Horoscopul săptămânii 18 septembrie – 24 septembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 18 - 24 septembrie 2017

Pregăteşte-te pentru o săptămână plină de neprevăzut, cel puţin în plan amoros. E posibil să te îndrăgosteşti, la fel cum e posibil să ai şi o aventură riscantă, cu cineva de la locul de muncă sau din cercul apropiat de prieteni. La serviciu totul decurge bine până joi, când e posibil să te cerţi cu unul dintre şefi. În week-end-ul care urmează ai putea pleca din oraş.  

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 18 - 24 septembrie 2017

Săptămâna aceasta lucrurile încep să se aşeze în viaţa ta, după o perioadă foarte agitată. Totuşi, e posibil să mai apară conflicte la nivel de familie, mici neînţelegeri care pot fi rezolvate cu răbdare şi cu dialog. Starea ta de sănătate are nevoie de puţină atenţie de la jumătatea săptămânii încolo. Nu e nimic grav, nu trebuie să intri în panică, dar un control sau un set de analize ar fi recomandate.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 - 24 septembrie 2017

Săptămâna aceasta ţi-ai putea risca cariera pentru cineva care nu merită acest lucru, numai că tu nu vei şti asta. Din păcate, cineva a profitat mult de tine în ultima perioadă şi continuă să o facă, aşa că ar trebui să faci ceva şi să fii mai atentă la comportamentul celor din jurul tău. Naivitatea te poate costa mult, mai ales când în joc este chiar locul tău de muncă. Ai mare grijă!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 18 - 24 septembrie 2017

Este o săptămână bună pentru proiecte de orice fel, pentru că ai suficientă energie şi mult entuziasm. Încearcă totuşi să înveţi să mai spui şi NU din când în când, dacă vrei ca oamenii să nu mai profite de bunătatea ta. Altfel, te aşteaptă un week-end plin de distracţie, de socializare şi de flirturi, aşa că pregăteşte-te! O să fii cu zâmbetul pe buze de vineri şi până duminică, la căderea nopţii.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 18 - 24 septembrie 2017

O să ai parte de o săptămână plină, dragă nativ Leu! Pregăteşte-te pentru multă treabă la locul de muncă, multe de rezolvat acasă, câteva conflicte şi cu persoane apropiate, situaţii neprevăzute şi câte şi mai câte. Din fericire, de vineri încolo lucrurile se calmează, şi o să ai timp şi pentru tine... dar până atunci nervii îţi vor fi testaţi la maxim, aşa că ai grijă. Odihneşte-te suficient, mănâncă sănătos şi ai grijă la stilul de viaţă, dacă nu vrei să apară şi problemele de sănătate...  

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 - 24 septembrie 2017

Zilele acestea ai probleme din cauza inimii... şi nu sunt legate de sănătate, ci de cine te-ai putea îndrăgosti! Ai mare grijă ce faci, pentru că ai toate şansele să te îndrăgosteşti nebuneşte de o persoană, poate de cineva de la locul de muncă, iar persoana respectivă doar să se folosească de tine. Ţine cont că orice s-ar întâmpla între voi, o relaţie nu este o idee bună! Mai bine rezumă-te la flirt, poate nişte săruturi şi... atât!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 18 - 24 septembrie 2017

Pregăteşte-te pentru o săptămână plină de reuşite, dar şi de lecţii. O să ai de învăţat multe lucruri noi, o să testezi tot felul de lucruri la care te-ai gândit până acum, iar multe dintre ele îţi vor reuşi. Săptămâna e favorabilă în special persoanelor care vor să-şi deschidă afaceri pe cont propriu, dar şi celor care încep să lucreze într-un domeniu nou, cu care nu au mai avut de a face până acum.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 - 24 septembrie 2017

Şansele ca săptămâna aceasta să câştigi o sumă importantă de mari cresc pe măsură ce vei reuşi să-ţi impresionezi şefii cu tot felul de idei, care mai de care mai trăznite. Din fericire, aceste idei sunt şi foarte bune, aşa că ai numai de câştigat de pe urma lor. Miercuri seara te-ai putea întâlni cu o persoană foarte importantă pentru tine, o persoană care ţi-a marcat viaţa încă din copilărie. Dacă se va întâmpla, emoţiile te-ar putea copleşi.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 - 24 septembrie 2017

Bucură-te de o săptămână magică, o săptămână în care tot ceea ce îţi propui se întâmplă şi în care toate planurile par că merg ca pe roate. Din fericire pentru tine, bucuria aceasta va ţine până la sfârşitul săptămânii, aşa că o să urmeze nişte zile minunate. Dacă vrei să faci un pas mare în viaţa ta personală, să ştii că săptămâna aceasta este o perioadă perfectă pentru aşa ceva, aşa că nu mai sta pe gânduri!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 - 24 septembrie 2017

Ai parte de o săptămână plină de reuşite pe plan profesional, dar bogată şi în recompense financiare. S-ar putea ca la finalul iei să vrei să pleci chiar într-o mică aventură, în afara oraşului, pentru a sărbători. Partenerul de cuplu îţi este aproape în tot ceea ce faci, însă mici probleme ar putea să apară în relaţiile tale cu rudele. Se vor rezolva toate, dar trebuie să ai răbdare.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 - 24 septembrie 2017

O să începi săptămâna cu dreptul, cu nişte reuşite în plan profesional, şi vei continua cu nişte veşti bune marţi sau miercuri, veşti legate de dorinţa ta de a începe ceva pe cont propriu - poate o afacere, poate nişte cursuri. Orice ar fi, până la finalul acestei săptămâni o să reuşeşti să îţi duci toate planurile la bun sfârşit şi o să ai o satisfacţie foarte mare pentru că vei reuşi totul fără ajutor din exterior. Bravo ţie!

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 18 - 24 septembrie 2017

Ai grijă la relaţiile cu cei din jur săptămâna aceasta pentru că te-ai putea certa cu multă lume din păcate. Fără să îţi dai seama, nişte păreri greşite pe care ţi le faci despre cineva te vor autosabota... Nici la capitolul bani nu stai foarte bine, aşa că ai grijă cum vei rezolva toate aceste lucruri. Încearcă să nu iei decizii importante săptămâna aceasta pentru că nu e momentul şi fereşte-te cât poţi de certuri.