Horoscopul săptămânii 17 iulie – 23 iulie 2017

Berbec

Apar schimbări importante acum, în plan sentimental dar, când este vorba despre iubire, orice ar apărea în calea ta, se rezolvă mult mai ușor, în această perioadă. Comunici mult și cu folos, îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită. Trăiești momente magice, astfel că vei rămâne uimit de viteza cu care va trece această săptămână. Atenție totuși la problemele care pot apărea în carieră, cerându-se luarea unor măsuri, a unor schimbări, a unor decizii rapide. Spre sfârșitul acestei săptămâni pot apărea unele contradicții în relația cu mama sau cu femeile. În perioada analizată este recomandat să nu riști prea mult, în plan financiar, întrucât ești predispus la pierderi.

Taur

Vei constata, în această perioadă, că unele confruntări, discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, sunt binevenite pentru a putea lămuri o situație neplăcută, apărută între voi doi. Ești pus serios pe treabă acum, pe acumularea de bani, implicându-te tot mai mult în viața de familie și în tot ceea ce ține de gospodărie. Sunt apreciate unele schimbări, în privința unor colaboratori și a unor parteneriate care ți-au blocat câteva demersuri din panul financiar, în ultima perioadă. Pui la cale tot felul de strategii pentru a-ți reîntregi bugetul iar ceea ce gândești, planifici acum se va materializa destul de curând. Spre sfârșitul săptămânii ești decis să-ți schimbi domiciliul, chiar dacă aceasta înseamnă și schimbarea grupului de prieteni, de colegi.

Gemeni

Ai mult de lucru, la locul de muncă, mai ales acum, când toată lumea se gândește la concediu, la relaxare iar tu chiar nu ai timp de asta. Ești în plină formă, mai ales atunci când este vorba despre primirea unor bani, o mărire de salariu. Atenție la cheltuielile neprevăzute, care pot apărea pe la jumătatea perioadei analizate, pentru plata unor datorii, a unor facturi restante. Este un moment bun pentru a te concentra mai intens pe găsirea unui nou loc de muncă sau să insiști pentru o promovare pe un post mai bine pătit. Comunicarea cu superiorii este destul de bună, așa că folosește acest moment pentru a te relansa, din punct de vedere profesional. La sfârșitul acestei săptămâni, o călătorie îți poate aduce mai multe răspunsuri sau poate deschide calea către o nouă iubire.

Rac

Ești plin de energie și de curaj, impresionându-i pe cei din jurul tău prin fermitate și ambiție. Este momentul să ignori orice stare de nemulțumire în plan relațional și să-ți urmezi cu încredere calea aleasă. La locul de muncă te poți confrunta cu neînțelegeri, încă de la debutul acestei săptămâni dar vei reuși să readuci armonia și echilibrul în cadrul mediului de lucru. Este momentul să acționezi cu înțelepciune în plan financiar, atrăgând acum câștiguri din muncă proprie, destul de consistente. Se poate vorbi și de o promovare la locul de muncă, în ciuda disensiunilor existente aici. Spre sfârșitul perioadei analizate se recomandă atenție la ceea ce se dorește, de fapt, de la tine atunci când vine vorba despre partenerul de viață. Gestionează-ți cu atenție bugetul de care dispui!

Leu

Te simți în formă, ești plin de voioșie și de optimism. Schimbările care se produc prin casă, gospodărie îți pot tulbura oarecum starea de echilibru. Ești dornic să te relaxezi mai mult dar te simți „luat pe sus” de evenimente, ceea ce te-ar putea scoate din calmul tău obișnuit. Este un moment prielnic acum pentru a acționa, în privința relației cu străinătatea dar și în zona studiilor superioare unde poți avea parte de noroc. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să ai de lămurit unele aspecte urgente, legate de relația cu partenerul de cuplu. Partenerul de viață de susține în toate demersurile pe care le faci acum, în plan profesional. Este timpul să acționezi în direcția propusă!

Fecioară

Este momentul să lași la o parte critica excesivă la adresa celorlalți, mai ales față de rude sau de vecini. Este important să accepți că dreptatea nu îți aparține în exclusivitate și că îți poți astfel face mult rău, îndepărtând oamenii din jurul tău cu replicile tale „acide”. În carieră pot apărea unele nelămuriri, legate de documente, de necesitatea de a te înscrie la un nou curs de perfecționare, pentru a putea obține un post mai bine plătit. Relația cu copiii poate deveni tensionată, mai ales pe la jumătatea acestei săptămâni. Nici relația cu persoana iubită nu este prea grozavă. Ești decis să acționezi din umbră în plan profesional, pentru a putea să obții ceea ce îți dorești. Șansele sunt de partea ta! Nu te aștepta însă să nu apară și consecințe, dacă accepți vreun compromis. Spre sfârșitul acestei perioade te poți confrunta cu unele discuții în contradictoriu cu colegii și/sau cu colaboratorii.

Balanţa

Vrei să realizezi multe lucruri, într-un timp foarte scurt, dar nu dispui de fonduri bănești suficiente, deși muncești foarte mult pentru a-ți asigura un minim de confort. Atenție la călătoriile pe care trebuie să le faci acum, mai ales la începutul acestei săptămâni. În plan profesional au loc transformări care îți sunt benefice, fiind recunoscut și recompensat ca un partener de nădejde. Este momentul să te concentrezi și pe problemele din cadrul familiei și să te implici mai mult în sarcinile care îți revin aici. Spre sfârșitul perioadei analizate te bucuri de susținerea venită din partea unor colaboratori. Relația cu persoana iubită este încordată acum, fiind important să discuți sincer, direct despre ceea ce te nemulțumește.

Scorpion

Chiar dacă norocul este de partea ta în carieră, este recomandat să nu te culci pe-o ureche și să pasezi altora sarcinile care îți revin. Ai nevoie de concediu, de relaxare, mai bine discută deschis, sincer cu superiorii și cere dreptul legal la odihnă. Unele cheltuieli neașteptate te pot indispune momentan. La jumătatea perioadei ești nevoit să faci unele deplasări, care nu vor fi tocmai în favoarea ta. Deiscuțiile pe care le poți avea cu mama sau cu persoane de sex feminin te vor pune pe gânduri. Sunt multe de lămurit, în privința familiei, a casei dar și a studiilor sau a călătoriilor peste hotare, pe care intenționezi să le faci, în această săptămână. Fii mult mai atent la deciziile pe care le iei acum!

Săgetător

Relația cu persoana iubită este mult mai dechisă acum, bucurându-te de starea de romantism, de bună dispoziție, alături de persoana dragă. Atenție la mesajele care vin dinspre partenerii de afaceri sau dinspre colaboratorii apropiați. Este momentul să admiți că pot apărea unele greșeli și din partea ta, în privința gestionării unor obligații, a unor activități de la locul de muncă. O călătorie în străinătate ți-ar putea aduce realizări deosebite, în plan sentimental. Este o perioadă destul de favorabilă pentru a te redescoperi, pentru a te simți împlinit, prin faptul că poți oferi fără a cere nimic la schimb. Sfârșitul de săptămână poate aduce către tine informații mai puțin plăcute, dar deschizătoare de noi drumuri.

Capricorn

Revin în viața ta prieteni cu care mai ai încă de lămurit unele lucruri. Este momentul să decizi ce anume vrei să păstrezi în viața ta și ce vrei să lași în trecut. Te poți confrunta acum cu unele probleme legate de documente, de pierderea unui act important, la locul de muncă. Este important să dai dovadă de calm și de echilibru. Relația cu partenerul de viață este și ea destul de încordată, mai ales în partea a doua a acestei perioade. Te simți dominat, având acum sentimentul de sufocare, de incertitudine în relația de cuplu. Este momentul oportun să te concentrezi pe realizarea țelurilor proprii și să nu te lași dominat de sentimente negative. La sfârșitul săptămânii analizate te poți implica cu pasiune într-o nouă relație de dragoste, trecând peste orice prejudecăți.

Vărsător

Începutul acestei săptămâni îți dă șansa de a relua unele discuții cu prietenii. Poate fi vorba de întâlniri constructive, punând acum la cale proiecte de anvergură. La jumătatea perioadei analizate te poți confunta cu atacuri din umbră, venindu-ți greu să depistezi cine și de ce ar vrea să-ți facă rău, în plan profesional. Se recomandă precauție, atunci când vine vorba despre colegi și/sau colaboratori. Este recomandat să te odihnești mai mult, îngrijindu-te de propriul organism. Spre sfârșitul săptămânii este necesar să aplezi mai mult la diplomație și la echilibru, în relația de cuplu. Relația cu copilul este foarte bună, bucurându-te de compania acestuia.

Peşti

Te poți confrunta cu unele blocaje, în privința relației cu persoane aflate la mare distanță sau în activități care se derulează în plan internațional. Au loc acum transformări importante în plan sentimental, bucurându-te de trăiri profunde și de pasiune. Lasă-te purtat de emoții, fără să-ți mai faci probleme despre ce gândește lumea. De invidioși nu vei duce lipsă, așa că bucură-te de ceea ce îți oferă viața acum. Te bucuri de reale oportunități, în plan financiar și profesional. Profită de această perioadă norocoasă, pentru că nu se știe când vei mai avea parte de așa ceva. La sfârșitul acestei perioade pot avea loc discuții de taină sau poți afla informații care te vor avantaja, din punct de vedere profesional.