Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2017

Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o săptămână mai liniștită decât cele de până acum și aceștia vor reuși să-și găsească echilibrul de care au nevoie pentru a înainta cu spor, în primul rând echilibrul emoțional. Vei reuși să îndepărtezi unele bariere care te-au restricționat până acum și vei lua inițiativa în multe capitole importante din viața ta.

Taur

Nativii Taur își concentrează energia în această săptămână pe sectorul financiar. Vor face tot posibilul să obțină niște bani extra și se vor bucura de susținerea celor din jur. Cei care se află într-o relație ar trebui să încerce să devină mai înțelegători și să cautepărțile bune ale partenerului.

Gemeni

Este o săptămână bună pentru nativii Gemeni pe majoritatea planurilor, cu precădere pe cel sentimental, unde aceștia vor avea șansa de a-și întâlni jumătatea sau, daca sunt într-o relație, vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil legătura cu partenerul. Li se cere să nu exagereze pe parte alimentară și să nu facă exces de niciun fel.

Rac

Te așteaptă o săptămână aglomerată și solicitantă și ai face bine să-ți iei precauțiile necesare pentru a nu petrece Crăciunul în pat. Încearcă să dormi mai mult și să mănânci sănătos pentru a nu te îmbolnăvi, cu atât mai mult cu cât aspectele astrale îți favorizează o sensibilitate la capitolul sănătate.

Leu

Goana după cadouri a început și nativii Leu sunt primii la linia ed start. Cumpărăturile, ieșirile cu prietenii, plimbările prin oraș și vizitele în familie vor fi activitățile tale preferate, însă ai grijă la oase, mușchi și articulații, să nu cumva să te trezești cu dureri care să te împiedice să te distrezi de Sărbători.

Fecioară

Urmează o perioadă benefică pentru nativii Fecioară care se vor încărca cu energie și se vor simți minunat în mijlocul familiei sau în compania prietenilor. Cu toate că spre sfarșitul săptămânii se vor aglomera cu sarcini inutile, zâmbetul nu le va dispărea de pe față.

Balanţa

Nativii Balanță vor avea o comunicare excelentă în această săptămână, atât cu membrii familiei, cât și cu colegii de muncă și vor reuși să finalizeze niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultimul timp. Energia lor va fi molipsitoare și vor reuși să lege ușor noi prietenii.

Scorpion

Îți dedici timpul și energia pentru a-ți rotunji veniturile înainte de Crăciun. Ai niște planuri care implică un cost financiar mare sau primești o ofertă de vacanță de la prieteni  și nu vrei să dezamagești pe nimeni din cauza lipsurilor financiare. Astral ești susținut, trebuie doar să te apuci de treabă.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt binecuvântași astral în această săptămână și se vor simți încrezători, puternici și de neînfrânt. Energia personală îi va susține și îi va stimula să acționeze în domeniile în care au ezitat până acum. Pe plan profesional se pot bucura de niște favoruri sau oportunităși greu de refuzat.

Capricorn

Nativii Capricorn nu se simt în apele lor și au tendința de izolare. Dacă nu vor face tot posibilul să iasă din această etapă depresivă, Sărbătorile se vor transforma într-un punct de slăbiciune și vor avea tendința să se certe cu cei din jurul lor.

Vărsător

Nativii Vărsător vor avea ocazia să cunoască persoane importante în perioada următoare care să-i susțină în inițiativele lor, cu precădere pe parte profesională, și să-i încurajeze în demararea unor proiecte ambițioase. Cu toate că vor avea tendința de a fi negativiști, recomandarea este să-și asume atitudinea pozitivă

Peşti

Este o perioadă bună pentru demararea unor proiecte noi care să-și aducă satisfacții personale și nu neapărat materiale. Poate pleci într-o excursie sau poate alegi să înveți o limbă străină sau poate cauți să descoperi o cultură nouă. Indiferent de perspective, nativii Pești se vor simți relaxați și liniștiți cu adevărat în mijlocul familiei.