Horoscopul săptămânii 16 – 22 septembrie 2019

Berbec

Este o perioadă foarte bună pentru a te pune în evidență la locul de muncă, pentru a te face remarcată și apreciată de colegi și superiori. După jumătatea săptămânii, vei începe să primești diferite oportunități care te vor ajuta în atingerea țelurilor și în conturarea carierei. Întreaga săptămână vei avea parte de energie și bună dispoziție. În weekend vei petrece timp cu familia și cei dragi.

Taur

Este o perioadă excepțională pentru aprofundarea cunoștințelor, pentru studiu, pentru a te înscrie la noi cursuri și pentru a da examene. O serie de blocaje se vor dizolva în privința comunicării, dar și a călătoriilor și a relației cu persoane, instituții din străinătate. Săptămâna poate să înceapă cu stări de tensiune interioară, îți poți face griji, însă totul se va dovedi nejustificat. În weekend se întrevăd preocupări financiare, aspect care poate aduce și cheltuieli.

Gemeni

În sfârșit, după o lungă perioadă de timp în care ai simțit că banii îți alunecă printre degete, vei începe să-ți revii din punct de vedere financiar. Barierele în acest sens se vor îndepărta și vor reveni șansele de a-ți îmbunătăți veniturile. Poți avea parte inclusiv de moșteniri, sume de bani venite pe neașteptate din partea rudelor sau a partenerului de viață. Săptămâna nu o vei începe în cea mai bună formă mentală, dar vei reuși să te redresezi după a doua jumătate. În weekend se întrevăd conflicte cu persoana iubită.

Rac

Săptămâna începe cu chef de socializare, de distracție și de petrecere a timpului alături de cei dragi. Această perioadă îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești considerabil relația cu partenerul de viață, iar în cazurile cele mai norocoase, pot exista inclusiv cereri în căsătorie. În cuplurile de lungă durată în care au existat conflicte, lucrurile se vor lămuri și situația se va calma. Dacă ești singură poți cunoaște în weekend un posibil viitor partener de viață. În weekend petreci timp cu prietenii.

Leu

La locul de muncă vei reuși să-ți pui ordine în activități și vei da dovadă de răbdare și responsabilitate în îndeplinirea sarcinilor. Este o perioadă favorabilă muncii, iar dacă ești în căutarea unui job, șansele de a te angaja acum, de a participa la interviuri, vor fi mari. Pe de altă parte, problemele de sănătate care ți-au dat bătaie de cap în ultimele luni de zile vor începe să se amelioreze. În weekend ai chef de distracție și socializare, însă nu sunt excluse tendiunile cu persoana iubită care pot izbucni din nimicuri.

Fecioară

Ai trecut printr-o perioadă de tumult sentimental, de frustrări și neîmpliniri în viața amoroasă, dar poți răsufla ușurată pentru că în această săptămână o serie de situații se vor clarifica, iar obstacolele de comunicare cu persoana iubită și copiii se vor dizolva. În a doua parte a săptămânii se întrevăd dituații stresante la locul de muncă, însă cu înțelepciune și răbdare le vei face față. Atenți la tendința de a cheltui peste măsură în weekend!

Balanţa

Urmează o perioadă favorabilă pentru a rezolva o serie de chestiuni legate de familie. Dacă ai întâmpinat dificultăți de comunicare cu membrii familiei sau obstacole legate de acțiuni care vizează locuința, acestea se vor dizolva și vei putea să duci la bun sfârșit planurile avute. Capacitatea de negociere va fi bună și poți obține niște foloase materiale dacă vei lua frâiele în mână.  Către finele săptămânii încearcă să acorzi mai multă atenție sănătății, alimentației și odihnei.

Scorpion

Săptămâna începe cu ușoare stări de disconfort organic, însă trecătoare. Nu trebuie să le dai prea mare importanță, însă îți pot afecta starea de spirit. Un sector puternic aspectat va fi cel al comunicării și te atenționăm că prin dialog poți reuși să înlături niște bariere care ți-au pus piedici până acum în desfășurarea activităților. Perioadă favorabilă activităților intelectuale și chiar înscrierii la unele cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Către finele săptămânii, posibile discuții tensionate cu membrii familiei pe teme financiare.

Săgetător

În această săptămână ai șanse mari de a-ți crește veniturile, fie prin renegocieri bănești, printr-o mărire de salariu sau prin valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. O investiție făcută în trecut se poate dovedi rentabilă. În prima parte a perioadei analizate, te sfătuim să acorzi mai multă grijă și atenție sănătății și să eviți suprasolicitarea fizică. Atenție la conflictele cu membrii familiei care pot lua naștere în weekend și care pot avea la bază o temă financiară sau legată de neconcordanța unor principii de viață, unor țeluri profesionale.

Capricorn

Începi nu doar o săptămână, ci și o perioadă foarte benefică din toate punctele de vedere. În primul rând, vei începe să vezi cu alți ochi o situație legată de partenerul de viață și acest aspect te ajută să iei o decizie mai ușor. În al doilea rând, reușești să-ți reechilibrezi gândurile și o serie de principii de viață vor fi reconturate în armonie cu țelurile tale de viitor. Dacă ai avut obstacole până acum legate de partea personală, sentimentală sau profesională, acestea vor începe să se rezolve. Atenție la unele răutăți ale colegilor de muncă! Nu le pune la suflet!

Vărsător

Toate ideile conservatoare cu care te-ai luptat până acum și care nu sunt deloc în acord cu spiritul tău liber nu au făcut decât să te sece de energie. Ei bine, începând de acum vei răsufla ușurată pentru că vei reuși să cazi de comun acord cu gândurile tale. Va fi o perioadă de ușoară introspecție, însă benefică din punct de vedere psihic și emoțional. Săptămâna aceasta te sfătuim să acorzi mai multă atenție celor dragi, familiei, părinților și, dacă ești căsătorită, partenerului de viață. Va fi nevoie de tine și ar trebui să răspunzi prezent pentru a nu dezamăgi.

Peşti

Te sfătuim să fii mai responsabilă vizavi de niște planuri pe termen lung pe care ți le-ai făcut și pe care, cel mai probabil, le-ai abandonat sau le-ai încadrat la categoria imposibil de urmat. Nu, nu este așa și acum le poți relua și consolida. Este o perioadă favorabilă să închizi niște conflicte cu cei dragi, să te împaci cu niște prieteni și chiar să-ți lărgești anturajul prin socializare. Nu este exclus să semnezi noi și avantajoase contracte profesionale, parteneriate de grup, asocieri.