Horoscopul săptămânii 15 – 21 iulie 2019

Berbec

Este o perioadă în care accentul, la modul general, cade pe familie. Pot exista dialoguri cu părinții referitoare la moșteniri, la avere, la bunuri de patrimoniu, însă pot exista dialoguri legate de întemeierea unei familii. Atenție la stresul de la locul de muncă care poate atinge cote înalte în această perioadă. Unii nativi care se află în relații tensionate se pot despărți în această săptămână.

Taur

Este o săptămână în care accentul ar trebui să cadă pe propria-ți persoană. Încearcă să-ți acorzi mai multă atenție, să te odihnești mai mult și, de ce nu, să te ocupi de aspectul fizic, să mergi la un salon de înfumusețare, să începi o dietă. Schimbarea stilului de viață și reorganizarea priorităților te vor ajuta să-ți menții echilibrul. Perioadă bună pentru noi colaborări și proiecte.

Gemeni

În această perioadă s-ar putea să te confrunți cu lipsuri financiare, cu pierderi sau investiții care să te lase fără bani în portofel. Sfatul nostru este să fii foarte chibzuită în cheltuieli și să-ți administrezi cu mai multă prudență veniturile. Șansele de a obține o colaborare suplimentară există, însă va trebui să fii mai determinată în acest sens. Atenție la disputele în cuplu din cauza banilor!

Rac

Este o perioadă în care se vor spune multe și adevăruri ascunse pot ieși la iveală acum. Vei simți să vorbești, să spui lucrurilor pe nume fără menajamente și atitudinea aceasta, pe de o parte, ar putea fi benefică în cuplu, însă, dacă între voi există tensiuni mai vechi, fă-o cu prudență. Nu este exclus ca acele relații care nu mai funcționează să se încheie acum. La locul de muncă se întrevăd șanse pentru noi colaborări.

Leu

Poate fi o săptămână în care gânduri și amintiuri din trecut să revină brutal în viața ta și nu este exclus să fii cuprinsă de regrete. Încearcă să ai mai multă grijă de sănătate și să nu faci excese de niciun fel. Este posibil ca afecțiuni mai vechi să te stânjenească acum. Dacă vrei să te pui în evidență la locul de muncă, fă-o cu moralitate și încredere în forțele proprii. Atenție la bârfe și zvonuri!

Fecioară

Relația cu prietenii poate fi tensionată și nu este exclus să rupi o legătură mai veche, însă aspectul se poate răsfrânge și în cuplu și te sfătuim să fii prudentă, aytât în dialog, cât și în atitudinea abordată față de partener. Posibile frământări interioare de natură să le strice buna dispoziție către finele săptămâni.

Balanţa

Este o perioadă favorabilă pentru a pleca în călătorii cu persoana iubită sau cu familia. Declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei. Pe de altă parte, unii nativi își pot renova locuința acum. Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai tendința de a cheltui peste măsură. Se întrevăd posibile avansări în funcție sau schimbare de statut profesional.

Scorpion

Este o săptămână favorabilă obținerii unor avantaje materiale, semnării unor parteneriate, colaborări de natură să le crească veniturile pe termen lung de acum înainte. Pe de altă parte, sectorul sentimental va trece printr-o perioadă de analiză, poate chiar interiorizare a emoțiilor. La final este indicat să tragi o linie și să păstrezi în viață doar ceea ce te face fericită cu adevărat. Perioadă favorabilă studiului și susținerii examenelor.

Săgetător

Este o săptămână în care trecutul te poate ajunge din urmă și nu este exclus să te căiești de anumite alegeri, să le regreți, însă îți recomandăm să încerci să le accepți. Dacă ești singură este foarte probabil să începi o nouă relație, să ai parte de o aventură sentimentală impactantă. Atenție, însă dacă ești într-o relație! Este o perioadă în care secretele pot ieși la suprafață și poți fi descoperită. Atenție la administrarea finanțelor!

Capricorn

Nu este exclus să închei o relație care nu mai funcționează, inclusiv să aduci în discuție divorțul. Treci printr-o etapă de transformări interioare, schimbări de personalitate, motiv pentru care cei care nu mai rezonează cu tine s-ar putea simți depășiți ed situație și ar putea reacționa în consecință. În plan financiar s-ar putea să ai parte de noroc și succes în negocieri, mai ales dacă vorbim de afaceri personale.

Vărsător

Este o săptămână impactantă pentru tine la nivel de subconștient. Este posibil ca amintiri și persoane din trecut să revină în viața ta, însă va fi un moment de vindecare de care ar trebui să profiți. Te sfătuim să ai mai multp grijă la sănătate, să te odihnești mai mult și să eviți excesele alimentare. Atenție la manifestări ale bolilor cronice! Către finele perioadei analizate ai putea primi o sumă de bani, un bonus, un cadou consistent.

Peşti

Este o ăerioadă foarte bună să obții o avansare profesională, să obții o funcție mult dorită sau chiar să-ți schimbi locul de muncă cu unul mai bun, mai ales mai bine plătit. Ferește-te să încalci reguli deoarece se întrevăd probleme cu legea și autoritățile. În plan sentimental, poți avea parte de niște dezamăgiri și deziluzii. Nu este exclus să închei niște relații, fie de iubire, fie de prietenie. Păstrează-ți calmul în dialog!