Horoscopul săptămânii 18 – 24 martie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Berbec

Săptămâna aceasta s-ar putea petrece schimbări importante în viața ta, mai ales în ceea ce privește relația de cuplu sau relațiile profesionale. O să vrei să avansezi la locul de muncă, sau pur și simplu să aprofundezi un domeniu care te atrage și te-ai putea înscrie la niște cursuri sau ai putea da un examen. E timpul să te pui pe tine pe primul plan și știi asta.

Taur

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Taur

Prima parte a săptămânii îți aduce un interes deosebit în sectorul sănătății. Ți-ai putea face analize de rutină, ai putea începe un tratament ori primi un diagnostic. Pentru a doua parte a săptămânii sunt vizate schimbări în viața profesională. Fie primești vești bune, vești despre o avansare, fie vrei să avansezi pe cont propriu și te interesezi de noi oportunități.

Gemeni

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Gemeni

Te așteaptă o săptămână destul de furtunoasă. În plan personal, pot să apară probleme în familie, discuții, certuri, infidelități și poți chiar să te pregătești de o despărțire la care nici nu te gândeai. Toate acestea îți vor da peste cap starea de spirit, dar e posibil să-ți influențeze și starea de sănătate, așa că în a doua parte a săptămânii ar trebui să acorzi mai mult interes acestei zone. Orice s-ar întâmpla, încearcă să te calmezi și să nu-ți riști sănătatea pentru niște lucruri asupra cărora nu ai control.

Rac

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Rac

Săptămâna aceasta încerci să-ți faci ordine în viață și în relații. Ai nevoie de liniște, dar dacă liniștea aceasta nu apare va trebui ca tu să faci niște alegeri și să optezi pentru a ignora zgomotul din jur. Indiferent că apar probleme în familie, la serviciu sau în relația de cuplu, ai să vezi că odată cu liniștea ta sufletească o să le poți gestiona mult mai ușor. Acordă-ți prioritate și totul va fi mai simplu.

Leu

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Leu

Zilele acestea ai putea lua decizii neașteptate în plan profesional. Ți-ai putea schimba locul de muncă sau ți-ai putea impune mai mult punctul de vedere la actualul job. O să vrei să ieși în evidență, atunci când vei simți că ai ajuns într-un con de umbră, dar eforturile tale susținute te-ar putea duce mult mai departe de-atât. Prietenii și șefii te apreciază, pentru că îți văd adevărata personalitate ieșind la lumină.

Fecioară

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Fecioară

Săptămâna aceasta ai putea face un pas important pentru cariera ta, pas care se va încheia cu o creștere a veniturilor. Poate că celor din jur li se va părea că nu meritai acești bani în plus, însă tu știi cât ai muncit pentru a ajunge aici. Pe de altă parte, banii vin și pleacă pentru că niște datorii mai vechi, niște acte, niște contracte ori niște restanțe o să trebuiască să fie rezolvate chiar acum.

Balanţa

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Balanță

Săptămâna aceasta trebuie să acorzi atenție relațiilor – de cuplu, de prietenie, profesionale –, dar și sănătății. Sunt șanse mari să primești vești care să te emoționeze, în planul relațiilor, și care să te dezechilibreze puțin fizic. Însă cu respect față de tine, în primul rând, dar și față de cei din jur, vei reuși să treci peste toate problemele și să mergi mai departe cu capul sus.

Scorpion

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Scorpion

O să-ți reanalizezi prioritățile săptămâna aceasta și, încă o dată, e posibil să-ți dai seama că nu munca ar trebui să fie pe primul plan în viața ta. O să vrei să petreci mai mult timp cu cei dragi, să te dedici unor pasiuni și să faci niște fapte bune, să-i ajuți pe cei care au cu adevărat nevoie. O să-ți regândești poziția și o să închei săptămâna cu moralul mult mai ridicat.

Săgetător

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Săgetător

Săptămâna aceasta poți lua decizii importante cu privire la anturajul tău și la relațiile profesionale. Vrei să tai tot ce e toxic din viața ta și să trăiești mai simplu, mai echilibrat. Visezi la o viață fără probleme, fără datorii, fără stres și te gândești mereu cum să faci să ajungi acolo. Ai putea pune punct, în mod neașteptat, unor relații. Asta te va ajuta mult din punct de vedere psihic.

Capricorn

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Capricorn

E vremea schimbărilor! Vrei să elimini toate lucrurile negative din viața ta și să te concentrezi pe cele pozitive. Vrei să uiți de probleme, să le ignori pur și simplu pe cele pe care nu le poți rezolva, și să-ți vezi de fericire. Mulți nu-ți vor înțelege atitudinea, dar va exista o persoană apropiată – prieten sau partener de cuplu – care va fi acolo lângă tine și te va susține, iar asta va fi tot ce va conta pentru tine.

Vărsător

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Vărsător

Săptămâna aceasta ai putea rămâne fără o importantă sumă de bani, în mod neașteptat. Chiar dacă inițial te va doborî puțin, din punct de vedere psihic, acest aspect, pe măsură ce zilele vor trece îți vei da seama că a fost mai bine așa. O să găsești noi moduri de a produce bani, sau pur și simplu banii vor ieși în calea ta. E o chestiune de noroc, însă tu vei avea de învățat o lecție importantă – uneori nu e chiar atât de rău să ieși din zona de confort.

Peşti

Horoscop săptămânal 18 - 24 martie 2019: Pești

Încearcă să te ții departe de investițiile majore și de cheltuielile foarte mari săptămâna aceasta, pentru că nu vei avea așa mult noroc în plan financiar. Pe de altă parte, sectorul creativității îți este stimulat la maximum, așa că profită de roadele de aici – orice visezi cu ochii deschiși zilele astea, se poate transforma în realitate, cu puțină perseverență. Pune ideile pe o hârtie și acționează acum!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!