Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna aceasta te dedici mai ales proiectelor care țin de casă. Poate te hotărăști să zugrăvești, să renovezi, să schimbi mobila sau să faci curățenie generală. Vei avea succes în planurile tale dacă nu o să ai regrete și o să faci totul cu inima deschisă. A venit momentul să arunci ce nu-ți mai trebuie, să păstrezi doar lucrurile care îți aduc bucurie și nu numai în casă, ci la modul general. E posibil să te hotărăști să-ți schimbi și locul de muncă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14 - 20 mai 2018

Ai o săptămână plină, dar și satisfacțiile sunt pe măsură, mai ales pe plan personal. Nu, nu e vorba de iubire de data aceasta, ci de rezolvat probleme mai vechi, pe care le-ai tot amânat. Plătești datorii, renovezi, participi la un work-shop sau la un seminar și reușești să duci la bun sfârșit totul, în timp util. O să te simți mult mai bine la finalul acestei săptămâni.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 - 20 mai 2018

Când faci ceva doar pentru tine, sentimentul e unic. Asta o să simți săptămâna asta și tu, pentru că începi un proiect major de investiție... în tine. Fie că îți faci abonament la sală, la înot sau mergi la un salon cosmetic pentru diverse proceduri, te vei simți excelent la finalul acestei săptămâni, iar asta te va face să accepți noi provocări chiar și la locul de muncă. O minte relaxată și un corp sănătos pot cuceri lumea!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna aceasta continui ce ai început de la începutul lunii, mai exact să te pui pe tine pe primul plan, să ai mai multă grijă de tine și să investești în educația și relaxarea ta. E o săptămână bună pentru proiecte de tot felul, mai ales personale, iar asta te va face să te simți excelent. Ai planuri chiar și pentru o vacanță, însă nu știi cum să îi faci loc momentan în acest program destul de încărcat.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14 - 20 mai 2018

Ai o săptămână marcată de emoții, și bune, și mai puțin bune, dar să știi că și acestea din urmă te mobilizează spre un lucru bun pentru tine, deci nu îți mai face griji. O să găsești înțelegerea și susținerea de care ai nevoie, o să fii mai puternică și mai optimistă ca oricând. Ești pe drumul cel bun în această călătorie a vieții, drept urmare vei încheia săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna îți e marcată de bani, sau mai bine spus de lipsa lor. Ai făcut o investiție destul de mare recent, sau pur și simplu ai cheltuit niște bani fără să stai prea mult pe gânduri, și acum, când ai cu adevărat nevoie de o sumă destul de mare... nu mai ai niciun ban. Un împrumut te va salva, dar ai grijă să înveți ceva din toată această situație.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 14 - 20 mai 2018

Sunt șanse ca săptămâna aceasta să te îndrăgostești... sau să îți înșeli partenerul, dacă ești într-o relație. Te joci cu focul și ai impresia că nu o să te arzi niciodată, dar din păcate nu e deloc așa. Ai mare grijă ce decizii iei, fie că ești pe cont propriu, fie că ai o relație, pentru că ce faci acum nu numai că îți va influența o bună parte din următoarea perioadă, dar nu va mai putea fi schimbat.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna îți e marcată de drumuri și de deschidere în plan social. O să cunoști oameni noi, o să afli lucruri interesante și o să înveți lecții pe care era și timpul să le înveți. La finalul acestei săptămâni îi vei prețui mai mult pe oamenii din viața ta și îți vei reorganiza prioritățile. Foarte bine, încă o lecție învățată!

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna aceasta dai tot ce ai mai bun pe plan profesional, pentru că vânezi o mărire de salariu sau un post nou, la un nivel mai înalt. Dacă vei acționa fără teamă, fără să te gândești prea mult, ai toate șansele de succes. Dacă stai să te gândești la toate obstacolele care ar putea să apară în calea ta, n-o să ajungi prea departe. Ia-ți inima-n dinți și aruncă-te cu totul în necunoscut.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 - 20 mai 2018

Săptămâna îți e marcată de dragoste și de întâlniri cu rude și prieteni. E o săptămână pe care nu o vei uita prea curând, pentru că te aduce împreună cu oameni dragi și îți dă ocazia să trăiești momente minunate. Astrele s-au aliniat perfect în calea ta, drept urmare o să ai câteva zile magice, exact așa cum ai visat. În week-end vei fugi din oraș într-un loc nou, inedit.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 - 20 mai 2018

Ai o săptămână marcată de vizite la diverși doctori sau specialiști complementari sănătății. Fie că ai o problemă pe care încerci s-o rezolvi, fie că te-ai hotărât să duci o viață mai sănătoasă și încerci diverse proceduri și tratamente, sfârșitul săptămânii te va găsi într-o formă maximă, de invidiat. Se pare că găsești rețeta succesului... cel puțin din punct de vedere al stilului sănătos de viață.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 14 - 20 mai 2018

O săptămână bună se cunoaște de luni, drept urmare o să ai o zi plină luni, dar marcată de întâlniri importante, care îți vor deschide porți toată săptămâna. Joi sau vineri, o persoană interesantă s-ar putea să-ți distragă atenția de la muncă și să te facă să te gândești la iubire. O să ai un week-end cât se poate de fierbinte.