Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13 - 19 noiembrie 2017

Te încearcă o stare de melancolie săptămâna aceasta, aşa că trebuie să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a scăpa de ea. Încearcă să fii mai punctuală la muncă, să îţi faci un program atât pentru job, cât şi mai multe întâlniri cu cei dragi, şi aşa vei reuşi să uiţi rapid de orice urmă de tristeţe. Bucură-te de lucrurile mărunte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13 - 19 noiembrie 2017

Când lucrurile par să nu se mai aşeze deloc în viaţa ta, e timpul să apelezi la persoanele pe care le iubeşti, pentru că numai acestea te pot ajuta. Săptămâna aceasta e un mic haos în viaţa ta, dar dacă vei ştii să ceri ajutorul anumitor persoane apropiate, vei scăpa de orice stres. Concentrează-te mai mult pe nevoile tale, decât pe ale celor din jur.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 - 19 noiembrie 2017

Bucură-te de o săptămână plină de aventură. E posibil să reuşeşti să pleci câteva zile într-o deplasare, ceva total neplanificat, dar care îţi va reda zâmbetul pe buze. Viaţa de familie e şi ea mult mai bună, mai liniştită, dar şi aici pot să apară situaţii imprevizibile, aventuri la care poate că nici nu te-ai gândit. O să fie ca un roller coaster această săptămână!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13 - 19 noiembrie 2017

Zilele acestea te bucuri mai mult de prezenţa oamenilor dragi din viaţa ta şi te stresezi mai puţin legat de job şi de celelalte responsabilităţi. Vei simţi o diferenţă majoră în stilul tău de viaţă, vei avea mai multă energie şi te vei concentra mai mult pe lucrurile care îţi fac ţie plăcere. E un început perfect pentru o iarnă de vis!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13 - 19 noiembrie 2017

Când viaţa îţi dă lămâi, înveţi să faci limonadă. Aşa sună un celebru proverb, care se potriveşte perfect cu săptămâna ce urmează pentru tine. Poate n-o să fie cea mai bună, cea mai veselă sau cea mai productivă, dar cu siguranţă că vor ieşi câteva lucruri bune din ea şi cu siguranţă că vei avea şi ceva de învăţat. Eşti o fire nonconformistă, iar asta îşi spune cuvântul zilele acestea.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 - 19 noiembrie 2017

Zilele care urmează te vor schimba puţin. O să te maturizezi săptămâna aceasta, o să te transformi puţin ca şi persoană şi, din păcate, e posibil ca un eveniment negativ să aibă acest efect asupra ta. Partea bună a lucrurilor e că mai înveţi o lecţie şi afli încă o dată cine sunt oamenii care te ajută şi te iubesc necondiţionat, indiferent de moment, indiferent de problemă.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 13 - 19 noiembrie 2017

Bucură-te de o săptămână plină de zâmbete, voie bună, distracţie şi energie pozitivă. O să primeşti o veste importantă chiar la începutul acestei săptămâni, veste care te va face să priveşti altfel lucrurile, să vezi viaţa dintr-un alt unghi de abordare. O să primeşti şi nişte bani cu această ocazie şi totul va începe să aibă un alt sens pentru tine. O săptămână perfectă, pe scurt.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 - 19 noiembrie 2017

Ai multă energie zilele acestea, dar cumva te hotărăşti să o investeşti în muncă. Poate că ar trebui să te mai şi distrezi din când în când, dacă nu vrei ca la un moment dat să ajungi la epuizare psihică şi fizică. Un pic de timp petrecut cu cei dragi nu strică niciodată, mai ales când şi ei îşi doresc asta. Eşti pe un drum greşit şi ar fi bine să-ţi dai seama de acest lucru...

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 - 19 noiembrie 2017

Încerci să repari nişte greşeli din trecut săptămâna aceasta, dar e posibil să nu-ţi iasă aşa cum ai planificat sau sperat tu. Partea bună e că ai făcut primul pas spre asta, partea proastă e că va trebui să faci şi mai multe compromisuri, dacă vrei ca greşelile tale chiar să fie cât de cât îndreptate. Vorbeşte cu o persoană apropiată pentru a primi câteva sfaturi din exterior.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 - 19 noiembrie 2017

Ai o săptămână plină de reuşite şi de mici victorii, la care aproape că nu mai sperai. Înveţi lucruri noi, primeşti aprecieri şi simţi că viaţa ta începe să se îndrepte într-o direcţie mult mai bună. Pregăteşte-te să primeşti şi nişte veşti bune, poate chiar şi nişte bani... dacă nu, cel puţin promisiunea lor, şi ai să vezi că o să treacă repede şi frumos zilele acestea. E numai meritul tău, aşa că bravo!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 - 19 noiembrie 2017

Zilele care urmează te prind într-un proces de a-ţi face ordine în viaţă. Ai hotărât că e timpul să renunţi la lucurile de care nu mai ai nevoie, la oamenii toxici din jurul tău şi vrei să faci nişte schimbări. Fă-le încet, dacă nu vrei ca la final să regreţi sau chiar să te lovească plânsul. Nu lua decizii impulsive, analizează totul înainte şi gândeşte-te la toate detaliile.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 13 - 19 noiembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină de reuşite în plan amoros, dar şi la job. Sunt şanse mari să cucereşti inima persoanei la care visai de multă vreme, zilele acestea, la fel cum sunt şanse mari să reuşeşti să duci la bun sfârşit un proiect important, la care lucrai de multă vreme. Pentru familie nu prea vei avea timp, dar simţi că eşti într-o perioadă foarte bună, aşa că nu ai niciun regret.