Horoscopul săptămânii 15 – 21 august 2016

Berbec

O săptămână bună pentru nativii acestei zodii. Chiar dacă nu ești în cele mai bune toane, vei știi cum să-ți controlezi temperamentul vulcanic. Partenerul tău de viață se va bucura să te vadă mai afectuos și mai romantic decât ești de obicei. Weekendul  20 -21 august va fi dedicat relației tale. Vei face planuri de viitor alături de partenerul tău de viață. Relația ta începe să înflorească cu adevărat. Vei culege roadele comportamentului tău calm și relaxat. Toată lumea se va bucura de schimbarea ta, îți vei face noi prieteni în perioada 17  -19 august.

Taur

O săptămână dezastroasă pentru nativii din zodia Taur. Te îmbeți cu iluzia unei noi povești de dragoste și uiți de celalalte aspecte ale vieții tale. Dacă ești încă în vacanță, poate ar trebui să prelungești cu 2-3 zile. Dacă nu ți-ai laut încă mult visatul concediu, mare grijă la aspectul financiar al vieții tale. Se anunță cheltuieli neprevăzute. În weekendul 20 – 21 august vei reuși să preiei frâiele vieții tale și să reorganizezi puțin haosul din viața ta. Dacă te ajută, poți redecora apartamentul sau poți schimba culoarea pereților. Va fi o experiență chatartică pentru tine.

Gemeni

O săptămână nervoasă pentru tine. N-o să poți să-ți controlezi energia și nici temeperamentul coleric. Nimic nu va merge nimic conform planurilor tale. Vei simți presiune uriașă pe umerii tăi și nu te vei putea relaxa mai deloc. Pe plan sentimental ar trebui să îți măsori cuvintele, vei jigni cea mai importantă persoană din viața ta. În weekendul 20 -21 august vei putea să scapi de aceste energii negative practicând un sport (unul extrem dacă poți). Partenerul de viață nu te va însoți, este încă supărat pe tine.

Rac

O săptămână armonioasă pentru tine. Ești gata să începi un nou capitol în viața ta amoroasă, un capitol fructos care se va finaliza cu o relație de lungă durată. Ai o dorință ascunsă de a explora noi orizonturi. Dacă ești în vacanță te vei uita să cumperi sau să închiriezi o casă sau un apartament în zona în care îți faci concediul. În weekendul 20 – 21 august vei avea o mare supriza, ori te vei decide să ceri în căsătorie, ori vei fi cerut în căsătorie, ori se anunță un bebeluș la voi în familie. Ți-e frică un pic de aceste schimbări, dar ține seama că e doar o chestiune de obișnuință.

Leu

O săptămână extrem de ocupată și obositoare pentru tine. Pe plan profesional va trebui să înveți să jonglezi cu mai multe activități deodată. Nu vrei să ratezi o posibilă promovare așa că vei face toate eforturile să fii remarcat. În dragoste încerci să menții flacăra aprinsă. În weekendul 20 – 21 august  vei avea ocazia să te relaxezi și să te odihnești după o săptămână așa obositoare. Sporturile acvatice te vor ajuta să te destinzi. Partenerul de viață îți va fi alături, ești noroc că ai găsit pe cineva care te înțelege. Mare grijă la sănătate, stresul începe să te afecteze.

Fecioară

O săptămână extrem de ocupată pentru tine. Vei fi reunită cu un prieten mai vechi, vă vedeți după o perioadă foarte mare de timp. Momentul îți va aduce fericire și armonia se va instala în viața ta, cel puțin în această săptămână. În weekendul  20 – 21 august s-ar putea să oferi cuiva o a doua șansă, fie că e o fostă iubire, fie că este un prieten mai vechi care te-a trădat la un moment dat. Îți dorești pe cineva care să meargă în aceeași direcție cu tine în această viață și nu vei face compromisuri. Per ansamblu ai o săptămână în care îți vei pune multe întrebări legate mai ales de oamenii din jurul tău. Ai grijă și la sănătate! Poftele de dulce se adună în jurul taliei.

Balanţa

O săptămână în care te vei simți seducător și gata de noi cuceriri. Vei ajunge să testezi cât de atrăgător ești pentru ceilalți. Cauți să simți și să oferi senzația de fluturi în stomac. Nu te pierde cu firea! Starea ta de visare nu va dura mult. În weekendul 20 – 21 august vei întâlni pe cineva cu adevărat special, care te va face să-ți spui câteva întrebări existențiale. Oare ești îndrăgostit sau e doar infatuare? Nu uita de tine și sentimentele tale. Puțină răbdare și toate lucrurile se vor așeza și pentru tine.

Scorpion

O săptămână a soluțiilor pentru tine. Cerul tău astral te va ajuta să începi să îți rezolvi problemele de pe plan financiar. O să ai timp să te gândești să să planifici noi proiecte.  Pe plan amoros, lucrurile nu se mișcă deloc pentru tine nici dacă ești singur, nici dacă ești într-o relație. În weekendul 20 – 21 august vei face amenajări prin casă, vei simți nevoia să redecorezi și un prieten te va ajuta să îți ajustezi bugetul pentru aceste schimbări. Ai grijă cu impulsivitatea! Vei simți nevoia să cheltui bani fără să te gândești prea mult.

Săgetător

O săptămână a indeciziilor pentru tine. Începi să te întrebi dacă ai făcut cea mai bună alegere în privința locului de muncă. În această sîptămână vei încerca să repari răul făcut în ultimele 3 săptămâni. În weekendul 20 – 21 august vei petrece foarte mult timp alături de partenerul de viață. Ai nevoie de un pic de relaxare și confort. Pe plan profesional va trebui să nu mai fii atât de indecis și să nu uiți ce te ține motivat. Setează-ți obiective realiste chiar dacă îți vor periclita posibilitățile de promovare și măririle de salariu.

Capricorn

O săptămână cu adevărat norocoasă pentru tine. Tot ce vei atinge se va transforma în aur. Bucură-te de această perioadă și profită de toate oportunitățile care se vor ivi. Dacă ai susținerea celor dragi, poate ar trebui să te gândești la o schimbare a carierei. În weekendul 20 – 21 august te vei bucura de timpul liber alături de o persoană dragă. Simți nevoia să îți reîncarci bateriile și o să ajungi să cheltui foarte mulți bani pentru a te simți răsfățat. Puțină organizare a cheltuielilor nu ți-ar strica. Nu poți cheltui tot salariul într-un weekend.

Vărsător

O săptămână nu prea productivă pentru tine. Ai mult timp liber, dar ai probleme în a-l organiza. Pe plan sentimental ai câteva probleme. Știi că ești iubit și vei profita de asta, asta va aduce câteva probleme în relația de cuplu. În weekendul 20 – 21 august simți nevoia să faci planuri legate de noi călătorii, destinații în care nu ai mai fost. Partenerul tău de viață vrea să te însoțească, dar nu ești sigur că vrei asta. Ai nevoie de puțină independență. Nu uita că poți avea încredere în oamenii care te iubesc, nu te feri să le ceri ajutorul.

Peşti

O săptămână stresantă și fără noroc pentru tine. Începi să te întrebi ce ai făcut de nimic nu îți merge bine. Pe plan profesional te așteptai la o promovare sau o mărire de salariu, dar nu te-ai ales cu nimic. În weekendul 20 – 21 august ai șansa să te relaxezi și să te calmezi un pic. Partenerul de viață îți va fi alături și te va ajuta să treci peste această perioadă urâtă. Încarcă-ți bateriile. Se spune că lucruri bune se întâmplă celor care știu să aștepte. Timpul le va rezolva pe toate și în săptămâna ce urmează va fi totul mai bine.