Horoscopul săptămânii 14 – 20 august 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec:  14 – 20 august 2017

Simți nevoia să explorezi un nou mediu, grup, reușind să te adaptezi mult mai ușor într-un mediu străin. Nu este momentul potrivit pentru a semna parteneriate sau să te implici într-un proiect de amploare, mai sunt încă multe lucruri de lămurit, în privința unor documente, înțelegeri care nu au fost respectate și se cer acum revizuite. Dacă în carieră lucrurile încep să meargă mai bine, primind acum oportunități de progres, se pare că în relația de mariaj apar discuții în contradictoriu. Se cere o mai mare implicare în viața de familie, gospodărie, unde au mai rămas încă multe probleme de rezolvat. La sfârșitul acestei săptămâni beneficiezi de multă intuiție, fler și dorință de acțiune, mai ales atunci când vine vorba despre înțelegeri legate de bani, având acum șansa de a primi susținere financiară de unde te aștepți mai puțin.

Taur

Horoscop săptămânal Taur:  14 – 20 august 2017

Te simți extenuat, datorită obligațiilor care țin de locul de muncă și de colaboratori. Ești în gardă, parcă nu îți mai convine nimic, nici programul de lucru, nici condițiile de muncă iar salariul nu te mai motivează suficient. Este momentul să vorbești deschis cu superiorii și să-ți exprimi punctul de vedere, lăsând deoparte teama că vei fi sancționat. Este timpul să nu mai iei în seamă nici părerile partenerului de viață și să nu mai vezi doar latura negativă a existenței. Spre sfârșitul perioadei analizate o călătorie, alături de prieteni, îți poate revela informații importante, legate de relația de dragoste. Este un moment oportun pentru a te desprinde dintr-un grup, în care nu te simți în elementul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni:  14 – 20 august 2017

Ai sentimentul că ești cea mai nefericită ființă și că nimeni nu te înțelege. Te poți confrunta cu probleme financiare și chiar ai acum ocazia să rezolvi o parte din aceste probleme, cât timp ești mai chibzuit și mai atent cu familia și cu părinții, de acolo venind susținerea de care ai nevoie. Ai șansa de a întâlni persoane interesante, din punct de vedere intelectual și spiritual, poți participa la cursuri, seminarii care te pot ajuta să-ți înțelegi mai bine menirea, ce alegeri ai de făcut. Sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să-l petreci într-o sală de spectacol, la un teatru sau, pur și simplu, să te lași înconjurat de oameni, de frumos.  

Rac

Horoscop săptămânal Rac:  14 – 20 august 2017

Începutul de săptămână este promițător, la capitolul loc de muncă, relația cu superiorii, unde ai ocazia să primești o mărire de salariu sau poți primi câteve zile libere. Pot apărea probleme de comunicare în familie sau în legătură cu proprietatea, probleme legate de acte sau de domiciliu. Este recomandat să studiezi cu mai multă atenție legea sau să apelezi la o persoană calificată, care te poate îndruma corect, atunci când vine vorba despre acte care se referă la proprietate. Ești susținut de prieteni putând pune acum bazele unei înțelegeri pe termen îndelungat, legat de relația de cuplu, de mariaj. La sfârșitul acestei perioade reușești să te detașezi de problemele cotidiene, orientându-ți energia către creativitate, copii, artă, un hobby sau tot ceea ce ți-ar putea înnobila sufletul. Weekendul va fi formidabil pentru tine, cele mai mari bucurii venind din sfera familială - fie de la partenerul de viață, care te va copleși cu gesturile romantice, fie de la alte persoane dragi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu:  14 – 20 august 2017

Comunicarea cu propriul copil este mult mai deschisă și mai constructivă. În privința relației cu colegii, aceasta este din ce în ce mai încordată, te poți simți trădat, mințit, mai ales atunci când vine vorba despre bani. Ziua de 19 august poate fi destul de încordată, la locul de muncă, ba chiar te poți confrunta și cu probleme de sănătate. Acordă o atenție deosebită cui împărtășești ideile tale, proiectele și nu da bani cu împrumut. Partenerul de viață poate juca un rol important în realizarea unui proiect din care vor veni și câștiguri financiare consistente. La sfârșitul perioadei analizate aici poți petrece momente frumoase, alături de familie și/sau de părinți.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară:  14 – 20 august 2017

Ești în plină formă, dinamic, romantic, dornic să iubești și să te simți iubit, să aduci transformări importante în viața ta. Cu toate acestea, o stare de neliniște îți dă târcoale, parcă nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor partenerului de viață. Relația cu partenerul de cuplu este într-o situație greu de definit, ceva nu merge așa cum ar trebui. Ziua de 19 august poate fi destul de încordată, putând fi vorba despre discuții, certuri legate de bani. Pot apărea acum cheltuieli, cumpărături pentru copii, care te pot lua oarecum prin surprindere, nu erau prevăzute. Diplomația, implicarea în deciziile și activitățile colectivului de muncă ți-ar putea aduce unele beneficii financiare. La sfârșitul acestei săptămâni încerci să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață, te implici mai mult în viața de cuplu.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță:  14 – 20 august 2017

Ți se pot revela acum unele secrete, nu tocmai plăcute, legate de familie, părinți, proprietate. Treci de la o extremă la alta, reușind cu greu să exprimi ceea ce te deranjează, de fapt. Vrei să faci mai multe lucruri deodată, riscând să nu finalizezi nimic. Este recomandat să-ți organizezi mai bine gândurile, să fii mai atent la ce se vrea, de fapt, de la tine. În partea a doua a perioadei relația cu copiii sau un hobby te va ajuta să te stabilizezi, la nivel emoțional. Este momentul oportun să aduci la suprafață abilitățile tale creatoare, să arăți lumii ce ești în stare să faci, fără teama de a fi judecat. La sfârșitul acestei săptămâni se vorbește mult despre bani și posibilitatea de a câștiga mai mult, ba chiar ai șansa de a te implica într-o colaborare dar care, cu timpul, se poate dovedi dezamăgitoare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion:  14 – 20 august 2017

Ai acum tendința de a ascunde unele informații, considerând că numai așa vei putea deține controlul asupra unor persoane față de care nu ești dispus să spui ce ai pe suflet. Ești preocupat de propriul copil, de studii dar, mai ales, de modul în care ai putea face rost de mai mulți bani. Relația cu rudele dar și cu vecinii poate fi destul de încordată, poți fi acuzat pe nedrept. Susținerea legată de locul de muncă poate veni din partea unor prieteni. Pot reveni acum unele probleme mai vechi de sănătate. La sfârșitul acestei săptămâni te bucuri de prezența copiilor, de jocul lor. Ai acum toate șansele de a transforma o relație de prietenie cu o persoană de sex opus într-una de dragoste.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător:  14 – 20 august 2017

Lucrurile nu stau așa cum credeai inițial, în ceea ce privește un grup, o asociație în care tocmai ai intrat, încercând să aduci idei noi, aportul financiar dar și intelectual. Discuțiile în contradictoriu te pot îndepărta de oamenii pe care te bazai până acum. Te simți trădat, mințit, neînțeles de prieteni, simți nevoia de a te retrage dintr-un mediu care nu mai corespunde așteptărilor tale. Te bucuri încă de susținere în plan profesional, de apreciere și chiar de posibilitatea de a ți se mări salariul. Atenție la predispoziția spre cheltuieli neprevăzute. La sfârșitul acestei săptămâni reușești să îmbini în mod armonios utilul cu plăcutul, preferând armonia tihnită de acasă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn:  14 – 20 august 2017

Nu este o săptămână prea grozavă, la capitolul negocieri, discuții despre statutul social. Este recomandat să stai departe de negativiști, de cei care încearcă să te abată de la drumul ales de tine. Ziua de 19 august poate fi destul de agitată, la capitolul carieră dar și familie, venindu-ți foarte greu să le împaci pe amândouă. Relațiile la distanță îți pot aduce acum beneficii, venite din partea unor prieteni care te susțin în demersurile tale profesionale. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde foarte bine o călătorie la rudele apropiate, reușind astfel să te mai detașezi de problemele legate de serviciu.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător:  14 – 20 august 2017

Ești preocupat acum de aprofundarea unui nou domeniu dar se pare că nu deții încă toate informațiile în legătură cu un curs pe care intenționezi să-l urmezi, o nouă școală. Mai ai nevoie de niște documente, diplome pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, la capitolul pregătire necesară pentru un anumit post. Cu calm, răbdare dar și cu ajutorul sfaturilor venite din partea unui prieten, vei reuși să depășești unele blocaje. Ziua de 19 august îți poate aduce unele informații negative, care te pot răscoli în mod profund. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să primești aprecieri la scenă deschisă, să te afirmi și să primești feed-back-ul de care ai nevoie, pentru un proiect la care lucrezi de ceva timp.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești:  14 – 20 august 2017

Încearcă să nu te iluzionezi prea tare, atunci când vine vorba despre relații, carieră dar și bani. Ceea ce vine acum spre tine este bine primit, încercând să te concentrezi pe muncă, pe sănătate și mai ales pe liniștea sufletească atât de necesară. Ziua de 19 august te poate pune în fața unor evenimente neașteptate, gafe venite din partea unor prieteni. Este momentul să te eliberezi dintr-o relație de prietenie care nu a făcut decât să te epuizeze, să te pună în situații nu tocmai plăcute, de-a lungul timpului. La sfârșitul acestei săptămâni, o plimbare departe de casă te poate ajuta să-ți încarci sufletul cu liniște și voie bună.