Horoscopul săptămânii 15 – 21 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15 - 21 octombrie 2018

Te așteaptă o săptămână plină de neprevăzut - ai putea întâmpina unele dificultăți la locul de muncă și chiar și în relația de cuplu. Orice o să apară însă, tu trebuie să-ți urmezi intuiția și să faci ceea ce crezi că e mai bine pentru tine. I-ai pus prea mult timp pe alții pe primul loc și uite unde ai ajuns... Săptămâna aceasta încearcă să te concentrezi pe propriile tale nevoi și o să vezi că va fi mai bine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15 - 21 octombrie 2018

Zilele acestea trăiești cu o neliniște în suflet, cel mai probabil cauzată de o problemă în relația de cuplu. Deși varianta cea mai simplă ar fi o discuție deschisă cu partenerul, tu nu vrei să faci asta, poate din orgoliu, poate din alt motiv, și alegi varianta mai grea. O să ai parte de niște zile nu foarte plăcute, cu atât mai mult cu cât vei întâmpina niște dificultăți și la locul de muncă, dar o să treacă și această săptămână...

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 - 21 octombrie 2018

O mică problemă de sănătate îți dă universul peste cap. Îți dai seama că nu ți-ai prioritizat așa cum ar fi trebuit lucrurile în viață și că ai lăsat sănătatea pe un plan prea îndepărtat. Săptămâna aceasta te vei trezi la realitate și o să începi să gândești altfel. O să te gândești mai mult la tine, la corpul tău, la sănătatea ta fizică și psihică, iar lucrurile vor căpăta noi sensuri pentru tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15 - 21 octombrie 2018

Încerci să îți faci ordine în viață săptămâna aceasta și să îți analizezi reacțiile, emoțiile, totul raportat la partenerul de cuplu și la viața voastră de acum. Nu ești o persoană care să se mulțumească cu puțin, așa că până la sfârșitul acestei săptămâni s-ar putea să ai o listă lungă de subiecte pe care o să vrei să le dezbați cu jumătatea ta. La locul de muncă lucrurile merg bine, dar cineva te cam calcă pe nervi...

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15 - 21 octombrie 2018

Ai parte de o săptămână bună, bogată în emoții frumoase și în reluarea de legături cu diverse persoane pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le-ai mai văzut de multă vreme. Sunt șanse mari să primești niște bani în plus și să donezi o parte din ei, pentru că simți nevoia să ajuți la rândul tău niște persoane care au nevoie de ajutor. Și tu ai fost ajutată, și vrei să întorci binele. E o săptămână bună, pașnică.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 - 21 octombrie 2018

Schimbarea domiciliului ți-ar putea da bătăi de cap zilele acestea. Dacă nu te muți, sigur o să te apuci de reparații sau de redecorat. Cert e că o să fie haos în jurul tău, haos legat de casă, iar toată această agitație se va răsfrânge pe viața ta personală. Relația de cuplu scârțâie și niciunul dintre voi nu știți cum să faceți să o aduceți înapoi pe linia de plutire.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 15 - 21 octombrie 2018

Ai nevoie de o pauză. Simți că nu mai poți face față sarcinilor de la locul de muncă, mai ales în această perioadă, când apare și un fel de flirt cu un coleg sau poate chiar cu un superior. Nu ți-ai dorit asta, dar uite că dragostea nu alege, așa că s-a întâmplat. Simți însă că acest flirt afectează profesionalismul tău la locul de muncă și că trebuie să te reorientezi cumva pentru a te concentra mai mult pe ceea ce ai de făcut în timpul programului și mai puțin pe emoții.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 - 21 octombrie 2018

E timpul să te dedici familiei și să îi ajuți pe cei ce au probleme și au nevoie de ajutorul tău. Săptămâna aceasta ajungi să fii un fel de mama răniților, persoana care îi ajută așa cum poate pe cei din jur, fie că e vorba de ajutor fizic, ajutor material, fie că e vorba de sprijin emoțional. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă e să nu te neglijezi pe tine însăți în tot acest proces.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 - 21 octombrie 2018

Zilele care urmează sunt un adevărat test din partea astrelor pentru tine. Trebuie să iei niște decizii, să acționezi cu cap și să nu mai lași emoțiile să vorbească în numele tău. E timpul să gândești la rece, să fii imparțială și să faci tot ceea ce ai amânat până acum. O să ai nevoie și de niște ajutor spre finalul săptămânii, ocazie cu care vei vedea ce prieten îți va sări imediat în ajutor și ce prieteni vor găsi pretexte.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 - 21 octombrie 2018

O săptămână bună începe cu o realizare. Încă de luni dimineața o să reușești să faci ceva ce ți-ai propus pentru această săptămână, drept urmare o să ți se ia o mică piatră de pe inimă, iar avântul tău va căpăta forme noi. Ai multă energie zilele acestea și o să reușești să faci nu numai tot ce ți-ai propus, dar și niște lucruri în plus. Meriți să te răsplătești la finalul săptămânii, dar cu moderație. Ai grijă să nu spargi pușculița!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 - 21 octombrie 2018

Ai o săptămână agitată, dar cu multe satisfacții, pentru că închei mai multe proiecte pe care le aveai în curs și chiar reușești să rezolvi o problemă pe care ai tot amânat-o de la începutul anului! Să tot ai energie bună ca în această săptămână, pentru că în rest toate se vor rezolva încet-încet. În week-end o să primești o veste neașteptată - familia ta se va mări!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 15 - 21 octombrie 2018

Cea mai bună săptămână a ta din această lună! De departe! Nu numai că o să ieși din starea de tristețe care te cuprinsese, dar o să și realizezi lucruri. Dacă astrele îți aruncă în cale o persoană interesantă, pentru un flirt inocent, dar fierbinte, pe de altă parte, nu ar trebui să te mire. Meritai un pic de adrenalină după toată această perioadă întunecată pe care ai traversat-o.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!