Horoscopul săptămânii 14 – 20 octombrie 2019

Berbec

Va fi o perioadă intensă pentru tine, mai ales că Luna Plină se formează întocmai în semnul tău și aduce schimbarea unor mentalități, principii de viață care-ți înhibă dezvoltarea personală și profesională. Vei avea parte de multă energie în această săptămână, dar va fi mare nevoie să te concentrezi asupra ei pentru a o canaliza corect și către activitățile care-ți aduc avantaje. Recomandarea noastră este să începi să-ți faci ordine nu doar în gânduri și simțăminte, ci și în viață. Atenție! Posibile tensiuni în familie!

Taur

La locul de muncă se conturează momente tensionate, posibile contradicții cu colegii și superiorii pot lua naștere acum și nu este exclus să pierzi niște oportunități de dezvoltare profesională. În plan sentimental te lași frământată de o serie de gânduri și manifești nemulțumiri vizavi de persoana iubită. Posibil ca tot acest conflict interior să-și lase amprenta negativă asupra stării tale de sănătate. Sfatul nostru este să te odihnești mai mult. Cei singuri pot avea șansa de a cunoaște noi persoane care să le trezească interesul.

Gemeni

Nu este cea mai bună perioadă pentru tine, în sensul că starea de sănătate continuă să fie instabilă, delicată. Poate este momentul să acorzi mai multă atenție imunității, alimentației și odihnei. Situația se va îmbunătăți către finele săptămânii, când vei începe să-ți recapeți energia și buna dispoziție. Se întrevăd tensiuni și conflicte cu prietenii, însă, totodată, nu este exclus ca o relație de prietenie să ia o altă formă și să se transforme într-o pasiune sau într-o poveste de iubire sau să cunoști o persoană care să-ți incite simțurile prin intermediul unei persoane din anturaj.

Rac

În plan profesional, în această săptămână poți face progrese remarcabile. Este posibil, dacă-ți cauți un loc de muncă, să te angajezi acum sau să obții o avansare în funcție, cel puțin, o promisiune de schimbare a statutului. Redefinește-ți țelurile de viitor pentru a ști exact ce-ți dorești! Se întrevăd situații încordate cu membrii familiei, inclusiv cu persoana iubită și cea mai bună recomandare este să găsești timp pentru cei dragi, să-i asculți, să-i sfătuiești și să participați împreună la activități distractive. O călătorie în weekend poate detensiona atmosfera generală!

Leu

Se întrevede o săptămână bună pentru studiu și cunoaștere, inclusiv cunoaștere spirituală, apropiere de credință. Posibil ca unii nativi să se înscrie la cursuri noi de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. De asemenea, nu este exclus să-ți programezi o călătorie sau chiar să pleci într-un city-break în străinătate. În weekend vei avea parte de multă energie și o vei canaliza către activități distractive, ieșiri cu prietenii și socializarea va deveni o a doua natură pentru tine.

Fecioară

Este o săptămână foarte bună pentru a pune la punct, pentru a definitiva un context care ține de sectorul financiar, de acte, contracte, inclusiv procese. Posibil ca acum să se finalizeze un partaj sau să intri în posesia unei sume de bani, unui bun material. De o importanță majoră acum este viața sentimentală. Probabil vei simți nevoia mai mult ca niciodată să petreci timp cu persoana iubită și ai șanse mari să reaprinzi flacăra pasiunii, dacă amândoi vă doriți asta. Dacă ești singură, te sfătuim ca în weekend să ieși din casă pentru că poți cunoaște o persoană care să-ți atragă atenția și să-ți incite simțurile.

Balanţa

Toată atenția, interesul și energia se vor canaliza către sectorul relațiilor. Astfel, pe de o parte, vorbim despre parteneriate profesionale care acum se pot încheia și se pot culege roadele sau, din contră, se pot demara noi proiecte profitabile pe viitor, iar pe de altă parte, vorbim de iubire. Nu este exclus ca acele relații care nu mai funcționează să se termine acum și, odată cu acest capitol, să se încheie și o serie de principii despre iubire cu care nu mai rezonezi.

Scorpion

La locul de muncă sau în afaceri, în activitățile profesionale pe care le întreprinzi se anunță o perioadă cu mult stres, multe solicitări care vin din toate părțile și multe sarcini suplimentare. Ei bine, ține cont că tot acest context este posibil să te epuizeze, să te obosească și chiar să te îmbolnăvească dacă nu vei ști să-l administrezi corespunzătot. Se întrevăd satisfacții în plan sentimental, însă nu te aștepta ca totul să fie perfect, ci mai degrabă pregătește-te să înfrunți niște critici și reproșuri din partea partenerului, toate cu sens constructiv și evolutiv pentru relația voastră.

Săgetător

În plan sentimental stai foarte bine săptămâna aceasta, fie că ești într-o relație, fie că ești singură. Ai ocazia să-ți declari sentimentele față de partener și să consolidezi povestea de iubire, iar dacă ești în căutarea unui partener, atunci pregătește-te să-l întâlnești. Contextul astrologic favorizează iubirea și poți profita din plin! În schimb, te sfătuim să ai mai multă grijă la tendința de a te suprasolicita. Dacă vei munci excesiv și vei continua să stai peste program, s-ar putea să faci și greșeli din cauza oboselii. dar și să te și îmbolnăvești.

Capricorn

Momentele tensionate din familie, posibil cu partenerul de viață, de care s-ar putea să ai parte din plin în această săptămână, trebuie privite în mod constructiv. Încearcă să-i asculți pe cei dragi dacă-ți cer mai mult timp petrecut împreună și încearcă să obții un echilibru între muncă și familie. Nu numai că strici o legătură frumoasă, dar ai și șansa să te îmbolnăvești pentru că ai tendința de a lucra prea mult. Perioadă favorabilă pentru curățenie, renovări și reamenajări în locuință.

Vărsător

Comunicarea cu cei din jur poate fi tensionată, la limită, însă partea pozitivă este că în urma unui dialog sau în urma unor discuții avute acum, vei reuși să-ți schimbi niște păreri, chiar dacă nu vei recunoaște în fața celorlalți. Este o săptămână foarte bună să dai un exemen, un test, să obții o diplomă, să începi să înveți o limbă străină sau să mergi la un interviu de angajare. Atenție la conflictele cu membrii familiei care pot degenera către weekend!

Peşti

Ai putea avea ocazia, în această săptămână, să aduci îmbunătățiri situației financiare. Unii nativi vor fi mai norocoși și pot primi o mărire de salariu, un bonus de performanță, în timp ce alți nativi vor fi favorizați să găsească surse suplimentare de venit. Atenția se va îndrepta inclusiv către cei dragi, către familie și vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu aceștia, poate chiar să faceți un plan comun, să plecați într-o călătorie, de exemplu. Perioadă favorabilă pentru consolidarea relației cu copiii, dar și cu persoana iubită.