Horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de rezolvarea unor probleme legate de locuință sau de membrii familiei, care le pot cere ajutorul într-o situație delicată. Pe de altă parte, la locul de muncă situația se detensionează, iar nativii Berbec vor avea mai mult timp liber pe care să-l petreacă alături de partener. Spre finele săptămânii, cei care sunt singuri au șansa să cunoască o persoană care să le aprindă călcâiele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor duce multă muncă de lămurire cu cei din jur, indiferent că este vorba de colegi de muncă, de prieteni sau de rude. La capitolul comunicare vor avea parte de blocaje, iar cei care au de susținut interviuri sau examene orale sunt sfătuiți să le amâne sau să nu-și facă mari speranțe. Nici în cuplu dialogul nu este scutit de neînțelegeri și distorsiuni, iar conflictele cu partenerul pot să apară cu ușurință. Sfatul nostru pentru nativii Taur este să se concentreze pe activități relaxante și să se odihnească mai mult.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au o viziune învechită asupra unor aspecte ale vieții cotidiene, iar de aici și până la polemici cu cei din jur nu mai este decât un pas. Nativii nu se pot bucura de o stare de sănătate excepțională, motiv pentru care o vizită la medic, în special dacă se știu cu afecțiuni cronice în sfera urologică, ar fi recomandată. Contextul astral creat cu precădere la finele săptămânii îi atenționează pe nativi să nu facă cheltuieli majore, să nu dea bani cu împrumut și să nu facă investiții importante.

Rac

Cei născuți în zodia Rac își împart timpul între familie și servici. Dacă la locul de muncă situația se poate complica la începutul săptămânii, în plan personal lucrurile par să reintre pe făgaș normal, iar nativii să se bucure de înțelegerea și susținerea partenerului. Weekendul și-l dedică activităților de cuplu și devin romantici, drăgăstoși și foarte sentimentali.

Leu

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor la început de săptămână, când este posibil ca o serie de afecțiuni mai vechi să-și facă simțită prezenta, în special în zona digestivă. Însă, aspectul astral încununat de intrarea Soarelui în semnul lor, chiar dacă se întâmplă din 23 iulie, le va trimite raze de încurajare în avans, astfel că spre finalul perioadei analizate vor beneficia de toată energia necesară pentru a face față neplăcerilor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să aibă mare grijă la locul de muncă deoarece se crează un context astral favorabil conflictelor și neînțelegerilor cu colegii și șefii. Cei care dețin funcții de conducere tind să devină mult mai autoritari cu subalternii și mai puțin îngăduitori. Nativii Fecioară vor avea tendința de a duce tensiunile acumulate la servici și acasă, ceea ce nu este absolut deloc recomandat. În weekend pot pleca într-o vacanță cu partenerul, însă se cere să planifice totul din timp pentru a nu avea surprize la fața locului.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se vor confrunta cu probleme financiare, posibil cauzate de niște cheltuieli neprevăzute sau de niște investiții proaste pe care le-au făcut în ultimul timp. În cuplu armonia este la putere și-i conduce pe nativi către experiențe minunate alături de partener, cu atât mai mult cu cât acesta se transformă într-un sprijin solid pentru nativi. Sfatul nostru este să acorde o atenție sporită sănătății și să nu facă excese.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de un context astral favorabil din punct de vedere profesional. Nativii se pot pune în evidență la locul de muncă, pot rezolva cu mai mare ușurință sarcinile și pot primi oferte de suplimentare a veniturilor din activități extra, posibil chiar proiecte de colaborare pe termen lung. În relația de cuplu situația pare să revină la normal și partenerul să le devină un real sprijin în acțiunile pe care nativii le întreprind.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi tentați să flirteze și să dea frâu liber unei aventuri, cu atât mai mult cu cât nu sunt într-o relație, însă nici cei căsătoriți nu vor fi ocoliți de poftele mai puțin ortodoxe și pot da curs unei relații extraconjugale, cu atât mai mult cu cât între parteneri există neînțelegeri. La locul de muncă, nativii se concentrează cu greu pe sarcinile primite și se pot confrunta cu dureri de cap și stări de oboseală accentuată.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot primi oferte de job de la persoane nou întâlnite sau cunoscute în ultima perioadă de timp. Accentul cade pe relațiile profesionale pe care nativii trebuie să le fructifice la capacitate maximă și să nu lase să le scape printre degete oportunități legate de carieră. În cuplu se pot izbi de răceala partenerului justificată de indiferența de care dau dovadă nativii Capricorn în această perioadă. Nu vor lipsi reproșurile pe această temă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de o stare generală bună, vor fi energici și veseli, în special după prima jumătatea a săptămânii. Pot avea parte de dureri de cap și disconfort abdominal, însă vor fi etape trecătoare, menite să-i mai scoată din priză pe nativi care-și dedică prea mult timp muncii și studiului. Atenție! Acest aspect poate afecta și relația de cuplu.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești vor clarifica în prima parte a săptămânii niște probleme pe care le au legate de partea financiară, posibil de niște credite, datorii, împrumuturi. Fac calcule și rezultatele par să-i mulțumească cât de cât. Pot primi sprijin în acțiunile pe care le desfășoară și din partea partenerului de cuplu, iar spre finalul perioadei analizate se întrevede o călătorie, fie în interes de serviciu, fie în scop recreativ.