Horoscopul săptămânii 17 – 23 decembrie 2018

Berbec

Te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă și faci tot posibilul să ieși în evidență. Nu este exclus să te remarce șefii și să te propună în viitor pentru o avansare în funcție. Cu toate astea, ai grijă să nu lași pe locul doi familia. Nu este exclus să primești reproșuri din partea celor dragi întocmai din cauza faptului că se pot simți ignorați.

Taur

Este o perioadă foarte bună pentru a începe niște studii, mai ales dacă îți dorești să faci acest lucru de ceva vreme, însă nu ai întreprins niciun demers în acest sens. Poate fi vorba de cursuri de perfecționare profesională, însă interesul este canalizat și către noi domenii de cunoaștere până acum străine pentru tine. Pe de altă parte, este posibil să pleci într-o călătorie, fie în interes de afaceri, fie în interes personal, de relaxare.

Gemeni

Ai șanse mari de a primi o sumă de bani, fie o primă, un bonus, o datorie returnată și astfel să-ți reechilibrezi pentru o perioadă veniturile. Atenție la cheltuieli! Totodată, se conturează puternic ocazia de a lega noi colaborări, de a semna noi contracte și parteneriate, dar și de a te asocia cu persoane importante care în viitor să te ajute în carieră.

Rac

Întreaga săptămână atenția ta se va îndrepta asupra sectorului sentimental. Câteodată este mai bine să lași de la tine pentru a evita un conflict, ceea ce te și sfătuim să faci în prima parte a săptămânii. În weekend, șansele de a întâlni un partener și de a începe o nouă relație sunt foarte mari. Atenție la cuplurile unde lucrurile nu mai merg cum trebuie. Nativii pot lua decizia de a se despărți de partener.

Leu

Ai toate șansele să finalizezi un proiect cu succes și astfel să te bucuri de aprecierea superiorilor. Contextul astrologic al acestei perioade poate aduce o avansare în funcție, dar și o schimbare a locului de muncă. În weekend se accentuează niște trăiri interioare, niște amintiri pot reveni în prezent și starea psihică poate deveni sensibilă. Se recomandă mai multă odihnă și evitarea exceselor de orice fel.

Fecioară

Ai ocazia să îmbunătățești comunicarea cu membrii familiei, în special cu copiii, dacă este cazul. Te vei preocupa mai mult de cei mici, dar și partenerul de viață îți va fi alături și te va susține în toate demersurile care privesc familia și locuința. Moment bun pentru consolidarea relației de cuplu. În weekend ai chef de distracție și petreci timp de calitate cu prietenii. Nu este exclus să îți faci noi cunoștințe și chiar să pui la cale proiecte pe termen lung.

Balanţa

Te preocupă în mod deosebit locuința. Fie te apuci de curățenia de Crăciun, fie reamenajezi și redecorezi casa. Moment bun pentru consolidarea relațiilor cu membrii familiei. Pe de altă parte, la locul de muncă te vei bucura de laude și aprecieri și nu este exclus să primești noi propuneri ed job sau chiar o avansare în funcție.

Scorpion

Începi săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă. Reușești să-ți finalizezi sarcinile la termen, ba chiar să te mobilizezi și să te implici în proiecte de grup. Cu această atitudine ai toate șansele de a fi remarcată și chiar promovată. Către finele perioadei analizate, dai dovadă de o bună capacitate de memorare și concentrare, aspect care te va favoriza dacă ai de susținut examene, teste, interviuri sau discursuri în public.

Săgetător

Ai ocazia în această săptămână să-ți îmbunătățești considerabil veniturile, ceea ce poate însemna că ești favorizată să primești o primă, un bonus și chiar un cadou material consistent. Moment bun pentru renegocierea salariului sau pentru demararea unui proiect de viitor alături de partenerul de viață sau terți. Nu este exclus să primeaști o moștenire, un bun material sau să culegi roadele unui proiect profesional.

Capricorn

Ești plină de energie, ai poftă de viață și chef de distracție, motiv pentru care îți va fi foarte ușor să fii în centrul atenției. Momente frumoase alături de prieteni. Posibile reîntâlniri cu persoane dragi din trecut pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Către finele săptămânii te sfătuim să abordezi cu precauție dialogul în cuplu. Pot apărea conflicte de natură să încheie o relație.

Vărsător

Este posibil să te simți lipsită de energie în prima parte a săptămânii și te sfătuim să ai mare grijă la sănătate. Nu te suprasolicita, în special la locul de muncă unde ai tendința de a sta peste program și de a te implica în prea multe proiecte deodată. Încearcă să aduci îmbunătățiri stilului de viață actual, consumă alimente sănătoase, odihnește-te mai mult și fă mișcare. Către finele perioadei analizate poți culege roadele unui proiect.

Peşti

Ai șansa de a te împăca cu un prieten și de a petrece timpul într-un mod plăcut alături de cei din anturaj, ba chiar vă faceți planuri împreună de petrecere a vacanței de iarnă. În zona sentimentală lucrurile pot să fie mai delicate și nu este exclus să se încheie un capitol sau, din contră, să se deschidă altul, aspect care poate însemna un început de relație.