Horoscopul săptămânii 18 – 24 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână cu puternic impact emoțional, de această dată fiind vorba de segmentul familiei. O serie de întâmplări se vor petrece în acest domeniu de natură să-i sensibilizeze, să-i înduioșeze și să-i facă să se întoarcă cu gândul la copilărie. Dorința de a-și vizita părinții, bunicii și rudele pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme va crește. Pe de altă parte, nativii Berbec sunt sfătuiți să-și asculte intuiția șă să ia decizii prin prisma acesteia.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur este o săptămână benefică pe toate planurile. Vor primi oferte noi de colaborare sau vor reînnoi contracte și vor avea ocazia să cunoască persoane importante cu care să lege relații avantajoase. Pe de altă parte, nu este exclus să se reîntâlnească cu oameni din trecut și să reia anumite legături, nu neapărat în sector sentimental.

Gemeni

Cu Soarele în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de ocazii pentru a-și îmbunătăți veniturile. Nativii pot primi sume de bani restante, pot fi remunerați suplimentar pentru munca depusă sau pot fi premiați cu sume de bani. Energia de care vor da dovadă la locul de muncă le poate aduce o primă la salariu sau chiar un post mai bine plătit.

Rac

Cu Soarele în semnul lor, cei născuți în zodia Rac vor da dovadă de energie, poftă de viață, bună dispoziție și optimism în toate activitățile întreprinse. Va fi o săptămână cu șanse atât în plan personal, cât și profesional, iar nativii sunt sfătuiți să nu scape nicio oportunitate din cele care vin spre ei, ba mai mult să profite la maxim de tot ce se petrece în jurul lor. Pe de altă parte, este posibil să treacă prin emoții puternice în plan sentimental care să-i conducă către reevaluări de statut.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână în care atenția se va canaliza pe sectorul prietenilor. Vor ieși mai mult, vor socializa mai mult și tot prin intermediul acestora pot primi niște oportunități care să le deschidă noi orizonturi. Sunt favorizate proiectele pe termen lung și nativii Leu nu trebuie să dea cu piciorul acestor ocazii.

Fecioară

Atenția celor născuți în zodia Fecioară se va canaliza în mare parte asupra partenerului de cuplu, sector în care vor face schimbări, posibil ca urmare a unor informații, secrete care ies la iveală în acestă perioadă. Cu Soarele pe sectorul socio-profesional, nativii Fecioară vor da dovadă de energie la locul de muncă și se vor preocupa de imaginea și statutul lor mai mult ca înainte.

Balanţa

Soarele va lumina cu razele lui sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de energie la locul de muncă. Vor rezolva mai repede decât de obicei sarcinile primite, vor fi mult mai dispuși să-și asume responsabilități și vor primi aprecierea celor din jur. Pe de altă parte, nativii Balanță vor avea tendința de a se (re)întoarce la Divinitate și de a da altă valoare credințelor actuale.

Scorpion

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Scorpion se vor ocupa să facă ordine în relația de cuplu. Își vor exprima nemulțumirile și vor avea nevoie de noi dovezi de dragoste care să le demonstreze că merită să lupte. Pe de altă parte, Soarele le oferă dispoziția necesară pentru a călători sau cel puțin pentru a pune la punct detaliile unei vacanțe, însă le și poate aduce în viață persoane importante pe care să le cunoască la drum.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia pozitivă a Soarelui în plan financiar, unde astrul le favorizează primirea unor sume de bani, posibil chiar a unei moșteniri, care să le îmbunătățească veniturile pe termen lung. Pe de altă parte, nativii Săgetător trebuie să se preocupe mai mult de membrii familiei, care se simt neglijați și le fac reproșuri în acest sens.

Capricorn

Soarele le va tranzita casa cuplului și a parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de toată energia și sprijinul astrului pentru a-și rezolva și îmbunătăși relația de cuplu, aspect conturat și pe parte profesională, în cazul nativilor care au colaborări și proiecte cu terțe persoane. În cazul relațiilor unde situația nu mai funcționează, energia solară va răscoli rănile, însă va conduce nativii către luarea unei decizii, nu neapărat acum, însă în viitorul apropiat.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își vor concentra toată atenția asupra muncii și sănătății, iar Soarele le va veni în ajutor cu energia sa. Vor observa că starea generală se va îmbunătăți considerabil, vor avea chef de muncă și vor rezolva imediat sarcinile care altă dată îi oboseau. Sunt sfătuiți să profite de contextul astral favorabil și să-și trateze problemele de sănătate existente.

Peşti

Pentru cei născuți în zodia Pești va fi o săptămână importantă în plan sentimental, unde se vor bucura de energia și razele Soarelui. Nativii se concentrează pe partener, petrec timp împreună, fac declarații mărețe și-și fac planuri serioase de viitor. Însă, Neptun va fi retrograd întocmai în zodia lor, pe casa personalității, ceea ce le-ar putea favoriza o ușoară stare de interiorizare, frământări și gânduri anxioase.