Horoscopul săptămânii 18 – 24 iulie 2016

Berbec

Cea mai controversată planetă, Uranus își face de cap pe cerul tău astral aducând schimbări. Te vei confrunta cu o situație neprevăzută pe la mijlocul săptămânii. Nu ești chiar pregătit pentru ceea ce urmează. Pe plan financiar, între 20 și 22 iulie ai ocazia să plantezi semințele unei afaceri sau înțelegeri care va înflori undeva în septembrie. Vei fi extrem de comunicativ în weekendul 23 – 24 iulie.  O săptămână agitată pe toate planurile, dar o săptămână bună per ansamblu. Vei avea un tonus bun și te vei simți mai optimist ca oricând.

Taur

Se anunță o săptămână plină de energie. Vei lua decizii bune pentru tine și cariera ta în perioada 18 – 20 iulie. Uită de toate temerile tale, vei avea totul sub control. Totul capătă alt sens când privești dintr-o altă perspectivă. În viața ta intervine un Leu sau un Capricorn care îți va cere bani sau va necesita un ajutor de ordin material. Chiar dacă o să pari paranoic, ai grijă de bunurile tale. Ceva străin întră în viața ta săptămâna asta, ori este o persoană nouă ori o călătorie în străinătate. Puțină precauție nu ar strica în viața ta amoroasă, nu te grăbi sp tragi concluzii.

Gemeni

O relație nouă sau îmbunătățirea celei actuale nu sunt posibile săptămâna aceasta. Vei fi rănit și dezamăgit dacă vei încerca să faci schimbări pe plan amoros. În perioada 19 – 20 iulie, mare grijă cu prietenii apropiați, cineva îți va înșela încrederea. Vei învăța o lecție valoroasă săpămâna aceasta, aparențele înșală. Weekendul 23 – 24 se anunță obositor, nu-ți neglija sănătatea. Stresul își lasă amprenta asupra vieții tale. Mută-ți atenția către planurile de vacanță, încearcă să te concentrezi pe aspectele pozitive ale vieții tale.

Rac

Începi săptămâna ajutându-i pe cei dragi pentru că te simți bine știindu-i în siguranță. Mare atenție ce faci cu banii în perioada 20 - 23 iulie, nu te grăbi să investești în bunuri de valoare mare. Spre sfârșitul săptămânii vei simți nevoia de spațiu, de timp cu tine. Pe planul carierei merge totul bine, reușești să te concentrezi pe obiectivele tale și vei simți progrese datorită Soarelui care întră pe cerul tău astral. Vineri este ziua cea mai bună pentru tine, mai ales în sectorul sentimental.

Leu

Vei munci foarte mult, mai ales la începutul săptămânii și te vei simți extrem de productiv. Ai grijă cu nivelul de stres. Luna plină te va ajuta să elimini obiceiurile neplăcute din viața ta și să îți gestionezi mai bine mesele. La mijlocul săptămânii ai șansa să te vezi cu prietenii și să revezi o veche cunoștință. Soarele intră în semnul tău și data de 22 se anunță începutul unei noi etape, etapa în care vei străluci și vei profita de toate oportunitățile pe care ți le aruncă viața. Weekendul 23 – 24 iulie te va găsi optimist și dornic de noi experiențe.

Fecioară

Săptămâna ta începe cu multă energie și creativitate. Luna plină te va face să iei iubirea în serios, să fii inspirat în alegerile tale amoroase dacă ești singură. Mercur și Saturn te vor face mai disciplinat și mai concentrat la muncă în perioada 19 – 20 iulie. Vineri, Soarele intră în zodia Leului și te vei simți în largul tău. Weekendul va fi dedicat celor dragi. Dacă ești singură, ai șansa să legi o viitoare relație de durată, iar dacă ești deja într-o relație, legătura dintre tine și partner se va întări.

Balanţa

Casa ta va fi refugiul tău la începutul săptămânii. Este locul unde te vei simți sprijinit și apreciat. Luna plină te va ajuta să rezolvi problemele de familie și treburile casnice. Pe 20 iulie , Venus te va impusiona să faci planuri de viitor, iar spre sfârșitul săptămânii, Soarele intră în zodia Leu și vei reuși să ieși din zona ta de confort și să-ți faci noi prieteni.  Cea mai bună zi a săpătâmânii este Miercuri, zi în care te vei simți că poți atinge cerul.

Scorpion

Vei începe săptămâna plin de speranță, gata să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Marți ai șansa să duci la final un proiect pe care îl aveai de mult în lucru sau vei găsi o cale de a te înțelege cu toată lumea pe o problemă mai veche. În perioada 20 – 21 te vei concentra pe persoana ta și îți vei analiza gândurile și trăirile. Vineri, Soarele intră în sectorul carierei și vei începe să simți efectele pozitive ale sale, vei fi răsplătit pentru eforturile tale și îți vei asuma mai multe responsabilități la locul de muncă. În weekend, te vei simți ca un copil, vei merge și te vei distra cum n-ai mai făcut-o de când erai copil.

Săgetător

Urmează o săptămână în care vei căuta stabilitatea pentru că te simți cam nesigur pe tine. Luna plină te va ajuta să rezolvi problemele financiare cu care te confrunți de ceva timp, dar te vei simți mai sensibil la criticile celor din jur. Vineri, Soarele intră în Leu, asta înseamnă că te vei simți mai optimist în legătură cu viitorul tău. Weekendul se anunță frumos pentru tine. Vei face eforturi pentru a fi mai sociabil și îți vei deschide inima pentru o nouă relație.

Capricorn

Luna în semnul tău te va ajuta să te concentrezi la dorințele și nevoile tale. Marți va fi o zi excelentă pentru tine, vei duce la termen proiecte și te vei simți excelent în preajma familiei. Saturn te va ajuta de miercuri să comunici mai bine și să fii mai indulgent cu cei care te deranjează la locul de muncă. Soarele întră în zodia Leu și vei simți nevoia să te refugiezi în weekend, vei căuta locuri și oameni în care să te simți în largul tău.

Vărsător

Începutul de săptămâna nu va fi prea bun pentru tine, vei simți nevoia stringentă de odihnă. Luna plină te va secătui de energie începând de marți.  Locul de muncă devine un calvar, deși ai multe idei bune. Ceilalți nici nu vor să audă de ele. Din data de 21 iulie, Luna intră în semnul tău, ceea ce înseamnă că vei trece peste oboseală și vei simți nevoia de noi începuturi. Soarele intră în sectorul amoros în weekend, așa că vei simți mai mult echilibru în relația ta fără să mai faci compromisuri.

Peşti

Săptămâna aceasta va fi una legată de viitorul tău. Vei simți dorința să planifici și să fii sigur că te afli pe calea cea bună în legătură cu anii ce urmează. Luna plină te va face să visezi mult. Ești aproape de realizarea unui vis sau de distrugerea unuia. Soarele te va ajuta să-ți protejezi sănătatea în această săptămână, dar și să profiți de oportunitățile de la locul de muncă. Weekendul 23 – 24 iulie îți va reaminti să te bucuri de lucrurile mărunte.