Horoscopul săptămânii 14 – 20 ianuarie 2019

Berbec

În prima parte a săptămânii, atenția ta se va îndrepta asupra sectorului profesional. Este posibil ca o serie de sarcini și responsabilități primite să te acapareze, să te stoarcă de energie și să te gândești la schimbarea locului de muncă. Către finele perioadei analizate crește interesul vizavi de prieteni și îți vei dori să-ți petreci mai mult timp în compania celor dragi.

Taur

În prima parte a săptămânii s-ar putea să nu te simți chiar în cea mai bună formă. Te poți confrunta cu tulburări nervoase și insomnii, iar oboseala ți-ar putea pune în dificultate desfășurarea activităților curente, în special la locul de muncă, unde randamentul va fi destul de scăzut. În weekend îți vei dedica timpul familiei, însă dialogurile în contradictoriu și reproșurile (în special din partea părinților) vor fi la ordinea zilei.

Gemeni

Ai șansa să-ți conturezi o nouă imagine la locul de muncă și să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii și superiorii. Nu exagere și nu duce nimic la extrem, dar mai ales, nu te implica în dialoguri care nu te rpivesc în mod direct. În weekend s-ar putea să fii tentată să scoți din buzunar mai mulți bani decât îți permiți. Posibile cheltuieli neprevăzute.

Rac

În prima parte a săptămânii nu te vei simți deloc confortabil la locul de muncă. Sarcinile te pot acapara și responsabilitățile curente te pot obosi mai mult decât de obicei. Starea sănătății se va îmbunătăți abia către finele perioadei analizate. În weekend te sfătuim să te porți cu mănuși cu partenerul de viață deoarece o ceartă v-ar putea strica planurile.

Leu

În prima parte a săptămânii ai tendința de a te interioriza și de a refuza dialogul cu cei din jur. Te lași frământată de grijile de la locul de muncă și cu greu te mai poți concentra pe activitățile curente. În weekend vei avea parte de clipe frumoase alături de partener. Dacă nu ai o relație, poți întâlni o persoană care să-ți trezească interesul.

Fecioară

Prietenii vor fi pe primul plan în prima parte a săptămânii și vei avea parte de întâlniri pentru a pune la cale un proiect, un plan comun de viitor. Totodată, șansele de a cunoaște persoane noi, interesante, cu funcții importante sunt destul de mari. În weekend, vei avea o energie debordantă și te vei dedica activităților sportive, plimbărilor în natură și propriilor tale pasiuni și hobby-uri.

Balanţa

Întreaga săptămână se va contura un aspect benefic pentru cei care studiază sau care învață pentru un examen. Contextul astrologic favorizează cursurile, indiferent că este vorba de cursuri de evoluție personală sau cursuri de perfecționare profesională. În weekend crește interesul pentru persoana iubită și-ți vei dori să-i faci mai mult pe plac și să petreceți cât mai mult timp împreună.

Scorpion

Tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare în această săptămână și sfatul nostru este să încerci pe cât posibil să fii mai chibzuită. Totodată, se formează un context astrologic benefic pentru suplimentarea veniturilor și te sfătuim să faci tot ce-ți stă în putință pentru a obține o colaborare sau un job part-time. În weekend vei petrece timp cu familia și vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de cuplu. Trebuie doar să-ți dorești, într-adevăr asta!

Săgetător

Nu ești în apele tale în prima parte a săptămânii și ai un tonus scăzut. Sfatul nostru este să eviți activitățile suprasolicitante și să nu te implici în proiecte noi decât dacă ești într-adevăr stăpână pe tine. Ai șanse mari să cunoști persoane noi, importante cu care să legi relații de prietenie de lungă durată. În weekend poți pleca într-o scurtă călătorie. Moment bun pentru îmbunătățirea comunicării cu persoana iubită.

Capricorn

În prima parte a săptămânii vei fi vioaie, vei avea energie și vei fi bine dispusă, iar aceste calități te pot face mult mai plăcută în fața persoanelor dragi. Cheful de socializare de care dai dovadă te va ajuta să legi noi relații, unele de prietenie, altele de dragoste. Posibile deplasări în interes de servici. Către finele perioadei analizate vei avea șanse mai mari de a obține niște avantaje materiale pe care ți le dorești. În weekend este posibil să primești sume de bani cu titlu de cadou.

Vărsător

Cu toate că zona financiară nu este un punct forte în această perioadă, în prima parte a săptămânii ai putea avea parte de mici noroace, prime, comisioane care să sosească pe neașteptate în conturile tale. Simți nevoia să te relaxezi mai mult în compania prietenilor și să practici activități noi. Este posibil să te înscrii la cursuri de înot, de schi sau să începi antrenamentele la sală. În weekend ai șanse mari de a începe o nouă relație sau, dacă deja ai partener, ai ocazia de a-ți consolida relația actuală.

Peşti

Cu toate că starea de sănătate începe să se îmbunătățească considerabil, în continuare vei avea nevoie de odihnă. Evită excesele de orice fel, elimină stresul din viața ta și încearcă să ai o alimentație cât mai sănătoasă. Sfatul nostru este să te apropii mai mult de prieteni și de acele persoane cu care îți face plăcere să vorbești, mai ales în weekend când vei avea tendința de a te închide în tine și a evita socializarea.