Horoscopul săptămânii 15 – 21 aprilie 2019

Berbec

Ai putea avea probleme de comunicare săptămâna aceasta, drept urmare trebuie să ai grijă ce spui și cum spui, atât acasă, în familie sau în cuplu, cât și la locul de muncă. Sunt avantajate parteneriatele cu persoane mai în vârstă și ideile de afaceri. Dacă vrei să iei un credit acum, ai grijă să citești toate detaliile cu atenție.

Taur

O săptămână plină de mister și situații neașteptate urmează să înceapă pentru tine. Te-ai putea confrunta cu momente în care nu vei știi cum să acționezi, ce să faci. Persoanele apropiate sunt destul de reticente la acțiunile tale și nu te mai susțin cum o făceau în trecut. E o perioadă mai complicată, dar cu perseverență o să treci peste.

Gemeni

Săptămâna aceasta ai toate șansele de a reuși pe plan financiar și de a pune la punct o călătorie în viitorul apropiat. Banii nu erau o problemă pentru tine, dar zilele acestea norocul îți surâde și te-ai putea bucura de un surplus financiar. O plecare din țară este și ea posibilă, spre sfârșitul săptămânii, într-un loc în care îți doreai de mult să ajungi.

Rac

O să te gândești foarte mult săptămâna aceasta la relațiile din viața ta - relațiile de prietenie, relațiile din familie, relațiile de iubire. Toate ar putea avea de suferit, unele mai mult, altele mai puțin, dar nu e o perioadă bună pentru tine, din acest punct de vedere. Încearcă să fii optimistă și să-ți continui drumul cu inima deschisă.

Leu

O săptămână bună se cunoaște de luni, iar cum începutul acestei zile îți aduce vești extraordinare, te-ai putea bucura la gândul că vei avea niște zile pline de emoții pozitive și experiențe frumoase. Încearcă să nu amâni proiecte săptămâna aceasta și să te concentrezi pe munca ta mai mult ca oricând. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Fecioară

Ai putea începe o relație, o idilă, un flirt sau o aventură extraconjugală săptămâna aceasta. Ai grijă cât de mult riști. Te joci cu focul și, după cum bine știi, adevărul va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu. Îți asumi consecințele acțiunilor tale? Nu lua decizii impulsive și gândește-te de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Balanţa

Dacă vrei să iei o decizie importantă pentru viitorul tău săptămâna aceasta, ar fi bine să nu o iei fără a te sfătui cu persoanele apropiate. E o perioadă complicată pentru tine, din punct de vedere astral, în care nu iei chiar cele mai bune decizii, drept urmare mai bine urmezi sfaturile altora decât să-ți urmezi propriile instincte.

Scorpion

Bucură-te de o săptămână destul de bună, în care faci alegerile potrivite, îi ajuți pe cei din jur și ai foarte multe de învățat. Ai putea pleca și la drum, spre finalul săptămânii, însă nu va fi un drum dedicat distracției, ci muncii, afacerilor ori educației. Persoanele apropiate te susțin, te laudă și te motivează să mergi mai departe.

Săgetător

Săptămâna aceasta sunt șanse mari să primești vești bune și bani, dar să suferi din punct de vedere amoros. Când credeai că, în sfârșit, lucrurile se stabilizează în viața ta și ai scăpat de probleme, iată că astrele îți lovesc punctul sensibil - relația de cuplu. Va trebui să faci eforturi foarte mari pentru ca aceasta să reziste pe viitor. Ești gata de sacrificii?

Capricorn

Săptămâna aceasta ai putea planifica niște proiecte pe termen lung și ți-ai putea forma o echipă. E posibil ca la locul de muncă o parte din colegi să fie invidioși sau chiar să încerce să-ți pună bețe-n roate, însă asta ar trebui să te motiveze și mai mult. Ai toate șansele de reușită, mai ales dacă ești dispusă să faci mici compromisuri și să asculți sfaturi venite din exterior.

Vărsător

Primești vești bune zilele acestea, vești ce au legătură cu casa și familia ta. Un credit ți-ar putea fi aprobat, iar o tranzacție importantă - poate pentru o casa - s-ar putea să-ți marcheze săptămâna. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine ca oricând, iar asta te face să crezi că poți trece peste orice obstacol în viață.

Peşti

Săptămâna aceasta te concentrezi pe lucrurile pozitive din viața ta și încerci să ignori pur și simplu persoanele toxice din anturaj și evenimentele mai puțin plăcute. Ai să vezi că încet, încet asta te va ajuta să ai o stare psihică bună, vei fi mai liniștită și te vei putea concentra mai bine pe proiectele și pe planurile tale. E o săptămână bună și pentru investiții, atâta timp cât nu ești dispusă să-ți asumi riscuri majore.