Horoscopul săptămânii 19 – 25 decembrie 2016

Berbec

O săptămână extrem de ocupată pentru tine. Vei încerca să menții echilibrul în viața ta. Începutul săptămânii este ceva mai greu, vei întâmpina greutăți la locul de muncă, vei dori să atragi atenția și admirația colegilor de muncă. Îți va fi pusă la încercare răbdarea pe la mijlocul săptămânii. Din punct de vedere financiar este o săptămână promițătoare. Vei putea să investești bani cu folos. Romantismul plutește în aer, poate e vremea să vă oficializați relația. Astrele favorizează o cerere în căsătorie în ajun de Crăciun.

Taur

O săptămână strălucită. Primești multe oferte, de muncă, de dragoste, totul îți merge bine spre final de an. Spre sfârșit de săptămână trebuie să îți urmezi instinctul, inima. Ar cam trebui să le faci o vizită părinţilor tăi, pentru că i-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu ar fi rău nici să programezi o ieşire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Stabilește-ți țeluri înalte, îndeplinește-ți responsabilitățile și nu te simți vinovat dacă refuzi pe cineva care profită de tine.

Gemeni

O săptămână stresantă. Ține-te de treabă și vei reuși să termini ceea ce ți-ai propus mai repede decât credeai. Nu fi distras de ceea ce spun sau fac alții în această săptămână. Ei se vor folosi de șantajul emoțional pentru a te convinge să iei parte la ceva extravagant. Fii ferm, dă un răspuns negativ și continuă-ți activitățile. O schimbare este binevenită.

Rac

O săptămână agitată. Nu ai nicio problemă de sănătate, însă nu te simţi bine în pielea ta. Împacă-te cu tine însuţi pentru a putea merge mai departe. Şi la muncă ai parte de câteva neînţelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanţa profesională nu ţine neapărat de relaţiile cu cei din jur, dar acestea îţi afectează capacitatea de a gândi limpede, aşa că e indicat să lămureşti situaţia. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend.

Leu

Vei fi plin de energie şi dinamism în această săptămână, aşa că trebuie să fii atent la micile accidente cauzate de neatenţie. Această energie îţi va prinde bine la locul de muncă, unde vei fi destul de solicitat. Este indicat să fii atent şi să nu laşi energia să îţi acapareze raţiunea. Încearcă să petreci timpul liber alături de partener, întrucât ai numai de câştigat pe plan sentimental. Relaţia se va închega şi mai mult, iar viaţa intimă va fi pe măsură.

Fecioară

Începutul săptămânii te găseşte destul de trist, dar este doar o fază trecătoare. Nu te gândi prea mult la indispoziţia asta şi fă ceva ce îţi place. Dă dovadă de multă diplomaţie în această perioadă la serviciu. Evită confruntările cu şeful şi colegii, pentru că s-ar putea să priveşti lucrurile greşit. O persoană pe care ai cunoscut-o recent se va dovedi mai mult decât prietenul sau prietena de weekend.

Balanţa

Ai impresia că poţi face totul în timp util, dar nu este aşa. Ai lăsat totul pe ultima sută de metri, iar săptămâna asta trebuie să rezolvi tot ce ai omis până acum. Nu mai lăsa pe mâine ce poţi face azi. Este timpul să te mobilizezi. La birou, miercuri, joi şi vineri eşti în priză, dar ai grijă la detalii! Să nu ratezi ceva important şi să fie nevoie să o iei de la zero. Sfârşitul de săptămână te prinde în plasa iubirii, iar partenerul tău te surprinde în cele mai frumoase moduri.

Scorpion

Astrele îţi favorizează starea de spirit în această săptămână şi te simţi în forţă pentru provocările impuse de locul de muncă. Pregăteşte-te, căci ai proiecte de predat, ultime detalii de pus la punct şi organizarea unui eveniment pretenţios. Ai grijă cu cheltuielile totuşi şi nu împrumuta bani. Vinerea asta ai o cină importantă de familie. Vei primi un anunţ sau o veste mare.

Săgetător

Sănătatea ta cam scârţâie, dar nu este nimic îngijorător. Totul se rezolvă cu o zi liberă sau un somn odihnitor. Miercuri şi joi vei avea parte de linişte la birou, dar colegii te cam deranjează cu anumite comentarii neadecvate. Nu pune la suflet! Vineri petreci timp alături de partener, iar nativii burlaci pot întâlni o persoană deosebită la sfârşitul săptămânii. Astrele sunt de partea dragostei în această săptămână!

Capricorn

Răceala se ţine scai de tine, chiar dacă zilele sunt călduroase. Poate este momentul să te duci la medic şi să urmezi tratamentul întocmai. Mijlocul săptămânii anunţă diverse sarcini pe la birou, dar nimic din ce nu poţi rezolva. Vineri îţi iei o zi liberă şi alegi să îţi petreci sfârşitul de săptămână alături de partener într-o escapadă romantică de Crăciun.

Vărsător

Nu te poţi concentra la nimic săptămâna asta, aşa că ar fi indicat să o nu iei decizii foarte importante, pentru că e posibil să nu alegi ceea ce trebuie. Trebuie să ai grijă de finanţele tale, pentru că aparent, acestea nu trag la tine. Fii mai cumpătat cu cheltuielile şi ţine evidenţa bugetului. Familia îţi pune la încercare răbdare, vei fi solicitat şi de părinţi, şi de partener, şi de alte rude cu care nu ai mai ţinut legătura de ceva vreme. Nu îţi ieşi din fire şi tratează fiecare problemă cu răbdare.

Peşti

Nici bine nu s-a terminat ziua de luni, iar tu te simţi epuizat şi aştepţi cu nerăbdare sfârşitul de săptămână. Miercuri îţi vor fi puse la încercare abilităţile de negociere. Ai şansa de a ieşi în evidenţă şi a le face o impresie bună superiorilor tăi. Profită de ocazie. Weekendul te găseşte în sânul familie, petrecând timp de calitate alături de cei dragi.