Horoscopul saptamanii 17 – 23 septembrie 2018

Berbec

Horoscop saptamanal Berbec: 17 - 23 septembrie 2018

Te asteapta o saptamana plina de provocari. Sunt sanse mari sa avansezi la job, sa primesti in sfarsit si marirea de salariu la care visai, si chiar sa ai parte de niste flirturi nevinovate cu un coleg. Acasa lucrurile decurg ca de obicei, iar certurile in familie ori cu partenerul de viata se raresc, ceea ce te bucura si te linisteste.

Taur

Horoscop saptamanal Taur: 17 - 23 septembrie 2018

Ai o saptamana marcata de niste analize legate de starea de sanatate. Fie umbli mult dupa doctori, fie te agiti din cauza potentialelor rezultate, cert e ca o sa ai cateva zile destul de stresante. Norocul tau e ca ai oamenii dragi aproape si ca o persoana importanta te sustine neconditionat.

Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni: 17 - 23 septembrie 2018

Sunt sanse mari sa primesti vesti bune din punct de vedere financiar. Oricum nu prea mai aveai bani, asa ca vor veni la fix. Incearca sa economisesti, atat cat poti, pentru ca data viitoare sa nu te mai afli in astfel de situatii delicate. Un flirt cu o persoana care se afla intr-o relatie ar putea fi periculos.

Rac

Horoscop saptamanal Rac: 17 - 23 septembrie 2018

Bucura-te de tot ceea ce-ti ofera aceasta saptamana, pentru ca dincolo de lucruri palpabile, iti da senzatia de dragoste, de apropiere, de emotie puternica impartasita cu o persoana speciala. Chiar daca pe plan financiar nu stai prea bine, iar sanatatea ar putea fi imbunatatita si ea, macar te bucuri de dragoste.

Leu

Horoscop saptamanal Leu: 17 - 23 septembrie 2018

Saptamana aceasta privesti lucrurile dintr-o perspectiva noua si realizezi cat de multe s-au schimbat in viata ta in ultima perioada. Sunt schimbari pozitive, chiar daca parcursul a fost greu si anevoios. Asa ca bucura-te de ce ai obtinut pana acum si priveste cu seninatate spre viitor. Vin zile minunate!

Fecioară

Horoscop saptamanal Fecioara: 17 - 23 septembrie 2018

Urmeaza o saptmana plina de energie pozitiva, de entuziasm si de agitatie. Dar o sa faci fata cu brio, nu te ingrijora, pentru ca nimeni nu are avantul pe care il ai tu. Mai mult decat atat, asta s-ar putea sa te faca si remarcata la locul de munca, unde sefii ti-ar putea face o surpriza de proportii. Desigur ca frumoasa!

Balanţa

Horoscop saptamanal Balanta: 17 - 23 septembrie 2018

E timpul sa-ti analizezi prioritatile si sa vezi ce ai de facut pe mai departe. Ai sa faci o schimbare majora in viata ta saptamana asta si, chiar daca iti va fi greu, o sa vezi ca in final va merita. Ai toata viata inainte, merita sa risti!

Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion: 17 - 23 septembrie 2018

Te concentrezi pe latura profesionala saptamana asta si bine faci pentru ca nu numai o sa faci rost de niste bani in plus, dar vei primi si aprecierile celor din jur, care te admira pentru curaj si determinare. In sfarsit o sa te simti minunat, o sa te simti ca un adevarat specialist in domeniul in care activezi.

Săgetător

Horoscop saptamanal Sagetator: 17 - 23 septembrie 2018

Saptamana asta ai sansa de a-ti cunoaste sufletul pereche, omul care iti va fi alaturi tot restul vietii de acum inainte, care iti va fi aproape la bine si la greu. Sigur ca tu s-ar putea sa nu stii asta din prima, dar astrele iti vor da niste indicii, nu te ingrijora.

Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn: 17 - 23 septembrie 2018

O saptamana marcata de dragoste, de planuri, de reusite in cuplu. O sa vezi altfel viata dupa aceasta saptamana plina si o sa ai o liniste sufleteasca care nu se compara cu nimic. In sfarsit, esti sigura ca ti-ai intalnit marea dragoste si nimic nu te mai poate dobori de aici inainte.

Vărsător

Horoscop saptamanal Varsator: 17 - 23 septembrie 2018

Primesti vesti bune si vesti mai putin bune, dar nimic nu te demoralizeaza. Ai un plan bine stabilit saptamana asta, ai totul pus la punct si stii ca sansele de reusita sunt si mai mari daca accepti sa risti si sa iti urmezi instinctul. Asa ca exact asta vei face.

Peşti

Horoscop saptamanal Pesti: 17 - 23 septembrie 2018

Saptamana asta sunt sanse mari sa legi o prietenie frumoasa cu o persoana mai in varsta, de la care ai multe de invatat. Sigur ca nu te-ai fi asteptat la asta, pentru ca nu esti cea mai sociabila nici cu oameni de varsta ta, dar uite ca s-a intamplat, iar lectile pe care ti le va da viata in acest context vor fi multe.