Horoscopul săptămânii 19 – 25 august 2019

Berbec

Numai vești bune pentru tine, săptămâna aceasta. Dacă ești singură, ai toate șansele să te îndrăgostești de o persoană pe care o vei cunoaște într-un context social inedit. Dacă ești deja într-o relație, pregătește-te pentru surprize frumoase. Și pe plan profesional o să ai parte de reușite - cineva îți propune o colaborare ori șefii îți măresc salariul.

Taur

O nouă sursă de venit ar putea să apară în viața ta de săptămâna aceasta, ceea ce e minunat, pentru că aveai nevoie de niște bani în plus. Oricum, nu va trebui să faci sacrificii majore pentru acești bani în plus, deci nu trebuie să-ți faci griji pentru asta. Altfel, relațiile sociale se îmbunătățesc și ele, iar tu tinzi să ieși mai mult din zona de confort.

Gemeni

Săptămâna aceasta sunt șanse mari să-ți rezolvi niște probleme de sănătate mai vechi, să faci rost de bani și chiar să-ți planifici o vacanță sau o deplasare în străinătate, legată de muncă. Sunt vești bune, în mare parte, vești care vor fi însoțite și de gesturi frumoase din partea unor persoane apropiate din preajma ta. O săptămână excelentă practic, așa cum n-ai mai avut de multă vreme.

Rac

Te așteaptă o săptămână destul de complicată, dar nu trebuie să te sperii, pentru că nu e nimic rău - practic, vei fi provocată pe mai multe planuri, dar vei reuși să faci față cu succes tuturor acestor provocări, iar la finalul acestor zile te-ai putea alege cu lecții învățate, cu o promovare și chiar cu niște planuri de viitor destul de îndrăznețe.

Leu

Săptămâna aceasta relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, iar comunicarea cu partenerii de afaceri, ori pur și simplu cu colegii de serviciu, devine și ea mult mai ușoară. E o săptămână perfectă pentru planuri de viitor, pentru proiecte profesionale ori pentru planuri în familie... Chiar dacă ați fost deja în vacanță, poate planificați una nouă!

Fecioară

Visezi să-ți îndeplinești un proiect important săptămâna aceasta și ai toate șansele să-l duci la bun sfârșit, cu puțin ajutor din partea familiei. La locul de muncă continui să-i impresionezi pe șefi și pe colegi cu calitățile tale, iar asta ți-ar putea aduce și beneficii materiale în curând. Joi sau vineri ai putea pleca la drum, câteva zile, având ca scop distracția.

Balanţa

Sunt șanse foarte mari ca zilele acestea să primești o vizită, poate așteptată, poate neașteptată. O să afli niște noutăți în primă fază și vei vedea asta ca pe un avantaj, dar e posibil ca persoana care vine în această vizită să nu mai vrea să plece atunci când era planificat, iar asta ar putea da naștere unor conflicte în familie.

Scorpion

E timpul să iei în considerare, și chiar să aplici, sfaturile primite de la persoanele mai în vârstă din familie. O să ai o săptămână în care vei fi mai emotivă ca de obicei, mai deschisă și, posibil, mai interesată de flirt ca oricând. Partenerul de cuplu nu simte nimic în neregulă, pentru că nu îi dai motive, însă tu pare că îți dezvălui o altă latură cu alegerile pe care le faci acum.

Săgetător

Săptămâna aceasta va trebui să te impui mai mult la locul de muncă, acolo unde cineva îți amenință din umbră postul. Dacă ții la viitorul tău în firmă, dacă vrei să le demonstrezi șefilor că ești persoana potrivită pentru acel job, atunci ai nevoie de atitudine. Acasă, familia te susține și partenerul de cuplu încearcă să îți crească încrederea în tine.

Capricorn

Ai nevoie de o schimbare și nu știi cum să faci să ai parte de ea mai repede. Săptămâna aceasta este despre planuri de viitor și despre rezultate concrete la locul de muncă. Aprecierile celor din jur te ajută, însă tu tânjești la altceva și nu o să te lași până nu vei obține acel lucru. Spre finalul săptămânii ai putea avea parte de o surpriză frumoasă din partea familiei.

Vărsător

Săptămâna aceasta ar putea fi marcată de o despărțire. Fie că e vorba de o ruptură în relația amoroasă, fie că un prieten îți pleacă peste hotare, sau poate chiar partenerul de cuplu, cert e că vei suferi și va dura ceva până te vei adapta la noua ta viață. Lucrurile stau exact așa cum ar trebui însă, conform astrelor, și fiecare schimbare aduce ceva pozitiv, ai să vezi...

Peşti

Te așteaptă o săptămână marcată de mici bucurii și de emoții mari. Cineva s-ar putea întoarce în viața ta în mod neașteptat. De joi sau vineri, situația ta financiară va avea puțin de suferit, în urma unei investiții majore, însă ar trebui să știi că lucrurile bune apar în viețile celor care au răbdare... așadar fă asta și ai să vezi că satisfacțiile vor apărea și în viața ta.