care comunici cu cei din jur. Arată-le că îţi pasă, că eşti pregătită să îţi dedici tot timpul pentru această cauză şi cu siguranţă că vei reuşi. Nu te implica în conflicte de niciun fel.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 19 - 25 februarie 2018

Săptămâna aceasta visezi cu ochii deschişi la tot felul de lucruri mai mult sau mai puţin posibile. Încerci din răsputeri să te afirmi la locul de muncă şi ai şanse mari să reuşeşti, mai ales dacă poţi trece peste răutăţile unor oameni din jur. Totuşi, ar fi bine să iei aminte de la greşelile trecutului şi să acţionezi puţin diferit. Şefii vor fi de partea ta, te vor susţine cu totul, mai ales dacă le demonstrezi că ai disponibilitate totală pentru a rezolva anumite lucruri.