Horoscopul săptămânii 18 – 24 februarie 2019

Berbec

Dacă simțeai că nu poți înainta într-o anume direcție, poate cu un proiect de muncă sau poate în viața personală, să știi că săptămâna aceasta astrele îți vor oferi suportul lor pentru a merge mai departe. Viața de familie este și ea avantajată, în sensul că reușești să comunici mai simplu și mai eficient cu cei apropiați, ceea ce elimină posibilitatea de conflict, vă apropie și vă crează o stare de confort psihic tuturor. E o săptămână reușită.

Taur

Săptămâna aceasta te cuprinde o stare inexplicabilă de melancolie, stare pe care încerci să o înfrângi, însă nu prea ai șanse de reușită. Faptul că ai reluat sau reiei comunicarea cu o persoană din trecutul tău, pentru care e posibil să mai ai încă sentimente, nu te ajută. Ar trebui să te gândești bine la ceea ce îți dorești și să nu-ți sabotezi relația actuală pentru ceva ipotetic. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei.

Gemeni

Zilele acestea muncești mai mult ca oricând, însă rezultatele întârzie să apară. Partenerul de cuplu îți oferă suportul psihic și emoțional de care ai nevoie, însă frustrările din domeniul profesional s-ar putea să-ți afecteze relația. Ai grijă cum și ce comunici și încearcă să privești lucrurile mai obiectiv. Pune-te în locul partenerului tău și analizează-ți comportamentul din acea perspectivă. Ai nevoie de echilibru, dar va trebui să-l găsești pe cont propriu.

Rac

Sectorul amoros îți este favorizat de către astre în această săptămână, cu toate că mici conflicte sunt posibile în relația de cuplu. Încearcă să privești lucrurile obiectiv și, dacă nimic altceva nu funcționează, mai lasă de la tine. Și tu știi că încăpățânarea de care dai dovadă uneori e exagerată. La locul de muncă îți întărești relațiile de prietenie zilele acestea, iar legătura pe care o ai cu unul sau mai mulți colegi devine tot mai strânsă.

Leu

Săptămâna aceasta realizezi că ai nevoie de o pauză. Indiferent că e vorba chiar și de o singură zi, încearcă să îți iei această zi liberă și să o petreci exact așa cum dorești. Ai nevoie de detașare, de relaxare și mai ales ai nevoie să uiți de toate responsabilitățile care aproape că au ajuns să te îmbolnăveasă fizic. Partenerul de cuplu te susține în tot ceea ce faci și îți demonstrează că legătura dintre voi e mai purternică ca oricând.

Fecioară

Gesturi, nu vorbe. Asta cauți zilele acestea. Asta îți dorești de la cei din jur, fie că e vorba de familie, fie că e vorba de cercul de prieteni. Ai nevoie de dovezi clare, te-ai săturat de vorbe goale care nu ajută la nimic, de promisiuni deșarte. Cine vrea cu adevărat să-ți demonstreze că e alături de tine, va trebui să o facă concret. Ai ajuns la punctul la care așteptările tale au crescut, ceea ce e normal, și te respecți mai mult ca oricând. E o săptămână perfectă pentru evoluția ta personală.

Balanţa

Săptămâna aceasta ai putea avea probleme în cuplu. Relațiile nu sunt favorizate de către astre, mai ales dacă e vorba de unele de lungă durată. Ai putea fi tentată să-ți înșeli partenerul de cuplu sau o vei face într-un mod inconștient. Ai grijă pentru că te joci cu focul și poți să faci mai multe persoane să sufere, chiar dacă tu spui că nu-ți dorești asta. E o săptămână complicată, dar cu puțin efort ai s-o duci la capăt cu bine. Nu ceda tentațiilor!

Scorpion

Săptămâna aceasta ai putea accepta o nouă provocare, ai putea începe un nou capitol în viața ta. E posibil să te arunci într-o afacere pe cont propriu, deși e o perioadă riscantă pentru asta, sau e la fel de posibil să îți dai demisia de la actualul loc de muncă pentru a te dedica unei pasiuni destul de noi. E o perioadă delicată, în care încerci să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață, ce te mulțumește și ce te face cu adevărat fericită.

Săgetător

Zilele acestea ai o energie ieșită din comun. Ești pusă pe fapte mari și vrei să realizezi totul aici, acum, cât mai repede. În ciuda acestui aspect pozitiv, toată această energie debordantă te poate transforma în prada perfectă pentru fel și fel de înșelătorii. Ai grijă cu cine te asociezi, ce decizii iei, ce semnezi și mai ales... gândește-te la potențialele consecințe, orice ai face. E o săptămână în care atenția ta ar trebui să fie la cote maxime.

Capricorn

Urmează o săptămână complicată pentru tine. Va trebui să iei niște decizii importante, decizii care ți-ar putea afecta și viitorul. Vei avea nevoie de răbdare, în primul rând, o calitate pe care nu o prea ai deloc. Ascultă sfaturile venite din familie sau de la partenerul de cuplu, pentru că apropiații îți vor binele. Dacă te vei încăpățâna, ca de fiecare dată, să iei deciziile pe cont propriu și foarte rapid, cel mai probabil este că te vei autosabota.

Vărsător

Săptămâna aceasta viața de cuplu este în centrul atenției tale sau mai bine spus problemele din viața de cuplu. Ceva se întâmplă cu tine și pare că nu-ți mai convine nimic, iar partenerul de cuplu nu știe ce să mai facă ca să te mulțumească. Dacă simți că vrei altceva, ai putea să-i spui, pur și simplu. O despărțire ar fi calea ușoară, dar, ca de fiecare dată, tu eviți calea ușoară și ai tendința de a complica și mai mult lucrurile.

Peşti

Vin zile cu noroc la bani așa că profită cât poți de acest aspect și asigură-ți măcar viitorul apropiat. Ține de tine să accepți șansele care îți ies în cale, dar știi deja că cine nu riscă, nu câștigă. Săptămâna aceasta străduiește-te să ieși din zona de confort, e foarte important să ai curajul de a lua decizii rapide, decizii complicate, dar numai așa vei avea șansa de a-ți asigura situația materială.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!